notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Pandora a sokoldalú ékszermárka

hirdetes

Pandora a sokoldalú ékszermárka

Fizetett megjelenés

A Pandora az elmúlt évek egyik legkedveltebb ékszermárkájává vált Magyarországon és az egész világon, mert sikeresen létrehozta a testre szabható és mindig friss, aktuális mindenki számára érthető ékszerélményét. Az ékszereik divatosak, folyamatosan megújulóak és személyre szabhatóak, ami vonzóvá teszi a vásárlók számára, akik szeretik egyedi stílusukat kifejezni a megjelenésükön és az öltözködésükön keresztül is.

Pandora a sokoldalú ékszermárka

Pandora mellett nem lehet unatkozni, hiszen folyamatosan jelentkezik újabb és újabb limitált kiadású, korlátozott darabszámú, vagy különleges - Disney, Star Wars, Harry Potter, stb. - modellekkel, amelyek további motivációt jelentenek az ügyfelek és rajongók számára a gyűjtésre és a vásárlásra.

Pandora karkötők és charmok

A Pandora talán legsikeresebb terméke a charmokkal kombinálható karkötő, az egyedileg variálható charm és karkötő megoldás, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kiválasszák a saját egyedi kombinációjukat, és azokat összeállítsák a saját egyéni stílusukhoz illeszkedve. A charmkarkötők személyre szabhatóak, így az ügyfelek számos charm közül választhatnak, amelyek kifejezik a saját személyiségüket, érdeklődésüket, emlékeiket és érzéseiket.

Ez az egyedileg variálható megoldás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy az ékszereiket folyamatosan módosítsák és frissítsék, és hogy azokat a ruhájukhoz, stílusukhoz és hangulatukhoz igazítsák. A charmok könnyen eltávolíthatóak és hozzáadhatóak, így az ékszerek állandóan változóak és frissek maradnak.

hirdetes

 

A charmok nagyon változatos kivitelben készülnek, nemcsak a méretük, hanem a stílusuk, színük, a formájuk, kőberakásuk és a felhasznált motívumok is sokfélék lehetnek. Mivel külön is megvásárolhatók, így kedvünk szerint cserélgethetjük őket, sőt, egyszerre akár többet is viselhetünk a karkötőnkön.

A Pandora charm karkötők alapja a karkötő alaptest, amelyre aztán tetszőlegesen lehetséges a különböző charmokat felfűzni, vagy csatlakoztatni ezzel variálva a karkötő megjelenését és mondanivalóját.

 

 

Charmokból hatalmas választék létezik a Pandoránál, aktuálisan általában közel 1000 féle charm áll rendelkezésre, de az eddig forgalomba kerül charmok száma ennél jóval nagyobb. Az izgalmas, kézzel megmunkált charmok mindegyike kiváló anyagból készül. A legtöbb Pandora charm anyaga 925 sterling ezüst. A Shine kollekció és a Rose kollekció charmjait egy különleges Pandora fémötvözetből készítik és sárga arannyal, illetve rozé arannyal vonják be.

hirdetes

Bővebb info » divatekszerbolt.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes