Mikro-megcsalás - gyakoribb, mint gondolnád

Mikro-megcsalás - gyakoribb, mint gondolnád

helloladies.hu
hirdetes

A hűtlenség mindig nehéz téma. Senki nem akarja, hogy megcsalják, és a jóérzésű emberek nem akarnak hűtlenek lenni a partnerükhöz. De hűtlenségről nem csak akkor beszélhetünk, ha valaki mással bújunk ágyba. Rengeteg formája van, amit mikro-megcsalásnak nevezünk. A gond az, hogy sokat ezek közül, nem is gondol megcsalásnak az, aki csinálja, pedig ugyanolyan fájdalmas.

Mikro-megcsalás - gyakoribb, mint gondolnád

9 jel, hogy a partnered hűtlen anélkül, hogy tudná

 

Tényleg tetszik neki valaki


A megcsalás nem feltétlenül fizikai, valakinek az érzelmi megcsalás mégis jobban fáj, mert ez egy sokkal mélyebb szint. Ez a mikro-megcsalás egy tipikus esete, mikor valaki úgy hűtlen hozzád, hogy nem is tud róla. Attól, hogy együtt vagy valakivel, még nem veszíted el az érzékeidet. Másokat is vonzónak találhatsz, ami számít, hogy mélyebben ne bonyolódj bele. A baj ott kezdődik, ha valaki lépéseket tesz annak érdekében, hogy közelebb kerüljön ahhoz, aki megtetszett neki. Energiát és időt fordít a személyre, esetleg jobban odafigyel, hogy öltözik fel, élvezi a titkos beszélgetéseket, és intim részleteket, titkokat osztanak meg egymással.

hirdetes


Flörtölés


Vannak, akiknek a flörtölés természetes, és nincs mögötte semmilyen valódi szándék, és vannak olyanok is, akik észre sem veszik, hogy flörtölnek. Bármelyik eset is álljon fent, ez is a hűtlenség egy formája. Ha nem is szándékosan csinálta, de a fogadó fél világosan vette a jelet és bele is ment a játékba, elég kínos lehet a dolog. Valaki azért flörtöl, mert szereti a figyelmet, amit ezáltal kap. Abba azonban mindenképp gondoljunk bele, hogy a párunknak ez fáj és megingatjuk a bizalmát.


Valaki másra gondol az ágyban


Mindannyian fantáziálunk, de az ágyban csak egymásra kellene koncentrálni. Ilyenkor kell kifejezni a kötődést, szerelmet, szenvedélyt egymás iránt. Ha közben valaki másra gondol, az nagyon fájdalmas, és megcsalásnak érezzük.

hirdetes


Hazudik a kapcsolati státuszáról


Ha azt mondja valakinek, hogy egyedülálló, miközben veled randizik, az mindenképp a hűtlenség kategóriába esik. Valakinek nehéz elköteleződni amellett, hogy kapcsolatban van, de nehéz mentséget találni erre a hazugságra.


Randi alkalmazásai vannak


Ha már van valakid, nyugodtan letörölheted magad ezekről az oldalakról, ezzel fejezed ki a legjobban, hogy elkötelezted magad. Akik a biztonság kedvéért megtartják, vajon tényleg úgy éreznek, ahogy állítják? Ha továbbra is frissíti a profilját, esetleg beszélget is idegenekkel, az határozottan mikro-megcsalás.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

Az erős nők megrémisztik a férfiakat

2019-06-24

Az erős nők megrémisztik a férfiakat

Mitől lesz egy nő erős? Egyéb tényezők mellett a küzdelem, tapasztalat és önzetlenség nagy szerepet játszik abban, hogy valaki megerősödjön. Egy erős nő bírja a fájdalmat, túljut a szívszaggató élményeken, és képes megbocsátani. Egy erős nő megjárta már a mély és veszélyes vizeket és addig tartotta bent a lélegzetét, amíg csak lehetséges. Ez a fajt

Ha rossz a házasság, az a gyereket is tönkreteszi

2019-06-18

Ha rossz a házasság, az a gyereket is tönkreteszi

Valld be őszintén: Szinte állandóan veszekedtek a házastársaddal? Azon kapod magad, hogy ki akarsz szállni, de rájössz, hogy túl nehéz lenne, ezért inkább maradsz? Sajnos ezek nagyon is gyakori helyzetek. Sok ember, akinek boldogtalan a házassága a gyerekek miatt próbál meg együtt maradni, mert ezt érzik a legjobb megoldásnak. Azt gondolják, a gyer

5 fontos kérdés, amire válaszolnotok  kell, mielőtt összeköltöztök

2019-06-13

5 fontos kérdés, amire válaszolnotok kell, mielőtt összeköltöztök

Megvolt az első csók, az első együtt töltött éjszaka, és elég időt töltöttetek már együtt, hogy úgy érezzétek, itt az ideje a következő szintre emelnetek a kapcsolatotokat – összeköltöztök.

10 jel, hogy túl régóta vagy szingli

2019-06-11

10 jel, hogy túl régóta vagy szingli

Összeszedtük azt a 10 leggyakoribb tényt, ami azt bizonyítja, hogy túl régóta vagy egyedül! Talán éppen most van itt az ideje, hogy újra randizni kezdj!

Ezekkel a tippekkel könnyedén csökkentheted az esküvőd költségeit!

2019-01-22

Ezekkel a tippekkel könnyedén csökkentheted az esküvőd költségeit!

Egy esküvő rengeteg költséggel, kiadással jár, amiből könnyedén le tudsz faragni, ha néhány dologra odafigyelsz. Adunk néhány ötletet, amivel könnyedén csökkentheted az esküvőd költségeit!

Miért nem érdemes eltitkolni kapcsolatodat

2019-05-29

Miért nem érdemes eltitkolni kapcsolatodat

Nincs igazán jó ok egy kapcsolat eltitkolására. A szerelem akkor a legerősebb, amikor két ember családjaik, barátaik társaságában és más helyzetekben is együtt lehetnek. Persze az ilyen helyzetek mindig kérdezősködéssel kezdődnek, amit aztán némi könnyed viccelődés követ, majd a hír terjedése a szélesebb körökbe.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
130 662
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 368 068
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 78

Átlagos értékelés: 5.0