Ezért olyan nehéz olyan nőnek lenni, aki nem akar gyereket

Ezért olyan nehéz olyan nőnek lenni, aki nem akar gyereket

helloladies.hu
hirdetes

Oh, az irónia. Minden nő arról panaszkodik, hogy nem talál olyan pasit, aki gyereket akar. Az a nő, aki nem akar gyereket? Nem talál egy olyan pasit, aki ugyanígy érez. Nem számít milyen mezőt pipálsz be a társkeresőn, úgy tűnik senkit nem érdekel. Következzen néhány dolog, amivel minden nőnek meg kell küzdenie, aki a gyerek-mentes életet választja.

Ezért olyan nehéz olyan nőnek lenni, aki nem akar gyereket

1.    Mindenki azt hiszi, szeretnél.

 

Még mindig mindenki azt feltételezi, hogy a nők gyereket és családot akarnak. Ha egy nő azt mondja, hogy egyedülálló és/vagy gyermektelen akar lenni, az zavart és hitetlenkedést eredményez. Az egyetlen, aki nincs meglepve, az egy másik nő, aki ugyanígy érez.


2.    A férfiak előszeretettel mondják, hogy majd meggondolod magad.

 

Nagyon zavaró. Elmagyarázod egy pasinak, mi az álláspontod, és semmibe veszi. Komolyan? Hogyan érezne, ha valaki ugyanezt csinálná vele? Nem csak ellenszenves, egyenesen bunkóság. Rettenetesen leereszkedő. Ha bárki azt mondja neked „oh, dehogynem akarsz”, vagy „akarsz te, csak még nem tudod”, fuss, fuss messze.


3.    A férfiak elítélnek érte.

 

Még azok is, akik szintén azt mondják, hogy nem akarnak gyereket, furcsának találják. Az, hogy más életet akarsz magadnak, nem tesz kevésbé nővé. Nem jelenti azt, hogy pénzéhes munkamániás vagy, esetleg leszbikus. Mondd meg neki, hogy szabaduljon meg az idejét múlt sztereotípiáktól, és hagyja, hogy mindenki úgy élje az életét, ahogy akarja. Ha nem tetszik neki a családról alkotott képed, nem kell veled randiznia. Ilyen egyszerű.


4.    Senki nem ért meg – hacsak nem ugyanígy érez.

hirdetes

 

Te nem ítélsz meg mást azért, mert egy sokkal hagyományosabb életmódot választ, visszafelé azonban ez nem igaz. Még akkor is, ha semmi közük hozzá, hirtelen mindenkinek, akit ismersz, meg van a saját véleménye arról, mit kellene csinálnod. Ez a te életed, éld úgy, ahogy akarod.


5.    Ahogy idősödsz, egyre nehezebb egy olyan férfit találni, aki szintén nem akar gyereket.

 

hirdetes

Már réges-rég meghoztad a döntésedet, de sok férfi nagyon sokáig halogatja ezt a döntést. Végül is, őket nem sürgeti annyira biológiai óra, mint téged. A nők számára van egy határidő, úgyhogy egy kicsit hamarabb kell kitalálnod a prioritásaidat. Hirtelen eléred a 30-as éveidet és az összes férfi, aki eddig nem akart gyereket úgy, dönt, hogy végre készen áll. Hol vannak azok a gondtalan kalandvágyók, akikkel randizni akartál? Nagyon kicsi a kínálat.


6.    Olyannal is nehéz megismerkedni, akinek nincs még gyereke.

 

A randipartnered valószínűleg olyan idős, mint te, vagy idősebb. Sok közülük elvált és/vagy gyereke van. Ezzel nincs is gond addig, amíg csak a saját gyerekkel, szüléssel van gondod. De ha nem akarsz részt venni semmilyen gyerek nevelésében, akkor ez bizony keresztülhúzza a terveidet.


7.    Az, hogy nem akarsz gyereket, nem jelenti azt, hogy minden értelemben kerülöd a hagyományos modellt.

 

Lehet, hogy van egy szuper elképzelésed arról, hogyan működhet egy párkapcsolat a szép, nagycsaládos állásponton kívül is. Néha a férfiak azt hiszik, hogy a független gondolkodásmódod azt jelenti, hogy vad és őrült vagy, esetleg bohém, vagy egy igazi bulizós csaj. Az emberek nagyon különbözők és összetettek! Zavaró, ha valaki eldönti ki is vagy te, mielőtt igazán megismerne.


8.    Mindenféle feltételezések születnek rólad.

 

Nem csak a férfi részéről, akivel randizol. A családod, ismerőseid, még a közeli barátok körében is. Az is lehet, hogy néhányan úgy érzik, hogy azt hiszed „jobb” vagy náluk, mert ők csupa olyan dolgot akarnak, amit te elkerültél, esetleg féltékenyek a függetlenségedre. Oda se figyelj. Jobban kéne ismerniük ennél. A saját aggodalmaikra és bizonytalanságukra reagálnak, úgyhogy emiatt ne érezd rosszul magad. Állj ki magadért, és azért, amit akarsz anélkül, hogy másokkal foglalkoznál. Olyan életet élj, ami igazán te vagy, ez a legtöbb, amit tehetsz!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

5 dolog, amit a mamámtól kiskoromban tanultam, de csak most értettem meg igazán

2019-06-12

5 dolog, amit a mamámtól kiskoromban tanultam, de csak most értettem meg...

A mamám az egyik legbölcsebb és legcsodálatosabb nő a világon. Elmesélem mindazt, amit tőle tanultam, és a mai napig igyekszem megfogadni a tanácsait!

10 jel, hogy túl régóta vagy szingli

2019-06-11

10 jel, hogy túl régóta vagy szingli

Összeszedtük azt a 10 leggyakoribb tényt, ami azt bizonyítja, hogy túl régóta vagy egyedül! Talán éppen most van itt az ideje, hogy újra randizni kezdj!

Nehéz dolgok, amikre rá kell venned magad a boldogsághoz

2019-06-05

Nehéz dolgok, amikre rá kell venned magad a boldogsághoz

A boldogság eléréshez néhány igen nehéz dologra kell rávenned magad. Dolgokra, amiket más nem csinál meg helyetted. Dolgokra, amelyek megrémítenek. Amiktől megkérdőjelezed, hogy képes leszel-e kitartani akár egyetlen további másodpercig is, de amiket még így is tovább csinálsz majd.

Ezért kellene törölnöd magad minden közösségi oldalról

2019-06-05

Ezért kellene törölnöd magad minden közösségi oldalról

A közösségi oldalak nélkül a mai fiatalságnak már szinte elképzelhetetlen az élete, pedig a szüleink, nagyszüleink is képesek voltak úgy élni a gyermekkorukat, hogy abban nem szerepelt internet. Manapság már szinte alig találkozhatunk olyan fiatallal, akinek ne lenne egész nap a kezében a telefonja, és ne függne folyamatosan a közösségi oldalakon.

Mi a legnagyobb baj a mai „nőkkel”?

2019-06-03

Mi a legnagyobb baj a mai „nőkkel”?

A mai lányokból rengeteg dolog hiányzik, ami miatt nem lehet őket nőknek hívni. Nézzétek meg, hogy mik ezek a dolgok!

Így bánhatsz jobban az időddel

2019-05-29

Így bánhatsz jobban az időddel

Folyamatosan késésben vagy és irigyled azokat az embereket, akiknek mindenre van idejük? Te is lehetsz ilyen típus, csupán változtatnod kell néhány dolgon az életedben! Pár apróság, amire ha odafigyelsz, komoly változásokat érhetsz el, és végre mindenre lesz időd, amire szeretnéd.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
133 409
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 545 091
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 103

Átlagos értékelés: 4.7