notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

2019-es őszi trend, Ez lesz a divat 2019 őszén, Így lehetsz divatos és trendi idén ősszel

hirdetes

Útmutató a 2019-es őszi trendekhez

helloladies.hu

Minden évben annyi új trend lát napvilágot, hogy nő legyen a talpán, aki követni tudja, viszont ez idei évet illetően érdekesség, hogy sok trend maradt meg az előző, és az azt megelőző évekből 2019-ben is, úgy mint a bőr, a kockás minta, az állatminták, különösen a leopárd továbbra is hódít, éppúgy, mint az elegáns öltözetek. Sokszor szembesülünk azzal a problémával, hogy a kifutón látható darabok az átlagemberek számára hordhatatlanok és a mindennapi életben használhatatlanok, ezért ma arra fektetjük a hangsúlyt, és azokat a vonalakat mutatjuk be, ami alapján te is be tudod a trendi darabokat úgy illeszteni a ruhatáradba, hogy az a te életmódodhoz, és stílusodhoz passzoljon. Ez az az öt 2019-es őszi trend, ami számodra is érdekes és hordható lehet.

2019 őszi divat

2019-es őszi trendek

Monokróm


Ennek az összeállításnak a lényege, hogy szinte csak ugyanolyan színeket, árnyalatokat viselsz tetőtől talpig. Az ok, amiért szeretjük ezt a stílust az, hogy természetesen karcsúsít, erőlködés nélkül stílusos, és könnyű összeállítani a napi szettet. Csak el kell döntened milyen színt akarsz viselni, és ha ez megvan, eköré kell felépítened, hozzáadni a passzoló darabokat. Idén sok lilás és pisztácia színre számíthatunk. Nem kell pontosan ugyanazt az árnyalatot viselned, sőt sokkal jobban mutat, ha van egy kis eltérés az egyes darabok színe között. Tehát játszadozhatsz kicsit az árnyalatokkal, úgyis ugyanazt az egységes és sikkes kinézetet fogod elérni.


Monokróm egy kis extrával


A feltűnő színek idén is hódítanak, a lila és pisztácia mellett a neon is sokszor megjelent a kifutókon, tehát párosíthatjuk úgyis a darabokat, hogy megvan a monokróm szett, és egyetlen váratlan, meglepő színnel, vagy mintával feldobjuk. Idén a térdig érő csizmák hódítanak, amik kissé lezserek, nem feszülnek rá a lábra. A metál színek is nagyon jól működnek, ha nem szereted a nagyon rikító darabokat és mivel a hétköznapokon általában nem szeretünk kivilágítani a többiek közül, nem kell teljesen neon színekben pompázni, de egy-egy darab nyugodtan becsempészhető az egyébként monokróm outfitbe.

hirdetes


Virágminta


A virágminta valójában sosem megy ki a divatból és habár alapminta tavasszal és nyáron, még ősszel is nyugodtan hordható, de most inkább a sötétebb verzió hódít, tehát a mostani divat szerint egy sötétebb, akár fekete, vagy sötétbarna alapon lévő virágminta nagyon trendi. Azt szeretjük benne, hogy nagyon sokoldalú, felkapható rá egy blézer, de egy szép pár cipővel egy esküvőn is megállja a helyét.

hirdetes


Elegáns gyapjúkabát


Idén még akkor sem kell fáznunk, ha divatosak akarunk lenni, hiszen a meleg, kényelmes darabokat érdekes mintákat, színekkel bolondítják meg. Modern, nőies darabokkal párosítva érdemes viselni, egy ceruzaszoknyával például. Az idén divatos bohókásabb pulóverek, egy dinamikus mintával vagy elbővülő színnel is olyan alapdarabok lehetnek a ruhatáradban, amit évekig hordhatsz.


Farmer


A farmer továbbra sem megy ki a divatból, de idén a bővebb fazonok hódítanak, egy farmernadrág egy szép, fehér blúzzal tökéletes választás lehet. Kiegészítők terén a szép kendőkkel és sálakkal továbbra sem lehet melléfogni.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Csajos Divat Érdekességek Fejlesztő Gardrób Kreatív Praktikák Tanács Trendek