notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az ünnepi időszakra is maradnak a szigorítások.

hirdetes

Nincs nagycsaládi karácsony és szilveszteri buli sem lesz 2020-ban

Bettina

Január 11-ig életben marad a kijárási tilalom este 20:00 és reggel 5:00 között. Idén más lesz a karácsony és a szilveszter, de karácsony és szilveszter máskor is lesz. 

maradnak a szigorítások

A szigorú intézkedések továbbra is maradnak, nem sikerült annyira visszafogni hazánkban a megbetegedések számát, hogy az ünnepi időszakra ezeken lehessen oldani. Ez várható volt, már a legtöbb ember valószínűleg számolt vele, hogy nem lesz az idei karácsony olyan mint amit megszoktunk. A korlátozások maradnak hazánkban, mindenkinek haza kell érnie este 8-ra és reggel 5-ig tart a kijárási tilalom. Jelentette be egy órával ezelőtt Magyarország Miniszterelnöke. '' Szigor kell mert karácsony jövőre is lesz, most az a fontos, hogy mi is legyünk '' 

hirdetes

Az ápolók és az orvosok életekért küzdenek, a pedagódusok meg azért, hogy a gyerekek szüleinek munkahelyét mentség meg. Egyre nehezebb a vírus terjedésének a visszafogása, tömegesen nő a betegek száma és korlátozások feloldására még bő egy hónapig nem fog sor kerülni. Ezért ne is szervezzen senki nagycsaládos karácsonyt, esetleg szilvesztert mert továbbra sem engedélyezett. 2 hete tart már a célzott tömeges tesztelés, sőt hazánk beletartozik a legtöbbet tesztelt országokba. 

hirdetes

Az operatívtörzs döntései: 

  • a kijárási tilalom január 11-ig életben marad
  • szenteste kivétele december 21-én derül ki, de a miniszterelnök biztosra mondja, hogy nem lesz 
  • tárgyalások zajlanak a vakcina beszerzésével kapcsán 

Orbán Viktor így zárta a videó bejelentkezését: “Az ünnepek alatt is vigyázzunk egymásra, mert minden élet számít!”

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes