notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Szemszínek jelentése

hirdetes

Mit árul el a szemszíned

helloladies.hu

Ha eddig nem tudtad, hogy milyen személyiség párosul a szemed színéhez, most kiderítheted. Vajon igazak rád az állítások?

Szemünk színének jelentése

A szem, a lélek tükre - állítják. Én úgy gondolom, ez teljes mértékben így van. Ki ne találkozott volna olyannal, hogy egyszerűen lebilincselte őt egy személy, csupán a tekintetével. Olyan érzés, aminek szó szerint ereje van. Van úgy, hogy félelmet kelt bennünk, van úgy, hogy olyan kedvességet sugároz, ami miatt első látásra megkedveljük az illetőt. Szemünkből rengeteg dolgot ki lehet olvasni, ha figyelmesek vagyunk. Láthatunk benne olyat is, amit egy beszélgetés során talán nem tudhatnánk meg. Bár személyiségünket nagyon sok minden határozza meg, mint például a bőrszín, a származás, a légkör, szocializáció, csillagjegy és emellett szerepel a szemszín is. Viszont nem árt tudni, milyen személyiséget párosítanak a szemszínünkhöz.

 

Barna

 

Európán kívül a leggyakrabban előforduló szemszín. A barna szeműek általában megbízhatóak, hűségesek, ezért sokszor részesítik őket előnyben a munkáltatók.
A barna szemmel rendelkezők társaságkedvelőek, szeretnek a középpontban lenni, és bárkihez képesek alkalmazkodni. Őket tartják a legjobb hosszú távú partnereknek. Szenvedélyesek, néhol már harciasabb természetűek. Jó csapatjátékos, akinek adnak a szavára. Néhol félelmetesek, illetve kiszámíthatatlanok. Ha találkozol egy barna szemű emberrel, mindenképpen ismerd meg, mielőtt elítélnéd első pillantásra.

hirdetes

 

 

Kék

 

A kék szemmel rendelkezők némi előnnyel indulnak ismerkedés alkalmával, ugyanis őket tartják a legszebb szempárral rendelkezőknek. Világos színével őszinteséget, közvetlenséget, nyitottságot, ártatlanságot sugároz. Ritka, amikor ki tudod hozni őket a sodrukból, ugyanis nagyon nyugodt természetűek, mindig megőrzik hidegvérüket.

 

 

 

hirdetes

 

Szürke

 

A szürke szeműek szenvedélyesek, erős temperamentumúak, jó vezetők. Sokat fektetnek be életük minden területébe, és legalább annyit vissza is várnak tőle. Statisztikailag őket tartják a legkevésbé agresszívnak, emellett bölcsek, szelídek és egyediek. Ez a különleges és ritka szemszín játszhat kék, vagy zöldes árnyalatban is.

 

 

Zöld

 

A tiszta zöld szemszín a legritkább a Földön, mindössze az emberek 2 százalékának zöld a szeme. Ha mindkét szülőnek zöld a szeme, akkor a gyerekeik is zöld szeműek lesznek, mivel a szülőknél mindkét (azaz mind a négy), a szemszínt meghatározó gén a zöld színt kódolja. Habár a zöld szemet sokan a kékhez gondolják közelebb állónak, valójában a barna szemmel hozható szóba. Ritkasága miatt az emberek titokzatosnak, érzékinek, rejtélyesnek tartják. Igéző tekintetével nagy sikert arat az ellenkező nem körében. Jó érzékük van a művészetekhez, kiemelkedő kreativitással rendelkezik. Nehezen bíznak meg az emberekben, és sok türelmet igényelnek. Erősen hipnotikus és nyugtató hatás társul hozzájuk.

 

 

Szemünk, a testbeszédünk legerősebb eszköze, amivel képesek vagyunk befolyásolni, hatni, útmutatást, következtetést adni hangulatunkról, érzelmeinkről. Mindezt szavak nélkül.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Szuper játékok, amikkel otthon is lefoglalhatod a gyereket

2020-04-03

Szuper játékok, amikkel otthon is lefoglalhatod a gyereket

A felnőttek és gyerekek egyaránt nehéz időszakon mennek most keresztül, viszont az, hogy sokat vagyunk otthon lehetőséget ad arra, hogy minőségi időt töltsünk együtt, ráadásul a gyerekek gyakran kezelhetetlenné válnak, ha nincsenek kellőképp lefoglalva, szórakoztatva. Az alábbi benti elfoglaltságok órákon át szórakoztatnak, miközben az agyat is meg

Milyen hatással lehet a testre az otthoni munka?

2020-04-03

Milyen hatással lehet a testre az otthoni munka?

Te is most kezdtél otthonról dolgozni, de egyáltalán nem ideálisak hozzá a körülmények? Ha fájdalmat észlelsz a tested különböző pontjain, idejében változtatnod kell!

Ezeken a helyeken kezdd a rendrakást otthon a koronavírus alatt!

2020-04-02

Ezeken a helyeken kezdd a rendrakást otthon a koronavírus alatt!

Csak azért, mert be vagy zárva a lakásba, ne érezd úgy, hogy minden egyes centiméteren rendet kell rakni, de ha szeretnél egy kicsit rendezkedni most, hogy több időd van rá, az alábbi 5 rész nagyszerű lesz kezdésnek!

Hibák, amik miatt rosszul sikerülhet az otthon sütött kenyér

2020-04-01

Hibák, amik miatt rosszul sikerülhet az otthon sütött kenyér

A bolti kenyerek is finomak, de tény, hogy össze nem hasonlítható azzal, amit mi magunk otthon készítünk, most pedig különösen sokan próbálkoznak kenyérsütéssel. Nincs is jobb dolog, mint a sütőből kivett frissen sült kenyér illata! De milyen apróságok vannak, amiken elcsúszhat a tökéletesség? Milyen hibákkal tehetjük tönkre a végeredményt?

Így készülj fel a munkád elvesztésére (amíg még megvan)

2020-04-01

Így készülj fel a munkád elvesztésére (amíg még megvan)

Ha úgy gondolod, hogy a te munkahelyed is veszélyben van, fontos, hogy addig felkészülj erre a lehetőségre, amíg még van bevételed. Egy állás elvesztése ijesztő és stresszes, de mérsékelheted az okozott károkat, ha amíg lehet, a kezedbe veszed az irányítást és mindent megteszel, amit csak lehet.

Tippek, hogy segíts a gyerekednek mentálisan a koronavírus járvány alatt

2020-04-01

Tippek, hogy segíts a gyerekednek mentálisan a koronavírus járvány alatt

Sok szülő aggódik, hogy ez az elszigeteltség és bizonytalanság hogyan fog hatni a gyerekére. Ilyen időszakokban a gyerekeknek még inkább szüksége van arra, hogy biztonságban érezzék magukat, szeretve és védelmezve. Az alábbi módszerek sokat segíthetnek abban, hogy megadjuk ezt nekik!

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
100 751
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
1 524 024
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 156

Átlagos értékelés: 4.8