notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezért érdemes alacsony pasival randizni

hirdetes

5 ok, amiért érdemes nálad alacsonyabb pasival randiznod!

helloladies.hu

Sok nő elutasítja a tőle alacsonyabb férfiakat – hiszen a társadalom szerint az az „elfogadott”, hogy a férfi a magasabb, a nő pedig alacsonyabb. Egy kutatás szerint a nők 70%-a szeretne legalább 180 centis, vagy annál magasabb párt magának. De miért is utasítanánk el egy férfit, csak azért, mert alacsonyabb nálunk? És ha ő életünk szerelme? Cikkünkben most összegeztük, miért érdemes nálad alacsonyabb pasival randiznod:

Randizz nálad alacsonyabb pasival - 5 indok, hogy miért!

1. Az alacsony férfiak tovább élnek

1965-ben egy olyan projektet indítottak, amely során 8006 amerikai férfi 1900 és 1919 között született japán felmenőit vizsgálták. A férfiak életmódját és egészségügyi állapotukat folyamatosan szemmel tartották. A kutatásban részt vett férfiak közül 1200-an élték meg a 90-100 éves kort, 250-en pedig még ma is élnek. Először itt világítottak rá, hogy az alacsony férfiak tovább élnek, mint a magasabbak.


Egy másik kutatás során két csoportot vizsgáltak: a 157 cm alatti férfiakat és a fölöttieket. A tendencia a 157 centinél magasabbak esetében úgy alakult, hogy minél magasabb volt valaki, annál rövidebb ideig élt. A vizsgálatok szerint ez azért van, mert az alacsony férfiak rendelkeznek a hosszú élettartamot elősegítő FOXO3 nevű génnel – ami a magas férfiakból hiányzik. Az alacsonyabb férfiaknak ráadásul jellemzően a vércukorszintjük is alacsonyabb, és ritkábban alakulnak ki az esetükben daganatos megbetegedések – így tehát a testalkat közvetlen kapcsolatban van ezzel a génnel. Ez a hosszú élet titka :)

hirdetes

2. Több lehetőség

Gondolj csak bele, hogy ha éppen szingli vagy és elveted a férfiakkal szemben állított magasság követelményed, sokkal nagyobb esélyed van megtalálni az igazit. Hiszen nem tudhatja senki, hogy kinek milyen magas párt szánt a sors.

3. A magasság nem számít vízszintesen

Ez akár egy közmondás is lehetne, hiszen az ágyban valóban nem számít, hogy ki mennyire magas vagy alacsony. És ha az ágyban minden jól működik, nagy eséllyel a hétköznapi életben is. Ne a „szabályokat” kövesd – ha jó vele, ne a magassága legyen az akadály.

hirdetes

4. Izmos vádli, egyenes testtartás.

Ha a pasi kicsit az átlagnál alacsonyabb, akkor jó eséllyel izmos a vádlija – észrevetted már? :) Ennek oka egyszerűen az, hogy próbál kicsit lábujjhegyen állni, hogy minél magasabbnak tűnjön. De nem csak a vádlija szuper dögös, hanem a testtartása is csábító – általában egyenes és határozott (nem görnyedtek, mint egyes túl magas férfiak).

5. Különleges egyéniség

Attól, mert egy pasi alacsonyabb, vagy veled egy magasságú, még lehet különleges az egyénisége. Ne ítélkezz a magassága miatt – főleg, míg nem ismered. Azt mondom tehát, hogy adj egy esélyt az alacsony pasiknak is! ;)

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes