notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Újra kitört a vita a Szex és New York sztárjai között...

hirdetes

Lesz vajon harmadik része a Szex és New Yorknak?

helloladies.hu

Úgy tűnik Kim Cattrall újra fellobbantja a harcot, ami közte és a Szex és New York másik főszereplője, Sarah Jessica Parker között dúl már lassan 20 (!) éve.

Újra kitört a vita a Szex és New York sztárjai között...

A 62 éves színésznő, aki Samantha Jones-t alakította a sorozatban azt állítja, sosem írna alá egy szerződést a Szex és New York filmek harmadik részére. Amikor megkérdezték tőle, visszatérne-e a produkcióba, annyit mondott, hogy részéről „ez egy nem”, mielőtt arra célzott volna, hogy Sarah nem egy jó ember. „Az életben tanulsz dolgokat, az én leckém pedig az volt, hogy jó emberekkel dolgozz és próbáld meg élvezni a munkát.” - mondta titokzatosan.


A párosnak volt egy komoly csatája Kim bátyjának halála után, amikor is kiborult a Sarah által megosztott részvétnyilvánításon.


„Te nem vagy a családom. Te nem vagy a barátom. Úgyhogy azért írok, hogy utoljára elmondjam, fejezd be a tragédiánk kihasználását annak érdekében, hogy helyreállítsd a „kedves lány” képet magadról” - írta akkoriban könyörtelenül.

hirdetes


A páros már ezelőtt is a pletykák középpontjában volt, a bulvárlapok azon spekuláltak, hogy nem jöttek ki egymással már 1999-ben sem a sorozat forgatásának kezdetekor sem. Egyes jelentések szerint a viszály a fizetésükben megmutatkozó különbségekből indult ki, míg mások azt állították, hogy Sarah, Kristin Davis és Cynthia Nixon kizárták Kimet a társaságukból.


Kim kifejtette, milyen volt a kapcsolata a trióval, nyíltan állítva, hogy soha nem voltak barátok. A harmadik film munkálatai már évekkel ezelőtt megkezdődtek, de Kim állítólag néhány nappal a forgatás kezdete előtt visszakozott a fizetésével kapcsolatosan kialakult vita után.

hirdetes


Annak ellenére, hogy Kim kegyetlen megjegyzéseket tesz Sarah-ról, és a többi munkatársáról, „Carrie Bradshaw”-nak azért volt pár kedvesebb szava is, amikor kijelentette, hogy el sem tudnák képzelni, hogy nélküle csinálják meg a filmet, és hajthatatlanul tagad minden pletykát. Azt mondta: „Szeretnék mindenkit emlékeztetni, hogy nincsen semmilyen cicaharc. Soha nem mondtam semmilyen rosszindulatú, barátságtalan, sértő dolgot, ezt szeretném újra leszögezni.”


A Szex és New York 1998-tól 2004-ig futott, a filmek pedig 2008-ban és 2010-ben jelentek meg. Azért mi örültünk volna egy harmadik résznek!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

2020-09-15

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

Hogy kiderüljön, mi is áll a hűtlenség mögött, megkérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mi okuk volt a megcsalásra. Íme a válaszok.

2020 ősz: A legújabb hajtrendek

2020-09-14

2020 ősz: A legújabb hajtrendek

Nem szépítjük a helyzetet, 2020 ősze elég furcsa lesz, ehhez pedig a divat világa is alkalmazkodott valamennyire, hajszínek terén például idén azok az árnyalatok lesznek igazán menők, amikkel keveset kell fodrászhoz menni és foglalkozni.

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

2020-09-14

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

Szerelmes lettél? Vajon ő is ugyanígy érez? Akármennyire is érdekel valaki, lehet, hogy te is félsz megtenni az első lépést, az viszont biztos, hogy le akarod őt nyűgözni. Úgyhogy mit tehetsz, hogy jó értelemben felhívd magadra a figyelmét? Adunk pár tippet!

A téli esküvők 10 előnye, amiért Ön is átgondolja majd, hogy ne nyáron akarjon férjhez menni!

2020-09-14

A téli esküvők 10 előnye, amiért Ön is átgondolja majd, hogy ne nyáron...

A nyári szertartások is nagyon gyönyörűnek, de megvan a maguk negatív oldala is. Mutatunk 10 jó okot, amiért megéri inkább télen tartani az esküvőjét.

Csodás őszi körmök, amikbe garantáltan beleszeretsz!

2020-09-14

Csodás őszi körmök, amikbe garantáltan beleszeretsz!

Mutatunk néhány aranyos, stílusos körömötletet, amiket az ősz ihletett. Vannak köztük klasszikusok, illetve olyanok, amik kicsit eltérnek a megszokottól, így biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt, illetve akár ötletként szolgálnak, amiket aztán teljesen saját ízlésedre szabhatsz.

J Lo titkai - ezért néz ki olyan fantasztikusan!

2020-05-07

J Lo titkai - ezért néz ki olyan fantasztikusan!

J Lo fantasztikusan néz ki és szinte senki nem mondaná meg róla, hogy 50 éves. Persze, sokat is tesz azért, hogy ilyen fantasztikus formában maradjon, ha pedig nem tudnánk a valódi korát, azt gondolnánk, hogy sokkal fiatalabb, mint valójában. Mi lehet a titka?


Csajos Érdekességek Sztárok