notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nézd meg, hogy milyen virág illik hozzád!

hirdetes

Milyen virág illik hozzád a születési dátumod alapján?

helloladies.hu

Minden hónaphoz tartozik egy-egy virág, ami az adott hónapban születettek személyiségéhez kapcsolható. Nézd meg, hogy hozzád melyik illik!

Nézd meg, hogy milyen virág illik hozzád!

Január: Kerti szegfű


A szegfű a szeretet és vonzerő szimbóluma, ezért népszerű ajándékok például anyák napján. A szegfű még a szürke hónapokat is képes színesebbé tenni, és árnyalatai alapján más és más dolgokat fejez ki. A hozzá tartozó személyiség őszinte és gyakorlatias. Családja és barátai iránt páratlan szeretetet és hűséget mutat.


Február: Ibolya


Ezek a virágok a viktoriánus kor idejében tettek szert nagyobb népszerűségre. Ekkoriban szerénység és ártatlanság jelképei voltak. A hozzá tartozó személyiség bölcsessége meghaladja a korát és enyhén zárkózottnak tűnhet. Kell egy kis idő, hogy megnyíljon mások előtt, de ez után rendkívül hűséges baráttá válhat.

hirdetes


Március: Nárcisz


A nárciszokhoz a különböző kultúrákban más és más történetek tartoznak, de mindegyik középpontjában a szerencse áll. Walesben az járja, hogy aki megpillantja a szezon első nárciszát, arra 12 hónap szerencse vár. A hozzá tartozó személyiség békés és vidám életet szeretne magának. Hatalmas kreativitása van és mindenkivel kedves.


Április: Százszorszép


hirdetes
Az erkölcsösség és tisztaság legfőbb szimbólumai. Az ártatlanság mellett gyakran a titoktartást is jelzik ezek a virágok. Éjszakánként gyakran összehúzzák szirmaikat, és csak napfelkelte után nyílnak ki újra. A hozzájuk tartozó személyiség mindig vidám és ezt a vidámságot másokkal is szívesen megosztja, bearanyozva azok napjait.

Május: Gyöngyvirág


A gyöngyvirágok virágzása állítólag a boldogság visszatérését jelzi, főleg mert az áprilisi esők után több májusi virág is nyílik. Az apró harangocskák az alázatosság és kedvesség szimbólumai. Mindezek mellett érdemes tudni, hogy a gyöngyvirág egy rendkívül mérgező növény. A hozzá tartozó személyiség szerencsére messze van az ártalmastól. Igazán gyakorlatias és a nehéz helyzeteket is könnyedén képes kezelni. A barátaik szerint ők a legaranyosabbak!


Lapozz a többi hónapért!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Érdekességek