notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Szemszínek jelentése

hirdetes

Mit árul el a szemszíned

helloladies.hu

Ha eddig nem tudtad, hogy milyen személyiség párosul a szemed színéhez, most kiderítheted. Vajon igazak rád az állítások?

Szemünk színének jelentése

A szem, a lélek tükre - állítják. Én úgy gondolom, ez teljes mértékben így van. Ki ne találkozott volna olyannal, hogy egyszerűen lebilincselte őt egy személy, csupán a tekintetével. Olyan érzés, aminek szó szerint ereje van. Van úgy, hogy félelmet kelt bennünk, van úgy, hogy olyan kedvességet sugároz, ami miatt első látásra megkedveljük az illetőt. Szemünkből rengeteg dolgot ki lehet olvasni, ha figyelmesek vagyunk. Láthatunk benne olyat is, amit egy beszélgetés során talán nem tudhatnánk meg. Bár személyiségünket nagyon sok minden határozza meg, mint például a bőrszín, a származás, a légkör, szocializáció, csillagjegy és emellett szerepel a szemszín is. Viszont nem árt tudni, milyen személyiséget párosítanak a szemszínünkhöz.

Barna

Európán kívül a leggyakrabban előforduló szemszín. A barna szeműek általában megbízhatóak, hűségesek, ezért sokszor részesítik őket előnyben a munkáltatók.
A barna szemmel rendelkezők társaságkedvelőek, szeretnek a középpontban lenni, és bárkihez képesek alkalmazkodni. Őket tartják a legjobb hosszú távú partnereknek. Szenvedélyesek, néhol már harciasabb természetűek. Jó csapatjátékos, akinek adnak a szavára. Néhol félelmetesek, illetve kiszámíthatatlanok. Ha találkozol egy barna szemű emberrel, mindenképpen ismerd meg, mielőtt elítélnéd első pillantásra.

hirdetes

 

Kék

A kék szemmel rendelkezők némi előnnyel indulnak ismerkedés alkalmával, ugyanis őket tartják a legszebb szempárral rendelkezőknek. Világos színével őszinteséget, közvetlenséget, nyitottságot, ártatlanságot sugároz. Ritka, amikor ki tudod hozni őket a sodrukból, ugyanis nagyon nyugodt természetűek, mindig megőrzik hidegvérüket.

 

 

hirdetes

 

Szürke

 

A szürke szeműek szenvedélyesek, erős temperamentumúak, jó vezetők. Sokat fektetnek be életük minden területébe, és legalább annyit vissza is várnak tőle. Statisztikailag őket tartják a legkevésbé agresszívnak, emellett bölcsek, szelídek és egyediek. Ez a különleges és ritka szemszín játszhat kék, vagy zöldes árnyalatban is.

 

Zöld

 

A tiszta zöld szemszín a legritkább a Földön, mindössze az emberek 2 százalékának zöld a szeme. Ha mindkét szülőnek zöld a szeme, akkor a gyerekeik is zöld szeműek lesznek, mivel a szülőknél mindkét (azaz mind a négy), a szemszínt meghatározó gén a zöld színt kódolja. Habár a zöld szemet sokan a kékhez gondolják közelebb állónak, valójában a barna szemmel hozható szóba. Ritkasága miatt az emberek titokzatosnak, érzékinek, rejtélyesnek tartják. Igéző tekintetével nagy sikert arat az ellenkező nem körében. Jó érzékük van a művészetekhez, kiemelkedő kreativitással rendelkezik. Nehezen bíznak meg az emberekben, és sok türelmet igényelnek. Erősen hipnotikus és nyugtató hatás társul hozzájuk.

 

Szemünk, a testbeszédünk legerősebb eszköze, amivel képesek vagyunk befolyásolni, hatni, útmutatást, következtetést adni hangulatunkról, érzelmeinkről. Mindezt szavak nélkül.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

A képzőművészet 12 leghíresebb nőalakja

2020-06-23

A képzőművészet 12 leghíresebb nőalakja

Te ismered a szépművészet leghíresebb nőalakjait? Ebben a cikkben olyan világhírű műalkotásokról van szó, melyeknek főszereplői egytől egyig mind-mind nők

Vesd be ezeket az otthoni gyógymódokat, ha leégtél!

2020-06-24

Vesd be ezeket az otthoni gyógymódokat, ha leégtél!

Biztosan tudod már, hogy az aloe vera milyen jó hatással van ezekre a sérülésekre, de mi van, ha nincs otthon és gyors enyhülésre, segítségre vágyunk? Kezelheted ezt a fajta égést olyan dolgokkal is, ami valószínűleg van otthon. Bemutatjuk a legjobb házi gyógymódokat napégésre, amik tényleg működnek!

Mit csinálj, ha unatkozol otthon?

2020-06-24

Mit csinálj, ha unatkozol otthon?

Az unalom bármikor felütheti a fejét, így időnként kicsit kreatívnak kell lennünk, hogyan is múlassuk az időt. Ha nem tudod, mivel üsd el az idődet, adunk pár tippet, hogy mit csinálj, ha unatkozol!

Így szabadulj meg a bolháktól - mérgek nélkül!

2020-06-29

Így szabadulj meg a bolháktól - mérgek nélkül!

Tudtad, hogy egy bolha 150-szer nagyobbat tud ugrani, mint a testhossza? Ez alapján nem is meglepő, hogy milyen könnyen átugranak az emberre, és elterjednek az otthonunkban. Szeretnéd a családodat, a házi kedvencedet és az otthonodat megszabadítani a bolháktól? Használd ezeket a természetes praktikákat és felejtsd el a káros anyagokat!

Nagyon jót tesz a bőrnek a zabos fürdő!

2020-06-29

Nagyon jót tesz a bőrnek a zabos fürdő!

A bőröd irritált, száraz és viszket, esetleg megégett a napon? Az arcod olajosabb, mint általában és több pattanás jön ki? Vagy egyszerűen csak úgy érzed, hogy a bőrödnek szüksége van egy kis feltöltődésre? Szeretnéd enyhíteni a napégés okozta fájdalmakat és ugyanakkor táplálni a bőröd? Megmutatjuk, hogyan készíts zabos fürdőt, ami természetesen gy

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
22 787
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
2 489 711
Érdekességek