notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk hogy kezeld ha nem szeretnek a férjed szülei, Ezt csináld ha nem jössz ki az anyósoddal, Utál az anyósod és az apósod?

hirdetes

Így kezeld az anyósodékat, ha nem jöttök ki egymással

helloladies.hu

Amint elhatároztad, hogy megházasodsz, csodálatos családi eseményeket képzelsz el, hogy új szülőket kapsz, akik megosztják veled bölcsességüket, tapasztalataikat és néhány új testvért is, akivel együtt lóghatsz, sőt akár legjobb barátok is lehettek. Aztán beüt a valóság.

Mit tehetsz, ha nem jössz ki a párod szüleivel?

Az emberek, akik a legcsodásabb embert felnevelték rádöbbentettek, hogy ez a képzelgésed nem volt több, csak egy álom. Az újonnan szerzett rokonaid nem csak nem szeretnek téged, de egyáltalán nem is tisztelnek. A szemükben te csak egy betolakodó vagy, aki ellopta az ő csodálatos gyereküket. És ezzel az összes szeretetteljes családi vacsoráról, buliról alkotott képed szerte foszlik és inkább rémálommá válik. Ez mindenki számára nehéz helyzet, mert van egy közös személy, akit mindannyian nagyon szerettek. Úgyhogy mit lehet tenni? Számtalan módja van, hogy kezeld…

6 tanács, hogy kezelni tudd az anyósodat, apósodat


Egységet alkossatok


Jó eséllyel a házastársad is érzékeli a feszültséget anélkül, hogy egy szót is kellene szólnod. Mondd el neki, hogy ez milyen nehéz számodra és milyen csalódott vagy, hogy nem adják meg neked azt a tiszteletet, ami kijárna. Lehet, hogy nem fogja megérteni és nem jutottok egyességre, de fontos, hogy melletted álljon, amikor a családjával vagytok, és egységes párt alkossatok. Nyugodtan beszéljétek át, hogy lehetne kezelni a helyzetet, legyél hajlandó a kompromisszumra, ne veszekedj vele a családja előtt, mert csak támadási felületet biztosítasz nekik.

hirdetes


Kerüld a nyílt konfliktust és drámát


Ha nyilvános helyen vagytok az anyósodékkal, tartsd az egészséges távolságot, hogy megelőzd a mások előtti összetűzést. Inkább ülj az asztal másik végébe az étteremben, de ha ez kell, ahhoz, hogy megőrizd a nyugalmadat, nem számít.


Állítsátok fel a szabályokat és határokat a házastársaddal


hirdetes
Ha közel laktok egymáshoz a szüleivel, a házastársaddal állítsátok fel a szabályokat, amihez mindkét fél tartja magát. Néhány példa:

  • Minden látogatónak, a te és az ő családjának is muszáj szólnia minden látogatás előtt, hogy ne érjen váratlanul, és ne zavarja a személyes tereteket. Ha közel laknak, akkor sem szabad hirtelen beállítaniuk.
  • A családtagok (téged is beleértve) sosem kritizálhatják a másikat, ha nem tudnak megoldással szolgálni. Egy jó tanács számodra, mindig gondolkodj, mielőtt beszélnél és döntsd el, hogy megéri-e vagy nem, valamit kimondani.
  • Kerüljétek azokat a témákat, amik mindig veszekedést generálnak.
  • Ha vannak gyerekeitek, te és a házastársad mondjátok ki a végső szót, és az anyósodék nem írhatják felül, nem vehetik semmibe.
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Ha nem figyelsz egy férfire, miért akar jobban?

2020-07-01

Ha nem figyelsz egy férfire, miért akar jobban?

Nos, a szomorú igazság, hogy sok esetben, ha hanyagolsz egy pasit, csak jobban akar. Itt van néhány ok, hogy miért történik ez, de tartsd észben hogy míg időnként azért, mert a kevesebb kontaktus miatt rájön, hogy kellesz neki, máskor csupán azt bizonyítja, hogy csak játszik veled.

Lehetséges-e barátság kapcsolat után?

2020-07-03

Lehetséges-e barátság kapcsolat után?

Vajon létezhet-e barátság két ember között, miután szakítottak? Ebben a cikkben azokról a feltételekről van szó, amelyek teljesülése mellett talán igen!

Így szabadulj meg a bolháktól - mérgek nélkül!

2020-06-29

Így szabadulj meg a bolháktól - mérgek nélkül!

Tudtad, hogy egy bolha 150-szer nagyobbat tud ugrani, mint a testhossza? Ez alapján nem is meglepő, hogy milyen könnyen átugranak az emberre, és elterjednek az otthonunkban. Szeretnéd a családodat, a házi kedvencedet és az otthonodat megszabadítani a bolháktól? Használd ezeket a természetes praktikákat és felejtsd el a káros anyagokat!

Bulizós ruhák – előnyök, hátrányok

2020-07-01

Bulizós ruhák – előnyök, hátrányok

Amikor az ember bulizni készül, szereti magát egy kicsit kicsípni. Azonban vannak olyan darabok, melyek nem csak előnyökkel, de hátrányokkal is járnak.

Így használd a sminkeszközöket

2020-07-01

Így használd a sminkeszközöket

Ebben a cikkben tanácsokat olvashatsz arra vonatkozóan, hogy a különböző, sminkeléshez használt eszközöket hogyan, mire érdemes használni, hogy csinos legyél!

Hogyan vehetsz rá egy férfit, hogy hosszútávon elkötelezze magát?

2020-06-29

Hogyan vehetsz rá egy férfit, hogy hosszútávon elkötelezze magát?

Azoknak a nőknek, akik igazán tartós, hosszútávú kapcsolatra vágynak, rávenni egy férfit, hogy elkötelezze magát olyan, mint egy véget nem érő harc. Itt van néhány módszer, amit megtehetsz, hogy mindenféle manipuláció nélkül rávedd a pasit, hogy sokáig veled akarjon lenni!

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
16 143
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
2 483 067
Akaraterő Átalakítás Csajos Család Életmód Érdekességek Fejlesztő Férfi Otthon Párkapcsolat Tanács