notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

2022 ősz divat trendjei, Ezek a legtrendibb ruhák 2022 őszén. Milyen őszi ruhákat viselj 2022-ben?

hirdetes

2022-es őszi trendek, amikkel garantáltan stílusos leszel

Viki
2022-es őszi trendek, amikről nem szabad lemaradnod

Vissza a fűzőkhöz

Amit tudni kell ezekről az őszi trendi darabokról:

A fűzőknek évszázados története van, de egy olyan, ami utólag nem feltétlenül kedvező (az ájulás a vékony derék miatt nem illik annyira bele a modern feminizmusba). A merev és korlátozó alsóneműnek ideje volt megújulnia. Az idei szezon változatai csábítóak, igen, de van egy árnyalatnyi különbség az új változatban, mintha a tervezők arra invitálnának minket, hogy legyünk részesei a játéknak, de ne kötődjünk hozzá. Vegyük például a Sportmaxot: Egy tónusos melltartó adott formát egy egyébként strukturálatlan ingruhának. A Burberrynél egy Pepto rózsaszín fűző egy ugyanilyen színű, bőrrel borított öltözékbe olvadt. És végül egy kis nosztalgia, Richard Quinn bang-on bustier ruhája feltűnő hasonlóságot mutatott Madonna ikonikus Blond Ambition overáljával. 

hirdetes

Hogyan viseld ezeket az őszi trendi darabokat:

Most nem azt sugalljuk, hogy a fűzők teljesen alkalmasak a 9-5-ig tartó munkára, de ha a munkahelyi szemöldök szerény felhúzása a te műfajod, vegyél példát a Fendi elegáns stílustrükkjéről. Ha egy ilyet viselsz egy végig gombos ing fölött, az csodát tesz az egyensúlyért. Az ing segít csökkenteni a nyílt szexualitást, a fűző pedig kölcsönöz némi szükséges vizuális érdeklődést. 

Hatalmas és barna

Amit tudni kell ezekről az őszi trendi darabokról: 

Sokat adunk a fekete szín egyedülálló sokoldalúságára, de miután láttam a kifutókon a szintén mindenre alkalmas barna áradatát, hajlandóak vagyunk azt mondani, hogy ez indokolatlanul sok. A látszólag a természetből gyűjtött árnyalatok – mokka a Michael Kors-nál, étcsokoládé a Givenchy-nél és dió a Hermès-nél – monokróm tömegben jelentek meg. A Diesel-nél egy ejtőernyős ruha olyan mély café noir színben pompázott, hogy egy gyors pillantás az árnyékos megvilágításban elgondolkodtatott minket. Ez a hűvös szín egy sokkal értékesebb (és jól viselhető) árnyalat. 

hirdetes

Hogyan viseld ezeket az őszi trendi darabokat:

Ugyanannyi szabadsággal viseld, mint minden más semleges színt a ruhatáradból. A tetőtől talpig tartó barna szín lenyűgöző kombinációt alkot. Ha meg szeretnéd törni ezt egy kicsit, vedd kölcsön a kulináris világból a „ha együtt nő, akkor együtt is működik” mondást. A vadászzöld, a szeder és a gomba árnyalatai gyönyörűen párosulnak a barna háttérrel. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes