Ezeket NE csináld szakítás után

Ezeket NE csináld szakítás után

helloladies.hu

Egy szakítás mindig nehéz, időre van szükség túljutni rajta, de hidd el, könnyebb lesz. Addig is, amíg még friss az élmény, kerüld el ezeket az általános hibákat, amit az újonnan lett szinglik általában elkövetnek.

Ezeket NE csináld szakítás után

Vegyél vissza a közösségi médiából


Az Instagram és Facebook korában talán lehetetlen feladatnak tűnik, pedig ha folyamatosan azt nézegeted mi van vele, mit csinál és kivel, nem fogsz tudni továbblépni. Pár hetes online elvonó kúrára kell fognod magad, ami azt jelenti, hogy állítsd le a követését Facebookon és ne nézegesd, esetleg töröld az olyan fotókat, amin csak ketten vagytok. Könnyebb lesz, ha nem azt látod folyamatosan hova megy, és milyen az élete nélküled.


Ha kell, ne is maradjatok ismerősök


Ha úgy érzed, nincs akkora akaraterőd, hogy megálld az exed profiljának folyamatos nyomon követését és új ismerőseinek ellenőrzését, blokkold (amiről ő nem tud és később visszacsinálható) vagy töröld az ismerőseid közül. Nehéz túljutni olyasvalamin, ami újra és újra felbukkan az a kijelzőn. A saját fájdalmad elég nagy ahhoz, hogy megbirkózz vele és ha azt látod, hogy ő már tovább lépett, csak egy újabb pofont fog adni. Ne azért töröld, mert dühös vagy rá, hanem azért, mert így tényleg nem fogsz utána leskelődni.

hirdetes


Ne kérdezgesd lazán a barátaidat


Az egyik legnagyobb hiba, ha szakítás után arra koncentrálsz, hogyan boldogul a másik, ahelyett, hogy a saját lehetőségeidet néznéd. Ne is kérdezgess róla! Az igazság az, hogy nincs irányításod afelett, hogyan éli tovább az életét. Úgyhogy miért is szánnál energiát, időt rá? Ehelyett csinálj valamit, ami boldoggá tesz, jó kedvre derít. Jelenleg az a legfontosabb, hogy ismét kapcsolatba kerülj azzal, aki mint önálló személy vagy.


Ne hasonlítsd magad az újjal


Ti ketten nem voltatok összeillők. Ez teljesen rendben van! Csak ne húzd fel magad, ha azt látod, hogy valaki mással boldog. A boldogáguk semmit nem árul el arról, mennyit érsz, csupán annyit, hogy talált valakit, akivel jobban összeillik.


Éld meg a szakaszokat


A szakítás korai szakaszában a legjobb, amit tehetsz, ha engedsz az érzéseidnek. Sírj, duzzogj, mesélj róla a barátaidnak pár napig. De ha ez lezárult, tisztítsd ki a fejed. Kelj fel, menj futni, emlékezz szeretettel a szép időkre, de azokra a részekre is, amit nem szerettél és tedd őket a tiltólistára, amit észben tartasz, amikor legközelebb ismerkedsz.


Ne tegyél úgy, mintha minden rendben lenne


Hetekig, vagy akár hónapokig kókadozni nem egészséges vagy produktív, de az sem, ha figyelmen kívül hagyjuk az átélt fájdalmat. Legyél türelmes magaddal, nem tudod lerövidíteni a folyamatot, és nem kell, hogy az egész világ tudjon róla, de pár igazán jó barát, akire számíthatsz, segít túl lenni rajta.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

11 jel, hogy a kapcsolat a végét járja

2019-03-21

11 jel, hogy a kapcsolat a végét járja

Nem könnyű a földön maradni egy új párkapcsolatban, de ha az izgalom alábbhagy és a nászutas fázisnak vége, már vannak jelek, amikből tudhatod, hogy hosszú távon működőképes-e a kapcsolat, vagy már nem tart sokáig. Sok figyelmeztető jelzés van, de a legtöbb ember nem tudja, mik ezek, vagy nem foglalkozik velük.

10 jel, ami azt mutatja, hogy az igazival vagy

2019-03-19

10 jel, ami azt mutatja, hogy az igazival vagy

Ha igazán boldog vagy egy párkapcsolatban, akkor ez a boldogság egy idő után természetessé válik. Egy kapcsolat értéket kell, hogy adjon az életedhez és segítenie kell abban, hogy a valódi énedet add. Ha az igazival vagy, azt akarja, hogy különlegesnek érezd magad és mindig biztonságban legyél. Békét és kiteljesedést kell hoznia egy kapcsolatba, ho

 10 dolog, amit minden férfi szívesen hall

2019-03-18

10 dolog, amit minden férfi szívesen hall

Talán te is azok közé tartozol, akik forgatják a szemüket egy ilyen cím láttán, pedig néhány kedves szóval nagyon sokat tehetsz azért, hogy a párod jobban érezze magát, boldogabb legyen. Elég pár egyszerű szó, mondat és erőlködés nélkül tudathatod vele, mennyire értékeled.

11 jel, hogy a srác határozottan nem csak a barátod akar lenni

2019-03-13

11 jel, hogy a srác határozottan nem csak a barátod akar lenni

Sokszor megtörténik: van egy fiú barátunk és azon gondolkozunk, vajon lehetne-e több belőle. Ha megvan a kémia, élvezitek egymás társaságát és nagyon jól kijöttök egymással, adja magát a kérdés, hogy miért ne emelhetnétek új szintre a kapcsolatotokat. Lehet ez olyasvalaki, akit már régóta ismersz és olyan is, akivel csak most találkoztál. Bárhogy i

Egy boldog párkapcsolat titkai

2019-03-12

Egy boldog párkapcsolat titkai

Az emberekbe be van programozva az igény, hogy intim viszonyokat alakítsanak ki, szeressenek valakit és szeretve legyenek. Akkor is, ha egy stabil, hosszú távú kapcsolatban élsz, vagy az első csodálatos hónapokat éled át egy új szerelemben, néhány rutin, kapcsolati cél fenntartása segít, hogy egy következő szintre lépjetek és a kapcsolatotok megerő

Különbségek a szerelem és szeretet között

2019-03-07

Különbségek a szerelem és szeretet között

Szeretni valakit és szerelmesnek lenni hasonló érzés, néhány jelentős különbséggel. A szerelem eredhet rajongásból, birtoklási vágyból, de akár megszállottságból is, ami miatt elképesztő magasságokat és mélységeket lehet megtapasztalni. Míg másfelől igazán szeretni valakit, mindezen túlmutat. Azt akarod, hogy fejlődjön, a hibái mögé látsz, és látod

hirdetes
Címlapon Mutatunk néhány igazán különleges, tél inspirálta körmöt!
2018.11.26. Trend és stílus
A legszebb tél inspirálta körmök, amiket imádni fogsz Legújabb cikkek Te tudod, milyen a hormontípusod? Te tudod, milyen a hormontípusod? Csodálatos pasztell körmök
2019.03.21. Trend és stílus
Csodálatos pasztell körmök 11 jel, hogy a kapcsolat a végét járja
2019.03.21. Párkapcsolat
11 jel, hogy a kapcsolat a végét járja
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 84

Átlagos értékelés: 4.7