notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nézd meg, hogy milyen virág illik hozzád!

hirdetes

Milyen virág illik hozzád a születési dátumod alapján?

helloladies.hu

Minden hónaphoz tartozik egy-egy virág, ami az adott hónapban születettek személyiségéhez kapcsolható. Nézd meg, hogy hozzád melyik illik!

Nézd meg, hogy milyen virág illik hozzád!

Január: Kerti szegfű


A szegfű a szeretet és vonzerő szimbóluma, ezért népszerű ajándékok például anyák napján. A szegfű még a szürke hónapokat is képes színesebbé tenni, és árnyalatai alapján más és más dolgokat fejez ki. A hozzá tartozó személyiség őszinte és gyakorlatias. Családja és barátai iránt páratlan szeretetet és hűséget mutat.


Február: Ibolya


Ezek a virágok a viktoriánus kor idejében tettek szert nagyobb népszerűségre. Ekkoriban szerénység és ártatlanság jelképei voltak. A hozzá tartozó személyiség bölcsessége meghaladja a korát és enyhén zárkózottnak tűnhet. Kell egy kis idő, hogy megnyíljon mások előtt, de ez után rendkívül hűséges baráttá válhat.

hirdetes


Március: Nárcisz


A nárciszokhoz a különböző kultúrákban más és más történetek tartoznak, de mindegyik középpontjában a szerencse áll. Walesben az járja, hogy aki megpillantja a szezon első nárciszát, arra 12 hónap szerencse vár. A hozzá tartozó személyiség békés és vidám életet szeretne magának. Hatalmas kreativitása van és mindenkivel kedves.


Április: Százszorszép


hirdetes
Az erkölcsösség és tisztaság legfőbb szimbólumai. Az ártatlanság mellett gyakran a titoktartást is jelzik ezek a virágok. Éjszakánként gyakran összehúzzák szirmaikat, és csak napfelkelte után nyílnak ki újra. A hozzájuk tartozó személyiség mindig vidám és ezt a vidámságot másokkal is szívesen megosztja, bearanyozva azok napjait.

Május: Gyöngyvirág


A gyöngyvirágok virágzása állítólag a boldogság visszatérését jelzi, főleg mert az áprilisi esők után több májusi virág is nyílik. Az apró harangocskák az alázatosság és kedvesség szimbólumai. Mindezek mellett érdemes tudni, hogy a gyöngyvirág egy rendkívül mérgező növény. A hozzá tartozó személyiség szerencsére messze van az ártalmastól. Igazán gyakorlatias és a nehéz helyzeteket is könnyedén képes kezelni. A barátaik szerint ők a legaranyosabbak!


Lapozz a többi hónapért!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Tippek, hogy elég legyen a ritkább festés is a hajadnak

2020-09-22

Tippek, hogy elég legyen a ritkább festés is a hajadnak

Ha szeretnéd egy kicsit csökkenteni a fodrásznál tett látogatások számát, valamint, hogy tovább bírja a hajszíned, van néhány dolog, amit otthon is megtehetsz!

A legjobb otthoni arcmaszk receptek, amik tényleg működnek

2020-09-22

A legjobb otthoni arcmaszk receptek, amik tényleg működnek

Nem kell bolti arcmaszkokat venned ahhoz, hogy a bőrödnek csodás kényeztetésben legyen része, egyszerűen csak kövesd az alábbi egyszerű recepteket!

Ezért megy olyan nehezen a barátkozás 30 fölött...

2020-09-21

Ezért megy olyan nehezen a barátkozás 30 fölött...

Gyerekként a barátkozás könnyedén megy, egyszerűen csak leülünk valaki mellé az osztályban és megbeszéljük, hogy legjobb barátok leszünk. Azonban, ha belépünk a 30-as éveinkbe, úgy kapcsolatokat építeni sokkal nehezebb, mint valaha…

Az erős nők kerülik ezeket a mérgező kapcsolatokat

2020-09-21

Az erős nők kerülik ezeket a mérgező kapcsolatokat

Egy mérgező kapcsolatnak számtalan formája van és sok ember még csak nincs is tudatában, hogy ő is abban él. Ezek azonban nagy terhet jelentenek, épp ezért az erős nők nem fogadják el őket. Bemutatunk néhány tipikus mérgező kapcsolatot, amiből az erős nők mindig kisétálnak.

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

2020-09-22

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

Habár a férfiaknak is vannak nagyon bosszantó tulajdonságai és néha nagyon idegesítően viselkednek, a nők is csinálnak olyan dolgokat, amikkel az őrületbe kergetik a barátjukat. Fontos, hogy ezeket felismerjük, hiszen vannak jelei annak, hogy nem igazán vagy jó barátnő a szemükben, így dolgozhatsz rajtuk, mielőtt a kapcsolatodba kerülnének.

Ezekhez sosem illene hozzányúlnod más házában!

2020-09-21

Ezekhez sosem illene hozzányúlnod más házában!

Ha látogatóba mész valakihez, az alábbi illemszabályokat illik betartani, hogy te és a vendéglátód se kerüljön kellemetlen helyzetbe! Nézzük, mi az, amihez nem kellene nyúlnod!


Érdekességek