notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mikro-megcsalás - gyakoribb, mint gondolnád

hirdetes

Mikro-megcsalás - gyakoribb, mint gondolnád

helloladies.hu

A hűtlenség mindig nehéz téma. Senki nem akarja, hogy megcsalják, és a jóérzésű emberek nem akarnak hűtlenek lenni a partnerükhöz. De hűtlenségről nem csak akkor beszélhetünk, ha valaki mással bújunk ágyba. Rengeteg formája van, amit mikro-megcsalásnak nevezünk. A gond az, hogy sokat ezek közül, nem is gondol megcsalásnak az, aki csinálja, pedig ugyanolyan fájdalmas.

Mikro-megcsalás - gyakoribb, mint gondolnád

9 jel, hogy a partnered hűtlen anélkül, hogy tudná

Tényleg tetszik neki valaki


A megcsalás nem feltétlenül fizikai, valakinek az érzelmi megcsalás mégis jobban fáj, mert ez egy sokkal mélyebb szint. Ez a mikro-megcsalás egy tipikus esete, mikor valaki úgy hűtlen hozzád, hogy nem is tud róla. Attól, hogy együtt vagy valakivel, még nem veszíted el az érzékeidet. Másokat is vonzónak találhatsz, ami számít, hogy mélyebben ne bonyolódj bele. A baj ott kezdődik, ha valaki lépéseket tesz annak érdekében, hogy közelebb kerüljön ahhoz, aki megtetszett neki. Energiát és időt fordít a személyre, esetleg jobban odafigyel, hogy öltözik fel, élvezi a titkos beszélgetéseket, és intim részleteket, titkokat osztanak meg egymással.

hirdetes


Flörtölés


Vannak, akiknek a flörtölés természetes, és nincs mögötte semmilyen valódi szándék, és vannak olyanok is, akik észre sem veszik, hogy flörtölnek. Bármelyik eset is álljon fent, ez is a hűtlenség egy formája. Ha nem is szándékosan csinálta, de a fogadó fél világosan vette a jelet és bele is ment a játékba, elég kínos lehet a dolog. Valaki azért flörtöl, mert szereti a figyelmet, amit ezáltal kap. Abba azonban mindenképp gondoljunk bele, hogy a párunknak ez fáj és megingatjuk a bizalmát.


Valaki másra gondol az ágyban


Mindannyian fantáziálunk, de az ágyban csak egymásra kellene koncentrálni. Ilyenkor kell kifejezni a kötődést, szerelmet, szenvedélyt egymás iránt. Ha közben valaki másra gondol, az nagyon fájdalmas, és megcsalásnak érezzük.

hirdetes


Hazudik a kapcsolati státuszáról


Ha azt mondja valakinek, hogy egyedülálló, miközben veled randizik, az mindenképp a hűtlenség kategóriába esik. Valakinek nehéz elköteleződni amellett, hogy kapcsolatban van, de nehéz mentséget találni erre a hazugságra.


Randi alkalmazásai vannak


Ha már van valakid, nyugodtan letörölheted magad ezekről az oldalakról, ezzel fejezed ki a legjobban, hogy elkötelezted magad. Akik a biztonság kedvéért megtartják, vajon tényleg úgy éreznek, ahogy állítják? Ha továbbra is frissíti a profilját, esetleg beszélget is idegenekkel, az határozottan mikro-megcsalás.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

2020-09-15

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

Hogy kiderüljön, mi is áll a hűtlenség mögött, megkérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mi okuk volt a megcsalásra. Íme a válaszok.

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

2020-09-22

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

Habár a férfiaknak is vannak nagyon bosszantó tulajdonságai és néha nagyon idegesítően viselkednek, a nők is csinálnak olyan dolgokat, amikkel az őrületbe kergetik a barátjukat. Fontos, hogy ezeket felismerjük, hiszen vannak jelei annak, hogy nem igazán vagy jó barátnő a szemükben, így dolgozhatsz rajtuk, mielőtt a kapcsolatodba kerülnének.

A top 4 kapcsolatgyilkos

2020-09-07

A top 4 kapcsolatgyilkos

Senki sem tökéletes, így egy párkapcsolat sem az. Az egyik legfontosabb, hogy felismerjük a kapcsolat gyilkos dolgokat és helyrehozzuk őket, mielőtt kicsúsznának az irányításunk alól. Ha mindkét fél hajlandó ebben kivenni a részét, a siker garantált!

Az erős nők kerülik ezeket a mérgező kapcsolatokat

2020-09-21

Az erős nők kerülik ezeket a mérgező kapcsolatokat

Egy mérgező kapcsolatnak számtalan formája van és sok ember még csak nincs is tudatában, hogy ő is abban él. Ezek azonban nagy terhet jelentenek, épp ezért az erős nők nem fogadják el őket. Bemutatunk néhány tipikus mérgező kapcsolatot, amiből az erős nők mindig kisétálnak.

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

2020-09-08

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

Az egyik legrosszabb érzés a világon beleszeretni egy férfiba, majd nem sokkal később rájönni, hogy végig komolytalan volt. Ha csak játszik veled, nagyon fájdalmas ráébredni, hogy kettőtöknek teljesen más elképzelése van a kapcsolatotokról. Ezek a dolgok azt mutatják, hogy csak játszik veled és nem érdemes rá több időt vesztegetned!

A téli esküvők 10 előnye, amiért Ön is átgondolja majd, hogy ne nyáron akarjon férjhez menni!

2020-09-14

A téli esküvők 10 előnye, amiért Ön is átgondolja majd, hogy ne nyáron...

A nyári szertartások is nagyon gyönyörűnek, de megvan a maguk negatív oldala is. Mutatunk 10 jó okot, amiért megéri inkább télen tartani az esküvőjét.


Csajos Család Érdekességek Férfi Párkapcsolat Szerelem