notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ha ezeket tapasztalod egy párkapcsolatban, akkor szakítanod kell!

hirdetes

Ha ezeket tapasztalod egy párkapcsolatban, akkor szakítanod kell!

helloladies.hu

Meddig kössünk kompromisszumot egy nem megfelelően működő párkapcsolatban? Mi az a határ, amikor már azt kell mondanunk, hogy ennyi, kész, tovább nem bírom, nem akarok veled szenvedni.

Ha ezeket tapasztalod egy párkapcsolatban, akkor szakítanod kell!

Ha nem működik megfelelően egy párkapcsolat, akkor van néhány olyan intő jel, amit jobb, ha minél hamarabb észreveszünk, és nem dugjuk a fejünk a homokba! Andrea Bonior klinikai szakpszichológus szerint az alábbi jelek arra utalnak, hogy ez a párkapcsolat már nem az igazi!

Bárcsak…


Ha minden nap azt érzed, hogy bárcsak ilyen, vagy olyan lenne a párkapcsolatod, bárcsak ez vagy az megváltozna benne. Ha nagyrészt elégedetlen vagy, és arra vágysz, hogy bárcsak másképp lennének a dolgok, akkor valószínű, hogy egy nem megfelelő kapcsolatban élsz.

Úgy érzed, nem ért meg a párod!


Persze vannak olyan helyzetek, amikor ellentétes a két ember véleménye, és elképzelése, de, ha folyamatosan azt érzed, hogy a párod soha nem ért meg sem a szomorú, sem a boldog pillanataidat nem tudja átérezni, akkor lehetséges, hogy van egy kis gond.

hirdetes

Mindig csak adsz, és nem kapsz


Egy jól működő kapcsolatban egyenlő arányban kellene működjön az adok-kapok. Ha mindig csak az egyik fél ad, és a másik nem, akkor egyhangúvá, és unalmassá válik a kapcsolat. Oda kellene egy kicsit jobban figyelnünk egymásra!

Nem mondod el senkinek, hogy baj van


Ha például sokat veszekedtek, vagy a párodnak alkoholproblémái vannak, és nem mondod el senkinek a családban, azt jelenti, hogy megpróbálod a szőnyeg alá söpörni a dolgot. Addig kellene megoldást találni, míg a probléma nem duzzad óriás méretűvé, mert lehetséges, hogy akkor már nem fogod akarni megoldani.

hirdetes

Várod, hogy majd megváltozik


Jó eséllyel egy bizonyos életkoron túl már senki sem fog megváltozni, legalábbis nem alapjaiban. Ha csak arra vársz, hogy majd más lesz, akkor jobb, ha most szakítasz, ahelyett, hogy egy álomképet kergetnél.

Állandóan magyarázkodsz


Ha a párodnak állandóan magyarázkodsz a viselkedésed miatt, és bocsánatot kérsz, akkor azt jelenti, hogy nem találtok túlságosan. Aki szeret, az olyannak fogad el, amilyen vagy, egész életedben, nem kritizál, és nem irányít.

Konfliktusok


Konfliktusok minden kapcsolatban vannak, és veszekedések is. De, ha állandóan veszekedtek, és mégsem tudjátok megbeszélni a dolgokat, akkor maradandó lelki sebet ejtetek a másikban. Próbáljátok közösen megoldani a problémát!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

2020-09-15

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

Hogy kiderüljön, mi is áll a hűtlenség mögött, megkérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mi okuk volt a megcsalásra. Íme a válaszok.

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

2020-09-22

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

Habár a férfiaknak is vannak nagyon bosszantó tulajdonságai és néha nagyon idegesítően viselkednek, a nők is csinálnak olyan dolgokat, amikkel az őrületbe kergetik a barátjukat. Fontos, hogy ezeket felismerjük, hiszen vannak jelei annak, hogy nem igazán vagy jó barátnő a szemükben, így dolgozhatsz rajtuk, mielőtt a kapcsolatodba kerülnének.

Jelek, hogy a volt pasid végleg túl van rajtad

2020-08-25

Jelek, hogy a volt pasid végleg túl van rajtad

Sokszor szakítás után még él bennünk a remény, hogy ismét együtt lehetünk. Teljesen természetes, hogy valaki így érez még akkor is, ha tudja, hogy nem sok értelme lenne. Azonban gyakran mégsem történik meg a kibékülés, ezért fontos, hogy felismerd, hogy a volt barátod továbblépett – örökre.

Az erős nők kerülik ezeket a mérgező kapcsolatokat

2020-09-21

Az erős nők kerülik ezeket a mérgező kapcsolatokat

Egy mérgező kapcsolatnak számtalan formája van és sok ember még csak nincs is tudatában, hogy ő is abban él. Ezek azonban nagy terhet jelentenek, épp ezért az erős nők nem fogadják el őket. Bemutatunk néhány tipikus mérgező kapcsolatot, amiből az erős nők mindig kisétálnak.

A top 4 kapcsolatgyilkos

2020-09-07

A top 4 kapcsolatgyilkos

Senki sem tökéletes, így egy párkapcsolat sem az. Az egyik legfontosabb, hogy felismerjük a kapcsolat gyilkos dolgokat és helyrehozzuk őket, mielőtt kicsúsznának az irányításunk alól. Ha mindkét fél hajlandó ebben kivenni a részét, a siker garantált!

A legjobb otthoni arcmaszk receptek, amik tényleg működnek

2020-09-22

A legjobb otthoni arcmaszk receptek, amik tényleg működnek

Nem kell bolti arcmaszkokat venned ahhoz, hogy a bőrödnek csodás kényeztetésben legyen része, egyszerűen csak kövesd az alábbi egyszerű recepteket!


Csajos Párkapcsolat Randi Szerelem