notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezek miatt a dolgok miatt soha ne kérj bocsánatot

Ezekért a dolgokért soha ne kérj bocsánatot

helloladies.hu
hirdetes

Úgy tűnik, a mai világban több ember kritizál másokat mint valaha, sőt vannak olyanok akiknek ez életformává vált, és azzal töltik a legtöbb idejüket, hogy azt bírálják, mások hogy élnek. Azonban nem kell emiatt igazat adni nekik, és azt mondanod, sajnálom. Senkinek nem tartozol magyarázattal amiatt, hogy élsz, hogy döntesz, vagy hogy kivel töltöd az idődet. Ha a nap végén ha boldog vagy és elégedett vagy az életeddel, ez az ami tényleg számít. Ha az elveid szerint élsz, nem kell szégyenkezned vagy bocsánatot kérned emiatt másoktól. Nem mások határozzák meg, hogy éld az életedet, úgyhogy a következő dolgokért soha nem mondd, hogy sajnálom.

Ezek miatt a dolgok miatt soha ne kérj bocsánatot

Ezek miatt a dolgok miatt soha ne kérj bocsánatot


Te magad vagy az első helyen az életedben


Valamiért az a világkép, hogy ha boldog akarsz lenni, akkor önző, egoista, nagyképű vagy. A valóságban azonban senki más nem tudja neked megadni azt a boldogságot, mint amit te magadnak, úgyhogy teljesen normális, hogy a saját szükségleteidet helyezed előtérbe. Ha a kezedbe veszed az életed ahelyett, hogy arra vársz, hogy mások megtanítsák, megmondják neked, hogyan élj, akkor máris az önfejlesztés magas szintjén állsz. Mindannyian felelősek vagyunk a választásunkért, hogyan éljük az életünket, és ha a saját szükségleteink állnak az első helyen csak azután segíthetünk másoknak. Hogy is segíthetnél másokon, ha még magadon sem tudsz?

hirdetes


Követed az álmaidat


Ha többet akarsz az élettől, attól nem leszel hálátlan, csak ambiciózus. Azt jelenti, hogy vannak céljaid és álmaid, és addig akarod elérni őket, amíg van rá lehetőség. Lehet, hogy mások úgy látnak, mint aki nem a földön jár, de végül úgysem számít mit gondolnak. Lehetsz hálás azért amid van, de mért ne vágyhatnál többre? Kövesd nyugodtan az álmaidat.

hirdetes


A múltad miatt


Vannak emberek, akik szeretik újra és újra felhánytorgatni a régi hibáidat, de ha ez megtörténne, csak emlékezz erre. Amíg ők kritizálnak téged és az életedet, te olyan dolgokat tapasztaltál meg, amiből tanultál és azzá tettek, aki vagy. Az életünk végén csak az átélt élményeink és emlékeink maradnak. Élünk és tanulunk, és nem a múltunk határoz meg.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Audrey Hepburn legjobb idézetei

2020-03-11

Audrey Hepburn legjobb idézetei

A klasszikus szépség a gyönyörű, fekete ruhájában, a kis tiarájával! A tehetséges és sikeres színésznő legjobb gondolatai, amit minden nőnek ismernie kell!

Ha szeretni akarsz másokat, először magaddal kell kezdened!

2019-11-11

Ha szeretni akarsz másokat, először magaddal kell kezdened!

Ha szeretni akarsz másokat, elsőként magadat kell szeretned. Mert a szeretet belülről kezdődik, és ha egyszer megérted miért olyan fontos ez, egyszerűen már nem tudsz meglenni nélküle. Amilyen egyszerűen hangzik, sokszor mégsem az, mert nem tudjuk, mi a következő lépés…

2019-09-10

"Ha kicsúsznak az időből, akkor valami meghal, ami meg se született"

A legmélyebb magánügyünk, életünk egyik legintimebb szelete. Mégis szinte állandó a társadalmi nyomás, az elvárás: a nő arra született, hogy anyává váljon.

Aktívan felejteni - hogyan építsük fel az önbizalmunkat válás után?

2019-09-05

Aktívan felejteni - hogyan építsük fel az önbizalmunkat válás után?

Vannak pillanatok az életben, amikor elég nehéz elképzelni, hogy a tükörbe nézve újra (vagy először életünkben) egy boldog, de legalábbis kiegyensúlyozott embert fogunk viszontlátni – és azok mi leszünk.

Tippek kiégett randizóknak

2019-09-04

Tippek kiégett randizóknak

Amikor a fásult, frusztrált társkereső inkább már nem próbálkozik tovább, amikor a lelkesedés helyébe közöny lép, reményvesztettség, bizalmatlanság üti fel a fejét, és az embert rettegés fogja el újabb randi gondolatára.

„Bekerültem a szingli, gyerektelen státuszba”

2019-09-03

„Bekerültem a szingli, gyerektelen státuszba”

Ahány gyermektelen nő, annyiféle történet – látjuk igazolva Tanács Eszter a napokban megjelent, Nők gyermek nélkül című könyvében. Most az interjúkötetből a 38 éves Vera történetét választottuk ki.

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
386 597
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
1 357 971
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 127

Átlagos értékelés: 4.7