Ezek kellenek egy biztos kapcsolathoz

Egy boldog párkapcsolat titkai

helloladies.hu

Az emberekbe be van programozva az igény, hogy intim viszonyokat alakítsanak ki, szeressenek valakit és szeretve legyenek. Akkor is, ha egy stabil, hosszú távú kapcsolatban élsz, vagy az első csodálatos hónapokat éled át egy új szerelemben, néhány rutin, kapcsolati cél fenntartása segít, hogy egy következő szintre lépjetek és a kapcsolatotok megerősödjön.

Ezek kellenek egy biztos kapcsolathoz

Tíz cél, ami megerősíti a köteléket


Kommunikáció


Ez az egyik legfontosabb, hogy megmaradjon köztetek az erős kapcsolat. Minden, akár egy egyszerű üzenettől kezdve, amiben csak köszönsz, vagy jó reggelt kívánsz, a tartalmas hosszú beszélgetésekig tudatja a partnereddel, hogy gondolsz rá és számít neked a véleménye. Beszélj az érzéseidről és hagyd, hogy ő is beszéljen az övéiről, hogy egy egészséges kapcsolat legyen köztetek és megerősödjön az érzelmi kötődés.


Próbáljátok megérteni egymást


Nem mindenki ugyanazt a nyelvet beszéli, ha szerelemről van szó. Az egyik legfontosabb cél a kapcsolatok minőségi fenntartásáért, hogy erőfeszítést tegyél annak érdekében, hogy megpróbáld megérteni a másikat, azt, amit ő tesz a kapcsolatért. Ha megérted, nem csak azt mit mond a másik, de azt is, hogy hogyan mondja, mit ért alatta, csökkenti a félelmét azzal kapcsolatban, hogy nyílt és őszinte legyen.

hirdetes


Hatékonyan vitatkozz


Nem mindig van teljes egyetértés a párok között és természetes, hogy néha nagyon fel tudjuk idegesíteni a másikat. A vitatkozás normális és egészséges része minden párkapcsolatnak. A lényeg, hogy hatékonyan és együttérzéssel vitatkozz, ne mondj olyan dolgokat, amiket nem is gondolsz komolyan és később megbánsz, csak azért mert mérges vagy és hirtelen nincs mit a fejéhez vágnod. Még ha valamiben nem is értetek egyet, kedvesen és szeretettel mondd el a véleményedet. Ha úgy érzed, nem tudsz nyugodt maradni, tartsatok egy kis szünetet és később térjetek vissza a témára, amikor higgadtan tudsz gondolkodni és beszélni.


A párkapcsolatod elsődleges helyen szerepeljen


A hihetetlenül elfoglalt életünkben könnyű hátrébb sorolni a párkapcsolati igényeket és szükségleteket, pedig ahhoz, hogy a kötődés erős maradjon, elsődleges helyen kell állnia. Ha máshogy nem megy, előre tervezzetek el időpontokat, amikor semmi mással, csak egymással foglalkoztok, érdeklődtök a másik felől, és kimutatjátok, mennyire fontosak vagytok egymásnak.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

11 jel, hogy a kapcsolat a végét járja

2019-03-21

11 jel, hogy a kapcsolat a végét járja

Nem könnyű a földön maradni egy új párkapcsolatban, de ha az izgalom alábbhagy és a nászutas fázisnak vége, már vannak jelek, amikből tudhatod, hogy hosszú távon működőképes-e a kapcsolat, vagy már nem tart sokáig. Sok figyelmeztető jelzés van, de a legtöbb ember nem tudja, mik ezek, vagy nem foglalkozik velük.

10 jel, ami azt mutatja, hogy az igazival vagy

2019-03-19

10 jel, ami azt mutatja, hogy az igazival vagy

Ha igazán boldog vagy egy párkapcsolatban, akkor ez a boldogság egy idő után természetessé válik. Egy kapcsolat értéket kell, hogy adjon az életedhez és segítenie kell abban, hogy a valódi énedet add. Ha az igazival vagy, azt akarja, hogy különlegesnek érezd magad és mindig biztonságban legyél. Békét és kiteljesedést kell hoznia egy kapcsolatba, ho

 10 dolog, amit minden férfi szívesen hall

2019-03-18

10 dolog, amit minden férfi szívesen hall

Talán te is azok közé tartozol, akik forgatják a szemüket egy ilyen cím láttán, pedig néhány kedves szóval nagyon sokat tehetsz azért, hogy a párod jobban érezze magát, boldogabb legyen. Elég pár egyszerű szó, mondat és erőlködés nélkül tudathatod vele, mennyire értékeled.

11 jel, hogy a srác határozottan nem csak a barátod akar lenni

2019-03-13

11 jel, hogy a srác határozottan nem csak a barátod akar lenni

Sokszor megtörténik: van egy fiú barátunk és azon gondolkozunk, vajon lehetne-e több belőle. Ha megvan a kémia, élvezitek egymás társaságát és nagyon jól kijöttök egymással, adja magát a kérdés, hogy miért ne emelhetnétek új szintre a kapcsolatotokat. Lehet ez olyasvalaki, akit már régóta ismersz és olyan is, akivel csak most találkoztál. Bárhogy i

Ezeket NE csináld szakítás után

2019-03-12

Ezeket NE csináld szakítás után

Egy szakítás mindig nehéz, időre van szükség túljutni rajta, de hidd el, könnyebb lesz. Addig is, amíg még friss az élmény, kerüld el ezeket az általános hibákat, amit az újonnan lett szinglik általában elkövetnek.

Különbségek a szerelem és szeretet között

2019-03-07

Különbségek a szerelem és szeretet között

Szeretni valakit és szerelmesnek lenni hasonló érzés, néhány jelentős különbséggel. A szerelem eredhet rajongásból, birtoklási vágyból, de akár megszállottságból is, ami miatt elképesztő magasságokat és mélységeket lehet megtapasztalni. Míg másfelől igazán szeretni valakit, mindezen túlmutat. Azt akarod, hogy fejlődjön, a hibái mögé látsz, és látod

hirdetes
Címlapon Mutatunk néhány igazán különleges, tél inspirálta körmöt!
2018.11.26. Trend és stílus
A legszebb tél inspirálta körmök, amiket imádni fogsz Legújabb cikkek Te tudod, milyen a hormontípusod? Te tudod, milyen a hormontípusod? Csodálatos pasztell körmök
2019.03.21. Trend és stílus
Csodálatos pasztell körmök 11 jel, hogy a kapcsolat a végét járja
2019.03.21. Párkapcsolat
11 jel, hogy a kapcsolat a végét járja
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 95

Átlagos értékelés: 5.0