notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Kreatív programötletek esküvőkre: kreatív esküvői programok, esküvői kreatív játékötletek

hirdetes

Kreatív programötletek esküvőkre, amiket az egész násznép imádni fog

VN

Szeretnéd, hogy esküvőd szórakoztató és ünnepi esemény legyen, amelyet vendégeid soha nem felejtenek el? Az ízletes lakomákon, a folyó italokon és az őrületes esküvői lejátszási listán kívül néhány pár szereti esküvői fogadási játékokkal, jégtörőkkel és más interaktív élményekkel indítani a bulit, mutatunk is ehhez pár remek kreatív esküvői programötletet, ami garantáltan feledhetetlenné teszi a bulit!

Kreatív programötletek esküvőkre 2022

Művészi Dartd állomás

A művészet iránt rajongó párok és vendégek számára a darts állomás szórakoztató esküvői fogadási tevékenység. Az elkészítése nem is bonyolult, csupán kell néhány darts nyíl, és a tábla helyett egy hatalmas vászon, valamint festékkel töltött vízibombák. A vízibombákat a fal előtt kell rögzíteni, és biztonságos távolságban kihelyezni a darts dobó állomást, ügyelve arra, hogy lehetőleg senki ünnepi ruhája ne szenvedjen kárt, ne sérüljön meg a bombákból kiáramló festékes víztől. A barátok és a család dartsot dobhatnak a vászonra, amelyből kipattan és kifröccsen a festék a léggömbök belsejébe, így egyedi darabot készíthet, amelyet megtarthatsz, és valahova kis is rakhatsz a Nagy Nap emlékére.

Tematikus fotó állomás

Az öltözködés technikailag játék... nem igaz? Ettől függetlenül minden korosztály kedveli a tematikus fotófülkét! Nagyon sokféleképpen kreatívkodhatsz azzal kapcsolatban, hogyan készítsenek közös szelfiket és csoportképeket a vendégek. És ha kellékekről van szó, persze minél több, annál vidámabb! Lehetnek ezek korhű jelmezek, de néha elég csak néhány olyan extra kiegészítő, mint például álarcok, kalapok, ékszerek, és hasonló. Persze a fotómasináról sem szabad megfeledkezni gondoskodni!

hirdetes

Társasjáték sarok

A gyors, többszereplős társasjátékok kínálata egész este szórakoztatja introvertáltabb vendégeidet is, akiknek nem feltétlenül van kedvük táncolni, hangosan énekelni. Ráadásul azoknak is tökéletes ez a fajta aktivitás, akik gyerekkel érkeznek. A klasszikus játékok mellett gyűjthetsz mindenféle modern játékot is. Nézz szét, mi van otthon, illetve kérd meg ismerőseidet, barátaidat, hogy ha tudnak valami jó, könnyen játszható, izgalmas társast, akkor hozzanak magukkal! 

Esküvői kérdezz-felelek

Minden vendég helyére tegyetek ki egy aranyos lapot néhány apróság kérdéssel kettőtökről – ezek lehetnek feleletválasztós, igaz/hamis kérdések vagy megválaszolandóak is (a könnyebb javítás érdekében, az utóbbit csak módjával ajánljuk).  A vendégek tetszés szerint kitölthetik a kérdéseket, később pedig a menyasszony felolvashatja a válaszokat. Amelyik vendég a legtöbb helyes választ kapja az asztalánál, az kaphat valami apróságot ajándékba.

hirdetes
A remek programok megvannak, már semmi más nem kell, csak ti, és egy olyan esküvőhelyszín, ahol kéréseiteknek megfelelően minden másról gondoskodnak. Amennyiben a mesés Balaton-felvidék idilli lankái megfelelnek a Nagy Napra, akkor nagyon ajánljuk a négycsillagos ajkai Kristály Hotelt, ahol nagyon extra esküvői csomagokkal várnak, részletek: esküvőhelyszín wellness hotelben. Nemcsak tágas konferencia termük van, ami ezerféleképpen berendezhető, dekorálható, hanem éttermük, na meg saját szórakoztató központjuk is, ahol van nemcsak csocsó, dart, és billiárd szalon, hanem még egy nagyon különleges négysávos bowling pálya is! 
 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes