Ezeket a sminkeket kezdők is könnyedén elkészíthetik

Gyönyörű sminkek, amiket kezdők is könnyedén elkészíthetnek

helloladies.hu

Még kezdő vagy a sminkelésben, de szeretnél kipróbálni valami különlegességet? A következőkben mutatunk néhány olyan gyönyörű sminket, amit kezdők is könnyedén elkészíthetnek!

Ezeket a sminkeket kezdők is könnyedén elkészíthetik

Manapság a YouTube és az Instagram korában a legtöbb hölgy nem érzi magát valami profinak a sminkelés terén, hiszen a vloggerek, az Insta-lányok pillanatok alatt tökéletes sminket készítenek maguknak, ami egyáltalán nem tűnik egyszerű feladatnak.


Pedig némi gyakorlással te is gyönyörű sminkeket készíthetsz! A következőkben mutatunk néhány különleges sminket, amik kezdők is könnyedén elkészíthenek!


Arany naplemente

 

Ha még soha nem hallottál a ragasztószalag trükkről, akkor mindenképp próbáld ki, ha igazán egyenes volnalat szeretnél készíteni.

 

 

 

Rózsaszín álom

 

Ahelyett, hogy egy árnyalatot használsz a szemhéjadra, érdemes a képen látható módszert alkalmaznod, és több árnyalatot felvinned. Így a tekinteted sokkal csábítóbb lesz.

 

 

 

Zöld egy kis napsütéssel

 

Ha egy kis fehéret használsz a vízvonaladon, akkor a tekinteted sokkal nyitottabbnak fog tűnni.

 

 

 

Meleg színek

 

Ki mondta, hogy a tusvonal csak fekete lehet? Bármilyen színű tust választhatsz, de arra figyelj, hogy harminozáljon a szemhéjpúdereddel.

 

 

 

Egy kis kék

 

A kék szinte minden szemszínhez tökéletes választás, így ezzel a színnel nem lőhetsz mellé.

 

 

 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Praktikák Smink Szépségápolás