X Értesülj kedvenc témáidról elsőkézből! Iratkozz fel hírlevelünkre!
https://www.helloladies.hu/ hírlevél feliratkozás

Ezek miatt a dolgok miatt soha ne kérj bocsánatot

Ezekért a dolgokért soha ne kérj bocsánatot

helloladies.hu
hirdetes

Úgy tűnik, a mai világban több ember kritizál másokat mint valaha, sőt vannak olyanok akiknek ez életformává vált, és azzal töltik a legtöbb idejüket, hogy azt bírálják, mások hogy élnek. Azonban nem kell emiatt igazat adni nekik, és azt mondanod, sajnálom. Senkinek nem tartozol magyarázattal amiatt, hogy élsz, hogy döntesz, vagy hogy kivel töltöd az idődet. Ha a nap végén ha boldog vagy és elégedett vagy az életeddel, ez az ami tényleg számít. Ha az elveid szerint élsz, nem kell szégyenkezned vagy bocsánatot kérned emiatt másoktól. Nem mások határozzák meg, hogy éld az életedet, úgyhogy a következő dolgokért soha nem mondd, hogy sajnálom.

Ezek miatt a dolgok miatt soha ne kérj bocsánatot

Ezek miatt a dolgok miatt soha ne kérj bocsánatot


Te magad vagy az első helyen az életedben


Valamiért az a világkép, hogy ha boldog akarsz lenni, akkor önző, egoista, nagyképű vagy. A valóságban azonban senki más nem tudja neked megadni azt a boldogságot, mint amit te magadnak, úgyhogy teljesen normális, hogy a saját szükségleteidet helyezed előtérbe. Ha a kezedbe veszed az életed ahelyett, hogy arra vársz, hogy mások megtanítsák, megmondják neked, hogyan élj, akkor máris az önfejlesztés magas szintjén állsz. Mindannyian felelősek vagyunk a választásunkért, hogyan éljük az életünket, és ha a saját szükségleteink állnak az első helyen csak azután segíthetünk másoknak. Hogy is segíthetnél másokon, ha még magadon sem tudsz?

hirdetes


Követed az álmaidat


Ha többet akarsz az élettől, attól nem leszel hálátlan, csak ambiciózus. Azt jelenti, hogy vannak céljaid és álmaid, és addig akarod elérni őket, amíg van rá lehetőség. Lehet, hogy mások úgy látnak, mint aki nem a földön jár, de végül úgysem számít mit gondolnak. Lehetsz hálás azért amid van, de mért ne vágyhatnál többre? Kövesd nyugodtan az álmaidat.

hirdetes


A múltad miatt


Vannak emberek, akik szeretik újra és újra felhánytorgatni a régi hibáidat, de ha ez megtörténne, csak emlékezz erre. Amíg ők kritizálnak téged és az életedet, te olyan dolgokat tapasztaltál meg, amiből tanultál és azzá tettek, aki vagy. Az életünk végén csak az átélt élményeink és emlékeink maradnak. Élünk és tanulunk, és nem a múltunk határoz meg.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

21 tipp az élethez, ami segít megváltozni

2019-03-01

21 tipp az élethez, ami segít megváltozni

Ne fogadalmakat tegyél, hanem a mi tanácsaink fogadd meg. A fogadalmakat illetően, a statisztikák számai azt mondják, hogy elbukjuk hamar őket és csődöt mondnunk. Itt a 21 titok, ami segít megváltoztatni mindent.

A legjobb módja, hogy akkor is élvezd a Valentin-napot, ha nincs senkid

2019-02-14

A legjobb módja, hogy akkor is élvezd a Valentin-napot, ha nincs senkid

Ha egyedül vagy Valentin-napon lehet, hogy úgy érzed, te vagy az egyetlen ember, akinek nincs partnere. A médiának, reklámoknak, és boltoknak köszönhetően könnyű azt gondolni, hogy valami hiányzik, ha nem vagy kapcsolatban ezen a bizonyos napon. Pedig több oka is lehet, hogy nincs senkid, lehet, hogy ez a te döntésed, de az is lehet, hogy olyan kör

Reggeli rutin, hogy a legjobb formádat hozd

2019-02-11

Reggeli rutin, hogy a legjobb formádat hozd

Most reggeli rutin alatt nem a fogmosást, sminkelést, fésülködést értjük - amit minden reggel csinálsz-, hanem azt az időt, amit szándékosan magadra szakítasz. Ha nyugodtan kezded a napot, egy nagyon jó alapot teremtesz, hogy megkönnyítsd az életedet. Mindenre hatással van attól kezdve, hogy nézel ki, hogy reagálsz különböző helyzetekre és hogy tel

5 tuti önbizalom-növelő tipp sikeres plus size modellektől

2019-01-30

5 tuti önbizalom-növelő tipp sikeres plus size modellektől

A kövérfóbia számos helyen képviselteti magát a médiában, ezt pedig nem nézzük végig szó nélkül. Attól, hogy valakinek íves körvonalai vannak még nem jelenti, hogy egészségtelen lenne, és azzal, hogy elfogadod és szereted testedet még nem jelenti, hogy má

A legértelmetlenebb dolgok, amiket minden nő csinál

2019-01-29

A legértelmetlenebb dolgok, amiket minden nő csinál

Van néhány érthetetlen és megmagyarázhatatlan szokásunk nekünk, nőknek, amiket egyszerűen még mi sem tudunk hova tenni.

Tudományosan is megmagyarázták, hogy miért jó egyedülállónak lenni

2019-01-29

Tudományosan is megmagyarázták, hogy miért jó egyedülállónak lenni

Ideje egy kicsit leállni a társkereső alkalmazások böngészgetésével. Erre utalnak legalább is azok a tudományos eredmények, amelyek szerint az egyedülállóságnak jó néhány előnye van, amelyek közül az egyedüllét az egyik legfontosabb.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
389 925
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
1 828 808
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 127

Átlagos értékelés: 4.7