notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezekkel a tippekkel könnyebben át tudod vészelni a szakítást.

hirdetes

Szakítás feldolgozásának egy hosszú és nehéz folyamata van - Így vészeld át

Bettina

Szakítás nem könnyű dolog, de segítek, hogy könnyebben átvészeld. Olvasd el, hogy mivel tudod magadnak megkönnyíteni ezt a hosszú és nehéz folyamatot.

szakítás feldolgozása

Ne mutasd ki, hogy mit érzel. Ne írogass feleslegesen idézeteket, ne oszd meg a fb-on, hogy a pasik 90 százaléka rájön arra, hogy milyen nőt veszett akkor amikor már késő. Ne add a tudtára, hogy 0-24 rá gondolsz.  Ne írogass neki egy szakítás után, főleg ne bombázd felesleges üzenetekkel. Ha tele vagy érzelmekkel, akkor fogj egy tollat és egy lapot és írd ki magadból. Hidd el, hogy jó érzés lesz kiírni azokat a dolgokat amik nyomják a lelkedet. De ne azzal az emberrel oszd meg ezt, aki már a tudtodra adta, hogy nem akar az életed része lenni. Sajnos ezt ha nehéz akkor is el kell fogadni. 

hirdetes

szakítás feldolgozása

Nagyon, nagyon, nagyon nehéz, hogy ne gondolj rá és ne adj neki jelzést. Az egyetlen jelzés amit adsz az az legyen, hogy jól érzed magad. (nehogy leírd neki, hogy mennyivel jobb nélküled) Csak lássa, hogy nem otthon esz a fene miatta. De ne ess át a ló túloldalára.Hallgass a barátnőidre, menj el velük jobbra s balra, vásárolni, enni, múzeumba. Kösd le magad élményekkel, sokkal jobban fogod érezni magad. Ne otthon ülj, ne sajnáld magad. Fogd magad és érezd jól magad!!!

Ígérj meg valamit. Nem, nem nekem. Magadnak!

hirdetes

Ha hív v agy ír neked, ne válaszolj egészed addig míg görcsbe rándul a gyomrod és izgatott leszel. Ne ugorj a nyakába, mert értelmetlen az egész, ha hagyod magad újra palira venni. Ne szépítsd a dolgokat, hogy mennyire aranyos volt stb. Egyszer elhagyott, ne hagyd, hogy megint porba taposson. Nem megyünk vissza olyan emberhez, akinek egyszer már nem kellettünk, aki eldobott magától. 

Ami nagyon fontos! Ne vidd a bizalmatlanságod a többi kapcsolatodba! Mindenki megérdemlo a tiszta lapot, nem mindenki ugyan olyan hidd el. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes