notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nászajándékok mindenkinek: ezek a legjobb nászajándék ötletek

hirdetes

Mik a legjobb nászajándékok? Megmutatjuk!

Silkó Noémi

Előfordulhat, hogy még a kezdők közé tartozol ajándékozás terén vagy csak szimplán kevés esküvőn voltál, vagy akár annyi esküvőn voltál az elmúlt időben, hogy már tényleg nincs semmilyen ötleted arra, hogy mit is adhatnál ajándékba az ifjú párnak, ami igazán hasznosnak bizonyulhat. Íme, pár hasznos tipp, hogy mindenképp jó ajándékot adhass.

Ezek a legjobb nászajándékok

Valami személyes ajándék

Ha éppen olyan időszakban vagy, hogy kevesebbet tudsz fordítani egy nászajándékra készíthetsz valami személyeset is. Ebben az esetben nagyon oda kell figyelni, hogy ez az ajándék biztosan megfelelő legyen egy esküvőhöz, semmiképp nem ajánlott vagy illendő ilyenkor túlzott humort alkalmazni. Érdemes lehet valami érzelmes, megható, kifejezőt készíteni, akár összeválogatni egy albumot az ifjú párról, bemutatva ezáltal az ő kis történetüket.

Akár barátaitokkal készülhettek valami maradandóval, akár egy felvétel, videó formájában vagy szoktak készülni akár egy tánccal is bár ezek mellé azért külön-külön szoktak még ajándékozni valami kis apróságot, de ez is nagyon jó élményként maradhat meg az ifjú pár és a násznép emlékezetében.

hirdetes

Személyes nem csak kézzel, otthon készített ajándék lehet, hanem valami olyan különleges dolog, ami az ifjú párra utal. Nagyon sok ilyen lehetőség van erre, és folyamatosan böngészések által találkozhatunk valami újdonsággal. Nem régiben lett felkapottabb, a Cápák között című műsorból is ismert lehet, egy újszerű ajándék, az égboltkép, melynek lényege, hogy egy adott dátumot és helyszínt (ezesetben a pár születési dátumai, eljegyzésük napja, esküvő napja) ábrázol, aszerint, hogy akkor és ott, hogy álltak a csillagok.

hirdetes

Ezt is több elrendezés szerint is választhatod, személyesebbé teheted egy általad választott képpel vagy akár idézettel. Nagyon romantikus és életre szóló emlék marad az ifjú pár számára.

Még ezek mellett is vannak dolgok amelyeket ugyanígy személyessé varázsolhatnak, például az üveggravírozás, egyedi ágynemű vagy monogramos törölközők stb…Ezzel viszont még koránt sem ért véget az írásom, a következő oldalon további hasznos tippeket találhattok, megéri tehát lapozni egyet! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes