Ezek miatt a dolgok miatt soha ne kérj bocsánatot

Ezekért a dolgokért soha ne kérj bocsánatot

helloladies.hu
hirdetes

Úgy tűnik, a mai világban több ember kritizál másokat mint valaha, sőt vannak olyanok akiknek ez életformává vált, és azzal töltik a legtöbb idejüket, hogy azt bírálják, mások hogy élnek. Azonban nem kell emiatt igazat adni nekik, és azt mondanod, sajnálom. Senkinek nem tartozol magyarázattal amiatt, hogy élsz, hogy döntesz, vagy hogy kivel töltöd az idődet. Ha a nap végén ha boldog vagy és elégedett vagy az életeddel, ez az ami tényleg számít. Ha az elveid szerint élsz, nem kell szégyenkezned vagy bocsánatot kérned emiatt másoktól. Nem mások határozzák meg, hogy éld az életedet, úgyhogy a következő dolgokért soha nem mondd, hogy sajnálom.

Ezek miatt a dolgok miatt soha ne kérj bocsánatot

Ezek miatt a dolgok miatt soha ne kérj bocsánatot


Te magad vagy az első helyen az életedben


Valamiért az a világkép, hogy ha boldog akarsz lenni, akkor önző, egoista, nagyképű vagy. A valóságban azonban senki más nem tudja neked megadni azt a boldogságot, mint amit te magadnak, úgyhogy teljesen normális, hogy a saját szükségleteidet helyezed előtérbe. Ha a kezedbe veszed az életed ahelyett, hogy arra vársz, hogy mások megtanítsák, megmondják neked, hogyan élj, akkor máris az önfejlesztés magas szintjén állsz. Mindannyian felelősek vagyunk a választásunkért, hogyan éljük az életünket, és ha a saját szükségleteink állnak az első helyen csak azután segíthetünk másoknak. Hogy is segíthetnél másokon, ha még magadon sem tudsz?

hirdetes


Követed az álmaidat


Ha többet akarsz az élettől, attól nem leszel hálátlan, csak ambiciózus. Azt jelenti, hogy vannak céljaid és álmaid, és addig akarod elérni őket, amíg van rá lehetőség. Lehet, hogy mások úgy látnak, mint aki nem a földön jár, de végül úgysem számít mit gondolnak. Lehetsz hálás azért amid van, de mért ne vágyhatnál többre? Kövesd nyugodtan az álmaidat.

hirdetes


A múltad miatt


Vannak emberek, akik szeretik újra és újra felhánytorgatni a régi hibáidat, de ha ez megtörténne, csak emlékezz erre. Amíg ők kritizálnak téged és az életedet, te olyan dolgokat tapasztaltál meg, amiből tanultál és azzá tettek, aki vagy. Az életünk végén csak az átélt élményeink és emlékeink maradnak. Élünk és tanulunk, és nem a múltunk határoz meg.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

5 dolog, amit a mamámtól kiskoromban tanultam, de csak most értettem meg igazán

2019-06-12

5 dolog, amit a mamámtól kiskoromban tanultam, de csak most értettem meg...

A mamám az egyik legbölcsebb és legcsodálatosabb nő a világon. Elmesélem mindazt, amit tőle tanultam, és a mai napig igyekszem megfogadni a tanácsait!

10 jel, hogy túl régóta vagy szingli

2019-06-11

10 jel, hogy túl régóta vagy szingli

Összeszedtük azt a 10 leggyakoribb tényt, ami azt bizonyítja, hogy túl régóta vagy egyedül! Talán éppen most van itt az ideje, hogy újra randizni kezdj!

Nehéz dolgok, amikre rá kell venned magad a boldogsághoz

2019-06-05

Nehéz dolgok, amikre rá kell venned magad a boldogsághoz

A boldogság eléréshez néhány igen nehéz dologra kell rávenned magad. Dolgokra, amiket más nem csinál meg helyetted. Dolgokra, amelyek megrémítenek. Amiktől megkérdőjelezed, hogy képes leszel-e kitartani akár egyetlen további másodpercig is, de amiket még így is tovább csinálsz majd.

Ezért kellene törölnöd magad minden közösségi oldalról

2019-06-05

Ezért kellene törölnöd magad minden közösségi oldalról

A közösségi oldalak nélkül a mai fiatalságnak már szinte elképzelhetetlen az élete, pedig a szüleink, nagyszüleink is képesek voltak úgy élni a gyermekkorukat, hogy abban nem szerepelt internet. Manapság már szinte alig találkozhatunk olyan fiatallal, akinek ne lenne egész nap a kezében a telefonja, és ne függne folyamatosan a közösségi oldalakon.

Mi a legnagyobb baj a mai „nőkkel”?

2019-06-03

Mi a legnagyobb baj a mai „nőkkel”?

A mai lányokból rengeteg dolog hiányzik, ami miatt nem lehet őket nőknek hívni. Nézzétek meg, hogy mik ezek a dolgok!

Így bánhatsz jobban az időddel

2019-05-29

Így bánhatsz jobban az időddel

Folyamatosan késésben vagy és irigyled azokat az embereket, akiknek mindenre van idejük? Te is lehetsz ilyen típus, csupán változtatnod kell néhány dolgon az életedben! Pár apróság, amire ha odafigyelsz, komoly változásokat érhetsz el, és végre mindenre lesz időd, amire szeretnéd.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
130 662
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 368 068
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 127

Átlagos értékelés: 4.7