Ne hibáztasd magadat a szakításért!

Ne hibáztasd magadat a szakításért!

helloladies.hu
hirdetes

Minden szakítás után vannak olyan pillanatok, amikor az őrület kerülget minket. Elkezded átrágni az okokat, eseményeket, és a beszélgetéseket, a mérgező gondolatok pedig szép lassan átveszik a helyet. Még a legbékésebb szakítás során is fájdalmat élünk át, ezért a megbánás, harag és düh mind megjelenik. Valaki a saját módján próbál megküzdeni ezekkel az érzelmekkel, míg mások keresnek valakit, akivel helyettesíthetik az exet. Miközben depressziósan, összetört szívvel állunk, gyakran megkérdőjelezzük saját magunkat, ebből pedig semmi jó nem sül ki. Soha.

Ne hibáztasd magadat a szakításért!

5 dolog, amit soha ne mondj magadnak szakítás után


Túl öreg vagyok


A kornak semmi köze a párkapcsolatokhoz. Minél idősebbek vagyunk, annál nehezebbnek tűnik kezelni a szakításokat, és mindannyian egészséges, szerető kapcsolatra vágyunk. De ha azt mondogatod magadnak, hogy túl öreg vagy, akkor azzal nem támogatod a gyógyulást, épp ellenkezőleg. Nem menekülhetsz el az egész világ elől. Minden kapcsolat egy lehetőség, hogy tanulj valamit magadról, kapsz egy esélyt, hogy érzelmileg kibontakozz. Idővel pedig elég tapasztalatod lesz ahhoz, hogy új megvilágításban lásd a dolgokat.


Nem érek annyit


Néhány párkapcsolat kétségbeesést hagy maga után, míg mások kellemes emlékeket, amik segítenek átvészelni a nehéz időket. Minden szép pillanatban, amit együtt éltetek át, neked is részed volt. Ne higgy el mindent, amit az exed mondott dühből, vagy azért, hogy manipuláljon. Megérdemled, hogy legyen egy szerető társad, mert értékes és csodálatos vagy. A legjobb és legbiztosabb módja, hogy újra önmagad legyél egy szakítás után, ha nem bántod, nem okolod magad, és bízol magadban. Lehet, hogy ez a szakítás járul majd hozzá, hogy megtaláld a lelkitársadat, és valami sokkal jobb vár rád.

hirdetes


Meg fogja bánni


Nem te vagy mások érzéseiért felelős, csak azért, hogy hogyan reagálsz rájuk. Ha abban reménykedsz, hogy fájni fog neki, rosszul alakulnak a dolgai, akkor csak a negatív gondolatokat helyezed előtérbe, és azokból próbálsz erőt meríteni. A saját érdekedben, hagyd őt. Ne törődj azzal, milyen lesz az élete, vagy mire fog gondolni, mert nem tudsz továbblépni, ha vele foglalkozol. Soha ne bánj meg semmit az életben, mert minden tapasztalat tanít valamit saját magadról. Segít belátni a dolgokat, és rájössz, mire van valójában szükséged. Ha valakinek az életedben helye van, akkor az ott is lesz.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

10 nő elküldte a férjének üzenetben, hogy szeretlek, a reakciók megdöbbentők

2019-07-16

10 nő elküldte a férjének üzenetben, hogy szeretlek, a reakciók megdöbbentők

Egészen elképesztő és meglepő válaszok érkeztek azokra az üzenetekre, melyek a feleségek küldtek férjüknek. Az üzenetben az állt, hogy szeretlek.

12 ok, amiért szingli vagy, még akkor is, ha jófogás vagy

2019-07-09

12 ok, amiért szingli vagy, még akkor is, ha jófogás vagy

Csodálatos vagy, igazi jófogás, és egyedülálló. Mit csinálsz rosszul? Abszolút semmit. Következzen 12 ok, miért vagy egyedülálló még akkor is, ha mások szerint valakinek, neked aztán tényleg nem kéne annak lenni.

Van közös jövőtök? Ezt a 9 kérdést tedd fel magadnak, és kiderül

2019-07-09

Van közös jövőtök? Ezt a 9 kérdést tedd fel magadnak, és kiderül

Ha te is égetted már meg magad korábbi kapcsolataid során, érdemes már az elején feltenni néhány kérdést, vajon a mostani srác ér-e annyit, hogy rá szánd az idődet. Hogy kitaláld van-e jövője a kapcsolatnak, az alábbi kérdéseket gondold át, és legyél teljesen őszinte magaddal!

Ezeket kérdezd meg az első randin - a válóperes ügyvédek szerint

2019-07-02

Ezeket kérdezd meg az első randin - a válóperes ügyvédek szerint

Kevés embernek van élesebb szeme a kapcsolatok piros zászlóihoz, mint egy válóperes ügyvédnek. Ők ugyanis elsőkézből láthatják, hogy a személyes ellentétek milyen gyorsan fordulnak át akkora haragba, hogy az egyik fél ki akar szállni. Ez az oka annak, hogy meglepően jó randizással kapcsolatos tanácsokat tudnak adni. Pedig milyen logikus! Elmondták

10 profi tipp a tökéletes esküvő megszervezéséhez

2019-01-16

10 profi tipp a tökéletes esküvő megszervezéséhez

Életed egyik legfontosabb napjára talán nem is lehet igazán felkészülni személyesen, azonban azt biztosíthatod, hogy mind ti, pároddal, mind pedig a meghívottak jól érezzék magukat. Máris felsorolunk 10 tippet, amik pontosan ebben hivatottak segíteni!

Az erős nők megrémisztik a férfiakat

2019-06-24

Az erős nők megrémisztik a férfiakat

Mitől lesz egy nő erős? Egyéb tényezők mellett a küzdelem, tapasztalat és önzetlenség nagy szerepet játszik abban, hogy valaki megerősödjön. Egy erős nő bírja a fájdalmat, túljut a szívszaggató élményeken, és képes megbocsátani. Egy erős nő megjárta már a mély és veszélyes vizeket és addig tartotta bent a lélegzetét, amíg csak lehetséges. Ez a fajt

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
133 409
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 545 091
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 84

Átlagos értékelés: 4.9