notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nézd meg, hogy milyen virág illik hozzád!

hirdetes

Milyen virág illik hozzád a születési dátumod alapján?

helloladies.hu

Minden hónaphoz tartozik egy-egy virág, ami az adott hónapban születettek személyiségéhez kapcsolható. Nézd meg, hogy hozzád melyik illik!

Nézd meg, hogy milyen virág illik hozzád!

Január: Kerti szegfű


A szegfű a szeretet és vonzerő szimbóluma, ezért népszerű ajándékok például anyák napján. A szegfű még a szürke hónapokat is képes színesebbé tenni, és árnyalatai alapján más és más dolgokat fejez ki. A hozzá tartozó személyiség őszinte és gyakorlatias. Családja és barátai iránt páratlan szeretetet és hűséget mutat.


Február: Ibolya


Ezek a virágok a viktoriánus kor idejében tettek szert nagyobb népszerűségre. Ekkoriban szerénység és ártatlanság jelképei voltak. A hozzá tartozó személyiség bölcsessége meghaladja a korát és enyhén zárkózottnak tűnhet. Kell egy kis idő, hogy megnyíljon mások előtt, de ez után rendkívül hűséges baráttá válhat.

hirdetes


Március: Nárcisz


A nárciszokhoz a különböző kultúrákban más és más történetek tartoznak, de mindegyik középpontjában a szerencse áll. Walesben az járja, hogy aki megpillantja a szezon első nárciszát, arra 12 hónap szerencse vár. A hozzá tartozó személyiség békés és vidám életet szeretne magának. Hatalmas kreativitása van és mindenkivel kedves.


Április: Százszorszép


hirdetes
Az erkölcsösség és tisztaság legfőbb szimbólumai. Az ártatlanság mellett gyakran a titoktartást is jelzik ezek a virágok. Éjszakánként gyakran összehúzzák szirmaikat, és csak napfelkelte után nyílnak ki újra. A hozzájuk tartozó személyiség mindig vidám és ezt a vidámságot másokkal is szívesen megosztja, bearanyozva azok napjait.

Május: Gyöngyvirág


A gyöngyvirágok virágzása állítólag a boldogság visszatérését jelzi, főleg mert az áprilisi esők után több májusi virág is nyílik. Az apró harangocskák az alázatosság és kedvesség szimbólumai. Mindezek mellett érdemes tudni, hogy a gyöngyvirág egy rendkívül mérgező növény. A hozzá tartozó személyiség szerencsére messze van az ártalmastól. Igazán gyakorlatias és a nehéz helyzeteket is könnyedén képes kezelni. A barátaik szerint ők a legaranyosabbak!


Lapozz a többi hónapért!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Idén végre kipróbálnád a SUP-ozást? – 10 tanács kezdőknek

2022-04-16

Idén végre kipróbálnád a SUP-ozást? – 10 tanács kezdőknek

Eddig minden évben csak nézted, de idén elhatároztad, hogy Te is kipróbáld a SUP-ozást? Összegyűjtöttünk 10 tippet, amiket érdemes megfogadnod kezdő SUPosként!

Íme a megoldás, ha úgy érzed, hogy nagyon száraz a bőröd a téli hónapokban

2022-01-13

Íme a megoldás, ha úgy érzed, hogy nagyon száraz a bőröd a téli hónapokban

A hidegebb éghajlaton élők számára a hideg, száraz téli levegő is okozhat bőr szárazságot. Sajnos ebben telente mi is részesülünk. Vajon mit lehetne tenni ellene?

A tökéletes szilveszteri megjelenés- 5 tipp Szilveszterre, hogy te legyél a legdögösebb

2021-12-07

A tökéletes szilveszteri megjelenés- 5 tipp Szilveszterre, hogy te legyél a...

„Úristen itt a szilveszteri party, és nekem pedig nincsen mit felvennem” - mennyiszer hagyta ez a század egy ehhez kísértetiesen hasonlító mondat? Segítünk !

A korai fogszabályzás 5 legnagyobb előnye- ezt minden szülőnek tudnia kellene

2021-11-22

A korai fogszabályzás 5 legnagyobb előnye- ezt minden szülőnek tudnia kellene

Sok gyerekkori probléma megoldására fiatal korban sokkal egyszerűbb és hatásosabb, így van ez a fogakkal is. Nézzük milyen előnyökkel jár a korai fogszabályzás!

A baba első foga: 5 dolog, amit minden szülőnek tudnia kell

2021-10-19

A baba első foga: 5 dolog, amit minden szülőnek tudnia kell

A fogzás egy nagyon fontos dolog a csecsemők életében. Sok szülőt kihívás elé állítja ez a folyamat, ezért összegyűjtöttünk néhány hasznos tudnivalót, fontos tippet.

Szépség egyszerűen – milyen esetekben érdemes plasztikáztatni?

2021-08-10

Szépség egyszerűen – milyen esetekben érdemes plasztikáztatni?

Az ember természetéből adódóan gyakorta nem elégedett önmagával – lehet, hogy orra, elálló füle, vagy éppen melle nem lesz egy idő után szimpatikus számára.