notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Így lehet a kisugárzásod mindig tökéletes.

hirdetes

Mutasd meg az embereknek, hogy vonzó vagy!

Bettina

Tudd meg, hogyan működik az emberi vonzerő. Ez minden emberben ott van, de nem tudja mindenki jól használni. Pedig te is képes vagy rá.

női kisugárzás

Ismered azt a 1944-es kisérletet amit csecsemőkön végeztek? Etették, itatták és tisztába tették őket, de szeretetet nem kaptak. Ebbe a csecsemők fele belehalt pedig semmilyen egészségügyi bajuk nem volt. Nem kaptak szeretetet és ebbe szó szerint belehaltak. Minden ember vágyik a szeretetre,arra, hogy különlegesen bánjanaj vele és éppen ezért szeretne minden ember vonzó lenni. Csak a legtöbb ember nem tudja, hogy hogyan érheti el ezt. Nem tanítjákaz iskolában, pedig a vonzerő nem csak a párkapcsolatunkra hat, hanem szó szerint az egész életünkre. Legyen ez a karrier, magánélet, szociális élet de még az önmagunkkal való viszonyunk is. Az emberek renegeteget költenek a külsejükre. Viszont ez nem elég. Aki erre rájött az elkezdett tanulni, fejleszteni magát. Coachhoz és pszichologushoz járnak, önfejlesztő könyveket olvasnak. De egy valamiről könnyen megfeledkeznek. A vonzerő nem csak rólunk szól. 

Rengeteg ember van aki állandóan mindent megtesz azért, hogy kívül belül egyaránt tökéletes formában legyen és, hogy mindig sugározzon róla a magabiztosság. De a vonzerő nem erről szól. A vonzerő arról szól, hogy mit váltunk ki a másikból. Milyen hatást tudunk gyakorolni a másikra. 3 olyan dolog van a vonzerőben ami nagyban befolyásol, de erről mégis az emberek megfeledkeznek. 

hirdetes

Az első ilyen dolog a FIGYELEM! Ha képes vagy teljesen oda figyelni a másik emberre, akkor ő azt fogja érezni, hogy számít. Számít ő számodra. Az emberek azt szeretik érezni, hogy fontos a másiknak.  Teljes figyelemmel a másik emberre kell figyelni. Ha szeretnél pozitív hatást kiváltani más emberekben akkor tanulj meg teljesen oda figyelni a másikra és add is a tudtára egy-egy nyitott kérdéssel. 

A második ilyen a a KEDVESSÉG! A kedvesség 90%-ban elvarázsolja az embereket. Ezt ne téveszd össze a mű mosollyal. Ha valaki képes belülről kedvességet sugározni, akkor ő lesz az aki megmelengeti a szívedet és ő az aki mellett megnyugszol. Erre viszont csak akkor képes az ember, ha képes megszeretni saját magát, képes kedvesnek lenni saját magával és kedvesnek lenni a többi emberrel. A legtöbb ember sajnos észre sem veszi, de kritikus. Kritikus saját magával szemben, és kritikus az összes többi emberrel szemben is. Ezek a negatív emberek, de a negativitás és a kritikusság egy felvett rossz szokás amin bármikor változtatni lehet. 

hirdetes

A harmadik ilyen, ami az igaz aduász az INSPIRÁCIÓ! Merj önmagadat adni, merj az lenni aki vagy. Ha tudsz másokra inspirálóan hatni az lesz a legvonzóbb. Ne félj szenvedélyes lenni, ne félj kimutatni azt aki igazából vagy. Ha szeretnél vonzerőt kiváltani az emberekből, akkor legyél kedves, inspiráld és hagyd, hogy inspiráljanak.Az inspirálás oda vissza nagyon jól működik. Akkor is vonzó ha te inspirálsz, de akkor is vonzó a másik félnek ha ő azt látja, hogy téged tud inspirálni.  Akarni fogja a társasáogadat, újra, meg újra, meg újra. Az inspirálás oda vissza nagyon jól működik. Akkor is vonzó ha te inspirálsz, de akkor is vonzó a másik félnek ha ő azt látja, hogy téged tud inspirálni. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes