Ezeket NE csináld szakítás után

Ezeket NE csináld szakítás után

helloladies.hu
hirdetes

Egy szakítás mindig nehéz, időre van szükség túljutni rajta, de hidd el, könnyebb lesz. Addig is, amíg még friss az élmény, kerüld el ezeket az általános hibákat, amit az újonnan lett szinglik általában elkövetnek.

Ezeket NE csináld szakítás után

Vegyél vissza a közösségi médiából


Az Instagram és Facebook korában talán lehetetlen feladatnak tűnik, pedig ha folyamatosan azt nézegeted mi van vele, mit csinál és kivel, nem fogsz tudni továbblépni. Pár hetes online elvonó kúrára kell fognod magad, ami azt jelenti, hogy állítsd le a követését Facebookon és ne nézegesd, esetleg töröld az olyan fotókat, amin csak ketten vagytok. Könnyebb lesz, ha nem azt látod folyamatosan hova megy, és milyen az élete nélküled.


Ha kell, ne is maradjatok ismerősök


Ha úgy érzed, nincs akkora akaraterőd, hogy megálld az exed profiljának folyamatos nyomon követését és új ismerőseinek ellenőrzését, blokkold (amiről ő nem tud és később visszacsinálható) vagy töröld az ismerőseid közül. Nehéz túljutni olyasvalamin, ami újra és újra felbukkan az a kijelzőn. A saját fájdalmad elég nagy ahhoz, hogy megbirkózz vele és ha azt látod, hogy ő már tovább lépett, csak egy újabb pofont fog adni. Ne azért töröld, mert dühös vagy rá, hanem azért, mert így tényleg nem fogsz utána leskelődni.

hirdetes


Ne kérdezgesd lazán a barátaidat


Az egyik legnagyobb hiba, ha szakítás után arra koncentrálsz, hogyan boldogul a másik, ahelyett, hogy a saját lehetőségeidet néznéd. Ne is kérdezgess róla! Az igazság az, hogy nincs irányításod afelett, hogyan éli tovább az életét. Úgyhogy miért is szánnál energiát, időt rá? Ehelyett csinálj valamit, ami boldoggá tesz, jó kedvre derít. Jelenleg az a legfontosabb, hogy ismét kapcsolatba kerülj azzal, aki mint önálló személy vagy.


Ne hasonlítsd magad az újjal


Ti ketten nem voltatok összeillők. Ez teljesen rendben van! Csak ne húzd fel magad, ha azt látod, hogy valaki mással boldog. A boldogáguk semmit nem árul el arról, mennyit érsz, csupán annyit, hogy talált valakit, akivel jobban összeillik.

hirdetes


Éld meg a szakaszokat


A szakítás korai szakaszában a legjobb, amit tehetsz, ha engedsz az érzéseidnek. Sírj, duzzogj, mesélj róla a barátaidnak pár napig. De ha ez lezárult, tisztítsd ki a fejed. Kelj fel, menj futni, emlékezz szeretettel a szép időkre, de azokra a részekre is, amit nem szerettél és tedd őket a tiltólistára, amit észben tartasz, amikor legközelebb ismerkedsz.


Ne tegyél úgy, mintha minden rendben lenne


Hetekig, vagy akár hónapokig kókadozni nem egészséges vagy produktív, de az sem, ha figyelmen kívül hagyjuk az átélt fájdalmat. Legyél türelmes magaddal, nem tudod lerövidíteni a folyamatot, és nem kell, hogy az egész világ tudjon róla, de pár igazán jó barát, akire számíthatsz, segít túl lenni rajta.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

Apróságok, amik jelzik, hogy mérgező kapcsolatban élsz

2019-05-09

Apróságok, amik jelzik, hogy mérgező kapcsolatban élsz

Minannyian arra vágyunk, hogy biztonságban, szeretetben, boldogságban éljünk. Néha azonban annyira megszoktuk, hogy a dolgok úgy mennek, ahogy, hogy nem is olyan egyértelmű, hogy egy rossz kapcsolatban élünk, mint gondolnánk. Figyeld a jeleit egy mérgező kapcsolatnak.

Ne hibáztasd magadat a szakításért!

2019-04-30

Ne hibáztasd magadat a szakításért!

Minden szakítás után vannak olyan pillanatok, amikor az őrület kerülget minket. Elkezded átrágni az okokat, eseményeket, és a beszélgetéseket, a mérgező gondolatok pedig szép lassan átveszik a helyet. Még a legbékésebb szakítás során is fájdalmat élünk át, ezért a megbánás, harag és düh mind megjelenik. Valaki a saját módján próbál megküzdeni ezekk

Ezekre figyelj, ha randizol

2019-04-26

Ezekre figyelj, ha randizol

Egy ideális világban mindenki tiszteli és megérti a másik fél szükségleteit. A valóságban azonban a randizás tele lehet szerencsétlenkedéssel, félreértéssel és elköteleződési gondokkal. Nem kell tökéletesnek lenned, mivel ez lehetetlen, de birtokában lehetsz néhány olyan tulajdonságnak és képességnek, amivel először magaddal, aztán másokkal is könn

Amikor az időzítés közbe szól

2019-04-25

Amikor az időzítés közbe szól

Tavasz van, az idő egyre melegebb, a nappalok hosszabbak és többet süt a nap. Ezért az emberek gyakrabban mozdulnak ki otthonról és így nagyobb valószínűséggel ismerkednek meg valakivel. Nem minden kapcsolat tart azonban örökké. Ezzel sokaknak nincs is semmi gondja, ha nem akar elköteleződni vagy nem akarja, hogy megbántsák. De mi van azokkal, akik

Ezeket a viselkedéseket kerüld, ha nem akarod tönkretenni a kapcsolatodat

2019-04-24

Ezeket a viselkedéseket kerüld, ha nem akarod tönkretenni a kapcsolatodat

Teljes boldogságban vágunk bele egy kapcsolatba, aztán pedig egy idő után általában a falba ütközünk. Nem értjük mi történt, de valahogy a dolgok már nem olyanok, mint régen, és egyszerűen csak rossz érzés, hogy eltűntek a régi érzések, szokások. A lelkesedés és a szerelem ereje egy idő után természetesen alább hagy, de akkor is figyelni kell, hogy

Így éld túl, ha olyat szeretsz, akivel nem lehetsz együtt

2019-04-24

Így éld túl, ha olyat szeretsz, akivel nem lehetsz együtt

Nehéz elfogadni, hogy olyasvalakibe szerettünk bele, aki nem lehet a miénk, pedig szinte mindenkivel megesett már. Lehet, hogy ez a személy a legjobb barátod, egy ismerősöd párja, az egyik munkatársad, vagy valaki, aki szimplán túl messze lakik. Akármi is legyen az ok, kétségtelenül fájdalmas tapasztalat, mindannyian voltunk már ilyen helyzetben, é

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
200 179
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 177 774
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 84

Átlagos értékelés: 4.7