notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezek kellenek egy biztos kapcsolathoz

hirdetes

Egy boldog párkapcsolat titkai

helloladies.hu

Az emberekbe be van programozva az igény, hogy intim viszonyokat alakítsanak ki, szeressenek valakit és szeretve legyenek. Akkor is, ha egy stabil, hosszú távú kapcsolatban élsz, vagy az első csodálatos hónapokat éled át egy új szerelemben, néhány rutin, kapcsolati cél fenntartása segít, hogy egy következő szintre lépjetek és a kapcsolatotok megerősödjön.

Ezek kellenek egy biztos kapcsolathoz

Tíz cél, ami megerősíti a köteléket


Kommunikáció


Ez az egyik legfontosabb, hogy megmaradjon köztetek az erős kapcsolat. Minden, akár egy egyszerű üzenettől kezdve, amiben csak köszönsz, vagy jó reggelt kívánsz, a tartalmas hosszú beszélgetésekig tudatja a partnereddel, hogy gondolsz rá és számít neked a véleménye. Beszélj az érzéseidről és hagyd, hogy ő is beszéljen az övéiről, hogy egy egészséges kapcsolat legyen köztetek és megerősödjön az érzelmi kötődés.


Próbáljátok megérteni egymást


Nem mindenki ugyanazt a nyelvet beszéli, ha szerelemről van szó. Az egyik legfontosabb cél a kapcsolatok minőségi fenntartásáért, hogy erőfeszítést tegyél annak érdekében, hogy megpróbáld megérteni a másikat, azt, amit ő tesz a kapcsolatért. Ha megérted, nem csak azt mit mond a másik, de azt is, hogy hogyan mondja, mit ért alatta, csökkenti a félelmét azzal kapcsolatban, hogy nyílt és őszinte legyen.

hirdetes


Hatékonyan vitatkozz


Nem mindig van teljes egyetértés a párok között és természetes, hogy néha nagyon fel tudjuk idegesíteni a másikat. A vitatkozás normális és egészséges része minden párkapcsolatnak. A lényeg, hogy hatékonyan és együttérzéssel vitatkozz, ne mondj olyan dolgokat, amiket nem is gondolsz komolyan és később megbánsz, csak azért mert mérges vagy és hirtelen nincs mit a fejéhez vágnod. Még ha valamiben nem is értetek egyet, kedvesen és szeretettel mondd el a véleményedet. Ha úgy érzed, nem tudsz nyugodt maradni, tartsatok egy kis szünetet és később térjetek vissza a témára, amikor higgadtan tudsz gondolkodni és beszélni.

hirdetes


A párkapcsolatod elsődleges helyen szerepeljen


A hihetetlenül elfoglalt életünkben könnyű hátrébb sorolni a párkapcsolati igényeket és szükségleteket, pedig ahhoz, hogy a kötődés erős maradjon, elsődleges helyen kell állnia. Ha máshogy nem megy, előre tervezzetek el időpontokat, amikor semmi mással, csak egymással foglalkoztok, érdeklődtök a másik felől, és kimutatjátok, mennyire fontosak vagytok egymásnak.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

2020-09-22

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

Habár a férfiaknak is vannak nagyon bosszantó tulajdonságai és néha nagyon idegesítően viselkednek, a nők is csinálnak olyan dolgokat, amikkel az őrületbe kergetik a barátjukat. Fontos, hogy ezeket felismerjük, hiszen vannak jelei annak, hogy nem igazán vagy jó barátnő a szemükben, így dolgozhatsz rajtuk, mielőtt a kapcsolatodba kerülnének.

Az erős nők kerülik ezeket a mérgező kapcsolatokat

2020-09-21

Az erős nők kerülik ezeket a mérgező kapcsolatokat

Egy mérgező kapcsolatnak számtalan formája van és sok ember még csak nincs is tudatában, hogy ő is abban él. Ezek azonban nagy terhet jelentenek, épp ezért az erős nők nem fogadják el őket. Bemutatunk néhány tipikus mérgező kapcsolatot, amiből az erős nők mindig kisétálnak.

A top 4 kapcsolatgyilkos

2020-09-07

A top 4 kapcsolatgyilkos

Senki sem tökéletes, így egy párkapcsolat sem az. Az egyik legfontosabb, hogy felismerjük a kapcsolat gyilkos dolgokat és helyrehozzuk őket, mielőtt kicsúsznának az irányításunk alól. Ha mindkét fél hajlandó ebben kivenni a részét, a siker garantált!

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

2020-09-15

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

Hogy kiderüljön, mi is áll a hűtlenség mögött, megkérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mi okuk volt a megcsalásra. Íme a válaszok.

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

2020-09-08

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

Az egyik legrosszabb érzés a világon beleszeretni egy férfiba, majd nem sokkal később rájönni, hogy végig komolytalan volt. Ha csak játszik veled, nagyon fájdalmas ráébredni, hogy kettőtöknek teljesen más elképzelése van a kapcsolatotokról. Ezek a dolgok azt mutatják, hogy csak játszik veled és nem érdemes rá több időt vesztegetned!

Ezekhez sosem illene hozzányúlnod más házában!

2020-09-21

Ezekhez sosem illene hozzányúlnod más házában!

Ha látogatóba mész valakihez, az alábbi illemszabályokat illik betartani, hogy te és a vendéglátód se kerüljön kellemetlen helyzetbe! Nézzük, mi az, amihez nem kellene nyúlnod!


Család Érdekességek Férfi Párkapcsolat Szerelem Tanács