Így legyen stílusos a szetted!

Így legyen stílusos a szetted!

helloladies.hu

Sok nő nem tudja, hogy párosítsa úgy a ruháit, hogy azok passzoljanak egymáshoz és olyan összeállítás legyen belőle, ami teljesen egyben van. Vásárláskor hajlamosak vagyunk mindent megvenni ami tetszik anélkül, hogy kitalálnánk, hogy illik bele a ruhásszekrényünkbe. Úgyhogy az ismert képnek, miszerint állunk a szekrény előtt, ami tömve van ruhákkal, és azon sajnálkozunk, hogy nincs mit felvennünk, az az oka, hogy a benne lévő ruhák valójában nem passzolnak egymáshoz. Van egy szekrényed tele ruhákkal, de fogalmad sincs, hogy csinálj belőlük menő szettet? Megosztunk néhány tippet arról, hogy keverd és párosítsd úgy a ruháidat, hogy menjenek egymáshoz és mindig legyen mit felvenned.  

Így legyen stílusos a szetted!

Ha veszel valamit, gondolj arra, hogy hiába néz ki nagyon jól magában, de egy szál felsőben nem rohangálhatunk az utcán, úgyhogy az alapján válassz, hogy tudod beilleszteni a gardróbodba. A meglévő ruháink segítségével tanuljuk meg, hogy alakíthatunk ki különböző szetteket.


Szánj időt a próbákra


Egy jó összeállítás nem készül el magától. Sajnos senki nem fogja helyettünk megcsinálni, időt kell rá szánni. Bizony ez egy kis munkával ját, de hidd el, megéri! Kezdhetsz kicsiben is, mondjuk egyszerre csak 15 percet szánj rá.  Csinálhatod hétvégén, vagy esténként, amikor ráérsz, nem kell sietned. Eredeti, szemrevaló összeállításokat akarunk létrehozni, amiben magabiztos vagy amellett, hogy nagyon jól is néz ki. Menj oda a szekrényedhez és próbáld meg kitalálni, hogy mi illik össze.


Használd a kreativitásodat!


A szettek összeállítása egy kreatív folyamat. A divat félig tudomány, félig művészet. Ha azt akarod, hogy az összeállításaid fantasztikusak legyenek, kreatívan kell gondolkodni. Nézz be a szekrényedbe és találd ki, hogy érheted el, hogy ezek a különálló darabok működjenek együtt. Milyen módon lehet őket úgy összehozni, hogy passzoljanak. Bárki fel tud venni egy farmert egy pólóval. Egy olyan szettet összeállítani, amiben észrevesznek és stílusos, képzelőerőt igényel. A különálló darabokat kell asszimilálni egy egységes rendszerbe. Ez mindenképp igényel egy kis művészi problémamegoldást.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Átalakítás Csajos Divat Érdekességek Gardrób Kreatív Praktikák Trendek