notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Így lehet rend a táskában, Tippek táskapakoláshoz, Így találd meg amit akarsz a táskádban

hirdetes

Tegyél rendet a táskádban!

helloladies.hu

Te is vagy úgy hogy gyakran nem találsz meg semmit a táskádban? Sok nő egy falatnyi táskába is képes beletömöríteni a fél életét, így nem csoda ha például a boltban forgalmi dugót okoz, miközben a táskájában a pénztárcáját keresi... Mi nők képesek vagyunk egy váltás ruhát, egy fél fürdőszobát, egy éve kiolvasott könyvet, mindenféle kütyüt, a gyermekünk kedvenc játékát is a táskánkban hordozni. Itt az idő, hogy rendet tegyünk a táskánkban!

Megmutatjuk, hogy legyen rend a táskádban

Rend a táskában első lépés:


Vegyél egy tágas táskát! Győződj meg róla, hogy van rajta elég zseb. A zsebekből sosem elég, és segítenek rendezettebbé tenni a táskát. Így külön tárolhatod a telefont, a tollat, iratokat, pipereholmit, bérletet, stb.


Rend a táskában második lépés:


Szabadulj meg mindentől, ami már nem kell, ami fölösleges. Pakolj ki mindent a táskádból és tüzetesen nézd át őket, majd csak azokat rendezd vissza melyeknek hasznát is veszed. Fölösleges az üres parfümös üveget, a lejárt bérletet, a már kiolvasott könyvet vagy a régi bevásárlólistákat magaddal cipelni. Itt megtalálsz mindent, amire szükséged lehet!

hirdetes


Rend a táskában harmadik lépés: lyukak


hirdetes
Jártatok már úgy, hogy mint egy fekete lyuk, valami végleg elveszett a táskátokban? És majd végül mindig rájöttetek, hogy a bélésen keletkezett lyuk volt a ludas? Tartsd fejjel lefelé a táskát, húzd ki belőle a bélést. Egyrészt ez jó arra, hogy a táskádban gyarapodó morzsáktól is megszabadulj, valamint feltárd a bélésen keletkezett lyukakat. Ha ezek megvannak, tű és cérna, és varrd össze.  


Rend a táskában: tasakok


Ha még sincs elegendő zsebe a táskának, vagy van, csak nem elég nagy, akkor szerezz be külön tárolókat. Ha belegondolsz, akkor a mosdóba is egyszerűbb kimenni, hogy kiveszed a kis piperetasakodat, semmint hogy viszed az egész táskádat. A gyógyszereknek, női dolgoknak is tarthatsz egyet. Ha át kell pakolnod egyik táskából a másikba, mondjuk egy buli kedvéért, akkor máris könnyebben szelektálsz, hogy mi kell, és mi nem.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes