notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk hogy viselkedj egy Nyilas mellett, Ezt kell tudni a Nyilas csillagjegyről, Ezt nem szabad csinálni vagy mondani egy nyilasnak

hirdetes

Ezek a dolgok hozzák ki a Nyilast a sodrából

helloladies.hu

Habár nem nevezhetjük a legmakacsabb, legérzelmesebb, vagy legbosszúállóbb csillagjegynek, a Nyilas az, aki a legtöbb kategóriába besorolható. Ha bármilyen kapcsolatot szeretnél vele, meg kell értened a szigorú szabályait és elvárásait, amiket annak ellenére állít, hogy nagyon szabadszellemű, kiszámíthatatlan és vicces. Másfelől a kapcsolatok nyomasztóak lehetnek számára, és gyorsan véget vethet nekik, ha nem követed az alábbi szabályokat.

A nyilas csillagjegy jellemzői

11 dolog, amit ne csinálj vagy mondj egy Nyilas mellett


Ne hazudj neki és ne verd át


Senki sem szereti, ha hazudnak neki, vagy ha átverik, de senki más sem utálja ezt nála jobban. Számára ez teljesen elfogadhatatlan, a szemében ugyanis nincs olyan dolog, ami okot adhatna a hazugságra, vagy hogy megbánts valakit. Ez egy olyan szabály, ami egyszerűen nem lehet megszegni, és nincs is helye az egészséges párkapcsolatokban és barátságokban.


Ne akard rávenni, hogy sokáig lustálkodjon


Ne lepődj meg, ha azt veszed észre, hogy egyszerre több dolgon dolgozik akár a ház körül, főleg, ha stresszes időszakon megy át. Igazi energiabomba és bár a pihenés jót tesz a testnek és a léleknek is, nem szeret a kanapén fetrengve filmet nézni túl sok este egymás után. Meg kell találni a megfelelő egyensúlyt a pihenés és a kalandok között.

hirdetes


Ne próbáld megváltoztatni


Úgysem tudod rávenni egy olyan életre, amit nem akar, ő élvezi a kiszámíthatatlanságot és hisz abban, hogy a sors úgyis olyan útra tereli, ami jó neki. Teljes mértékben képes egy hosszú, boldog és egészséges kapcsolat kialakítására, de el kell fogadnod, hogy a közös életetek jóval kalandosabb lesz, mint másoké!


hirdetes
Ne bánts másokat


Legyen szó akár emberekről, akár állatokról ha bármilyen okból bántasz valakit, az a szemében igazságtalan és megbocsáthatatlan.


Ne parancsolgass neki


„Jobb lenne, ha ezt csinálnád!” – az egyik dolog, amit a Nyilas ki nem állhat, ha megmondják neki mit tehet, vagy nem tehet és az első dolog, ami ilyenkor eszébe jut, hogy milyen jogon mondod ezt neki. Ha szeretnéd, hogy megcsináljon valamit, inkább csak javasold, vagy alakítsd úgy, hogy azt higgye az egész az ő ötlete volt, úgy sokkal szívesebben megteszi.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Ha nem figyelsz egy férfire, miért akar jobban?

2020-07-01

Ha nem figyelsz egy férfire, miért akar jobban?

Nos, a szomorú igazság, hogy sok esetben, ha hanyagolsz egy pasit, csak jobban akar. Itt van néhány ok, hogy miért történik ez, de tartsd észben hogy míg időnként azért, mert a kevesebb kontaktus miatt rájön, hogy kellesz neki, máskor csupán azt bizonyítja, hogy csak játszik veled.

Lehetséges-e barátság kapcsolat után?

2020-07-03

Lehetséges-e barátság kapcsolat után?

Vajon létezhet-e barátság két ember között, miután szakítottak? Ebben a cikkben azokról a feltételekről van szó, amelyek teljesülése mellett talán igen!

Hogyan vehetsz rá egy férfit, hogy hosszútávon elkötelezze magát?

2020-06-29

Hogyan vehetsz rá egy férfit, hogy hosszútávon elkötelezze magát?

Azoknak a nőknek, akik igazán tartós, hosszútávú kapcsolatra vágynak, rávenni egy férfit, hogy elkötelezze magát olyan, mint egy véget nem érő harc. Itt van néhány módszer, amit megtehetsz, hogy mindenféle manipuláció nélkül rávedd a pasit, hogy sokáig veled akarjon lenni!

Jelek, amikből tudhatod, hogy a volt párod még mindig érzéseket táplál irántad

2020-06-30

Jelek, amikből tudhatod, hogy a volt párod még mindig érzéseket táplál irántad

Azért váltatok szét, mert valami már nem működött. Tovább léptetek és a kapcsolatnak vége, de tényleg nincsenek már érzései irántad? Lehet, hogy vannak! Ha csinál, vagy mond bizonyos dolgokat, jó esély van rá, hogy ő még nem jutott túl rajtad. Itt van néhány jel, hogy a volt barátod még mindig érzéseket táplál irántad…

Őszinte okok, amik miatt komolyan el kell gondolkodni azon, hogy nem vállalsz gyereket

2020-07-01

Őszinte okok, amik miatt komolyan el kell gondolkodni azon, hogy nem vállalsz...

Egyre több az olyan nő, aki nem vállal gyereket. Ez lehet, hogy meglep néhány újdonsült anyukát, aki épp egy izgő-mozgó babáról gondoskodik, de a valóság az, hogy tudományos szempontból ha valaki úgy dönt, hogy nem lesz gyereke, igazából jó ötlet. Ha ezt az oldalát megértetted és áttérünk a személyes szempontra, még több értelme lesz.

A legvonzóbb tulajdonságok egy férfiban

2020-06-30

A legvonzóbb tulajdonságok egy férfiban

Mely jellemvonások tesznek valakit úriemberré? Olyan tulajdonságokat gyűjtöttem most össze, amelyek leginkább vonzóvá tesznek egy férfit a nők számára.

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
16 143
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
2 483 067
Asztrológia Csajos Család Érdekességek Férfi Párkapcsolat Szerelem