notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk milyen izgalmas programokat tartanak szeptemberben országszerte, Őszi programok debrecenben, Bábolnán, Budapesten, Szeptemberi programajánló

hirdetes

Mit csinálj szeptemberben? Izgalmas programok vannak országszerte!

helloladies.hu

Ez a nyár sajnos a legtöbbek számára nem úgy alakult, ahogy tervezték, a vírus eléggé keresztbe húzta a számításainkat, most pedig ismét beköszöntött az ősz, egyre hűvösebb az idő, de ez az évszak is számos izgalmas programot tartogat. Habár sok tervezett esemény most elmarad, mégis remek lehetőségek vannak, ha szeretne valaki kicsit kimozdulni, kiszabadulni az unalmas hétköznapokból. Érdemes olyan programokra is ellátogatni, amikre elsőként talán nem gondolnánk, hogy élveznénk, hiszen ezeknek az őszi eseményeknek megvan a maga bája. Mutatjuk, hogy mire érdemes ellátogatni!

Őszi programajánló - 2020

Budapest Borfesztivál Limited (2020. szeptember 10-13.)


Habár idén az esemény egy kicsit más formában kerül megrendezésre, mint szokott, a járvány miatt, a 30 éves múltra visszatekintő fesztivál nem hagyta magát és alkalmazkodva az új körülményekhez, illetve jogszabályokhoz új formában mutatkozik be. A látogatókat egy csodás környezetben fogadják, egészen pontosan a Budavári Palota Hunyadi udvarában, ahol csodás borokat, pezsgőket kóstolhatnak, illetve igazi gasztro élményben lehet részük, és pihenőszigetek biztosítják a vendégek kényelmét, hogy a borkedvelők igazán kiélvezhessék a finom ízeket. Ha nem szeretnél lemaradni időben vásárold meg a jegyet, hiszen a szervezők maximálisan betartják az 500 főre vonatkozó rendeletet.

hirdetes


Helyszín: Budavári Palota Hunyadi udvara
Időpont: szeptember 10-13. között, több idősávban


Programok Bábolnán


Bábolna egész szeptemberben izgalmas és változatos programokkal várja a látogatókat, melyek között szerepelnek szakmaibb események is, lesz méhészeti bemutató, vezethetünk traktort, de izgalmas lovas események is lesznek, ezenkívül több napon kerül megrendezésre Baba-Mama klub, termelői piac.


Nézzük napi bontásban, mire számíthatunk:

hirdetes
•  Bábolnai Gazdanapok 2020.09.10-12.
•  Termelői piac 2020.09.12. - Bábolna központja
•  XXII. Kukorica Fesztivál 2020.09.12. - Bábolna szabadidőpark
•  Baba-mama klub 2020.09.16.
•  Megyei Díjugrató Döntő 2020.09.18.
•  Baba-mama klub 2020.09.23.
• Regionális Díjugrató Döntő 2020.09.25.
•  Túra - Időutazás (Tác - Régészeti park, Dég - Festetics kastély) 2020.09.26. – Tác, Dég

További programokért lapozz a következő oldalra!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Újra divat a balerina cipő! - Így hord a tavaszi szezonban!

2024-04-15

Újra divat a balerina cipő! - Így hord a tavaszi szezonban!

Kényelmesek és sokoldalúak, tökéletes választások mindennapi viselethez és elegáns megjelenésekhez egyaránt. Hajtsunk újra a klasszikusokra és fedezzük fel, hogyan hordhatjuk őket a tavaszi szezonban!

Ez a 4 vitamin sokban befolyásolja a fogyásodat

2024-04-08

Ez a 4 vitamin sokban befolyásolja a fogyásodat

A megfelelő vitaminbevitel kulcsfontosságú a fogyás és az egészséges testsúly fenntartása szempontjából, és néhány vitamin különösen fontos szerepet játszik ebben a folyamatban.

Hogyan válhat egy szálloda igazán vendégközpontúvá?

2024-04-04

Hogyan válhat egy szálloda igazán vendégközpontúvá?

A szállodaüzemeltetés már régóta a vendégközpontúság és az élmények teremtése körül forog, és mindez a vendégek igényein, a kiváló kommunikáción át terjed.

Már reggel is kimerültnek érzed magad? Az ennek a tünete lehet!

2024-04-02

Már reggel is kimerültnek érzed magad? Az ennek a tünete lehet!

A reggeli kimerültség gyakran bosszantó és akadályozó tényező lehet a mindennapi életben, ám megfelelő megértéssel és kezeléssel jelentős mértékben csökkenthető.

10 szépítő termék a tavaszi megújuláshoz: Frissítsd fel arcbőröd!

2024-03-25

10 szépítő termék a tavaszi megújuláshoz: Frissítsd fel arcbőröd!

A tavasz közeledtével sokan keresik az újításokat a szépségápolás terén, és szeretnék frissíteni bőrápolási rutinjukat. Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb szépítő termékeket, melyek segítségével könnyedén megújulhatunk és ragyogóvá tehetjük bőrünket a tavaszi időszakra.