notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Robbie Williams 2020-as karácsonyi dala nagyon aktuális mindenki számára!

hirdetes

Robbie Williams karácsonyi dala nagyon szívhez szóló minden ember számára és aktuális

Bettina

Robbie Williams megfogta a lényeget az új dalával. Aktuális helyzetet dolgozott fel, amivel az egész világ tud azonosulni. Hallgasd meg te is!

Robbie Williams karácsonyi dala

Robbie Williams 2020-as karácsonyi dala nagyon aktuális mindenki számára!2020 karácsonya olyan karácsony amit még soha nem éltünk meg. Mindenki érzi, hogy ez idén más lesz mint amilyen a többi volt, és abban tudunk a legjobban reménykedni, hogy jövőre együtt tölthetjük a barátainkkal, szeretteinkkel és nyugodt, boldog körülmények között ünnepelhetjük a szeretet ünnepét. Idén sokkal jobban megtanultuk értékelni, hogy mennyire fontos az együtt töltött idő és nagyon sokunknak fog hiányozni az a fajta karácsony amit megszoktunk. 

Annyira szuper, hogy abban a korban élünk amiben él Robbie Williams is. Elképesztő, hogy milyen karriert futott be, bár egyáltalán nem meglepő hiszen hihetetlen nagy tehetségről van szó. Robbie Williams a nők szívtiprója idén karácsonykor új dalával nagy sikerként robbant be. A karácsonyi dal arról szól, hogy milyen nehéz ez az év a világon mindenki számára, mennyi nehézséggel kell megküzdenünk, de akármennyire legyen nagy a baj ez nem veszi el a kedvünket a karácsonytól és akkor is lesz karácsony! Akármennyire is nehéz ez az időszak mindenki számára, igyekezzünk ennek a dalnak az üzenetével arra gondolni, hogy egyszer minden rossz véget ér, és olyankor jó dolgok fognak következni. Annyira szeretnénk már, hogy vége legyen ennek a vírusos időszaknak, hogy lehet kicsit túl sokat is görcsölünk rajta. Persze ezzel foglalkozni kell, de ne feledkezzünk meg észre venni az apróbb dolgokat amik fontosak. Élvezzünk ki minden közösen együtt töltött időt a családunkkal, barátokkal, kolégákkal. 

hirdetes

Lehet, hogy előfordul, hogy idén online vásárolunk karácsonyi ajándékot, és online fogunk a barátainkkal koccintani, de ez ne vegye el a kedved a karácsonytól, a karácsonyt engedd be a szívedbe! Ez a szeretet ünnepe, ne legyen semmi olyan ami ezen túl tudna nőni!

hirdetes

A klip folyamatosan a dalszöveget mutatja, és a zene nagyon fülbemászó lett. Amennyire viccesre sikerült a szöveg, annyira szerethető és megható is.

Íme Robbie Williams új karácsonyi dala: 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes