notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az egészséghez erős immunrendszerre van szükséged és ezen a pánik nem segít

hirdetes

Mikor akarsz végre kijönni a pánikból?

Suba Krisztina

Azt ugye tudjátok, hogy a vírust elkerülni nem lehet! Az intézkedésekkel nem az a cél, hogy az emberek elkerüljék, mert azt nem lehet, csak a terjedési sebességet próbálják csökkenteni! Azért, hogy ne szakadjon hirtelen annyi fertőzött ember az egészségügyre,és ne az orvosnak kelljen dönteni egyes emberek életekről - haláláról. Mindenki tudja kik az igazán veszélyeztetett réteg. Mindenképpen célra vezető betartani az óvintézkedéseket, és amit kér tőlünk a kormány, de bizonyos keretek között!

Győzd le a pánikot, ne egyél össze vissza

Fontos lenne, ha kerülnétek ezeket, mert ez sem most, sem később semmi jóra nem vezet:

Az alkohol, dohányzás, egészségtelen táplálékok, negatív gondolatok, stressz, mozgás szegény életmód! Kerüld az egészségtelen ételeket! Egyetek jól, egészségesen,és a vitamin bevitelre is figyeljetek! Nem elég az, hogy halomra vásároljátok magatokat vitaminnal,mert ha nincs rendben a táplálkozásod ,az emésztőrendszered, akkor úgysem tud felszívódni! Finomított fehér cukor, liszt és minden, ami ezekből a sz@okból készül, és amikben ezek benne vannak, mesterséges édesítők, ízfokozók, adalékanyagok, na ezeket nagyívben kerüld el, ha egészséges akarsz maradni!

hirdetes

Ezek csak azt tudják, hogy jól leterhelik az emésztőrendszered,és így nem energiát szolgáltatnak , hanem épp,hogy energiát vesznek el, és így csökkentik az immunrendszer erősítésére szolgáló energiát! Így legyengítve az immunrendszert!

Hosszabb távon, és nagy mennyiségben fogyasztva gyulladást fog okozni, és ugye ezzel még inkább gyengítve az immunrendszert‼ Jó lenne, ha ezt végre felfogná mindenki!

hirdetes
A személyre szabott táplálkozás és edzés a legfontosabb, egy erős immunrendszer felépítéséhez‼

A leépülés biztos útja pedig:

Ha ültök a négy fal között, megfosszátok magatokat a napnak fényétől és a testmozgástól, olvasgatjátok rémhíreket, a tévét bámuljátok… Ezzel garantáltan leépítitek magatokat, minden téren.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes