notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ha te is így viselkedsz, felejtsd el

hirdetes

Ha nem akarsz egyedül maradni, ezeket felejtsd el

helloladies.hu

Mindannyiunknak vannak olyan tulajdonságai, amivel életünk során legalább egyszer, de lehet, hogy többször is eltaszítjuk magunktól az embereket. Ilyen az emberi természet, és nincs rajta semmi szégyellnivaló. A puszta felismerés, hogy egy, vagy akár több olyan tulajdonságod is van, amit el kellene hagyni, már az első lépés, hogy kizárd ezeket a viselkedésformákat az életedből és hagyd, hogy helyettük pozitívak lépjenek a helyükbe. A legtöbbször az emberek nincsenek is tudatában, hogy ellöknek maguktól másokat. Ennek több oka is van, és ez a cikk arra koncentrál, mik ezek, hogy ismerheted fel, és mit tehetsz helyette, hogy te magad is boldogabb legyél, és a körülötted élőkkel is jobb legyen a kapcsolatod.

Ha te is így viselkedsz, felejtsd el

6 viselkedésforma, ami taszítja az embereket


Önzés


Afelől nincs kétség, hogy sokkal több figyelmes, előzékeny ember férne el a világban. Az önzetlenség egy kis formája is nagy hatást gyakorolhat, és segíthet, hogy azokat, akiket szeretsz, megtartsd az életedben. Az emberek intuitív lények, és érzékelik, ha valamit önzőségből teszel. Azért, mert valaki segít, nem jelenti azt, hogy ki kellene használnod. Hogy boldog életet élhess, és megtanuld hogyan élj és boldogulj másokkal, szükséges, hogy tudj adni úgy, hogy cserébe nem vársz semmit. Ironikusan, ha elvárás nélkül adsz, sokkal többet kapsz vissza, mint gondolnád.


Önteltség


Ha öntelten, felfuvalkodottan viselkedsz, nem meglepő, ha az emberek eltolnak maguktól, legyen szó bármilyen szituációról. Senki nem szereti egyik történetet a másik után hallgatni, hogy milyen ügyes, tehetséges és tökéletes vagy. Nem az a gond, ha beszélsz magadról, ha okkal teszed és hiteles is. Sokkal könnyebb megállapítani, hogy minek van alapja és minek nem, mint gondolnád. Nem számít, mi folyik a médiából, egy olyan ember sincs, aki a világon mindenkinél jobb, és minden csak róla szól. Sokkal jobb, ha átadod másoknak a reflektorfényt és feláldozod a saját szereplési vágyadat annak érdekében, hogy egészségesebb, hosszan tartó kapcsolataid legyenek. Tanulj meg helyesen kommunikálni, és figyelni mások igényeire.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

2020-09-22

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

Habár a férfiaknak is vannak nagyon bosszantó tulajdonságai és néha nagyon idegesítően viselkednek, a nők is csinálnak olyan dolgokat, amikkel az őrületbe kergetik a barátjukat. Fontos, hogy ezeket felismerjük, hiszen vannak jelei annak, hogy nem igazán vagy jó barátnő a szemükben, így dolgozhatsz rajtuk, mielőtt a kapcsolatodba kerülnének.

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

2020-09-15

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

Hogy kiderüljön, mi is áll a hűtlenség mögött, megkérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mi okuk volt a megcsalásra. Íme a válaszok.

Az erős nők kerülik ezeket a mérgező kapcsolatokat

2020-09-21

Az erős nők kerülik ezeket a mérgező kapcsolatokat

Egy mérgező kapcsolatnak számtalan formája van és sok ember még csak nincs is tudatában, hogy ő is abban él. Ezek azonban nagy terhet jelentenek, épp ezért az erős nők nem fogadják el őket. Bemutatunk néhány tipikus mérgező kapcsolatot, amiből az erős nők mindig kisétálnak.

Ezekhez sosem illene hozzányúlnod más házában!

2020-09-21

Ezekhez sosem illene hozzányúlnod más házában!

Ha látogatóba mész valakihez, az alábbi illemszabályokat illik betartani, hogy te és a vendéglátód se kerüljön kellemetlen helyzetbe! Nézzük, mi az, amihez nem kellene nyúlnod!

Házi praktikák ízületi gyulladás és fájdalmak kezelésére

2020-09-22

Házi praktikák ízületi gyulladás és fájdalmak kezelésére

Az ízületi gyulladás, illetve fájdalmak nagyon sok embert érintenek és az orvostudomány egyelőre sajnos csak fájdalomcsillapítókkal tud ellene harcolni. Habár ezek működnek, nyilván nem megoldás és hosszútávon sok mellékhatásuk lehet. Az otthoni gyógymódok, valamint a mozgás is nagyon hatásosak. Bemutatjuk a legjobb módszereket, amik csökkentik a f

Ha modernizálod a lakást, ezt a négy dolgot érdemes berakatnod!

2020-09-25

Ha modernizálod a lakást, ezt a négy dolgot érdemes berakatnod!

Itt az ideje egy kis lakásfelújításnak? Nagyszerű! Mutatok négy dolgot, ami egyetlen korszerű otthonból sem hiányozhat! A te lakásodban is helyet kapnak?


Átalakítás Csajos Család Érdekességek Fejlesztő Férfi Nevelés Párkapcsolat Tanács