notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Színes tornacipők – hogyan keverhetem ezeket a hétköznapokban?

hirdetes

Színes tornacipők – hogyan keverhetem ezeket a hétköznapokban?

Fizetett megjelenés

2022 a sokszínűség éve. Ezt sokan, sok helyen hangoztatták már, ám elnézve a kínálatot gyakorlatilag mára már feleslegessé vált minden szó a témában. Bőven elég csak gyönyörködni. Erre erősít rá többek között a sneaker cipő kínálata, ami sokszínűségből épp úgy nem szenved hiányt, mint funkcionalitásból.

Színes tornacipo

A felemás cipő menő?

Igen! Ez nem vicc, komolyan elérkezett ez a trendi irányzat is. Miért is ne lehetne vonzó mindez? Persze az is belefér, ha ez nem mindenkinek komfortos választás. Ám a színeket, akkor sem célszerű parkolópályára tenni, mert nagyban hozzájárulhatnak az ellenállhatatlan megjelenéshez, kisugárzáshoz. Már csak azt érdemes tisztázni, hogy a sneakerek mikor jöhetnek számításba? A jó hír az az, hogy bármikor!

A CCC széles választékában bárki rátalálhat arra a modellre, ami az ízlésével egy húron pendül. Ezek a lábbelik nem csupán a pályákon állják meg a helyüket. Még akkor sem, ha eredetileg egyébként sportolóknak készültek. Aztán úgy hozta a sors, hogy a kosarazók lábain ékeskedő cipők hirtelen döbbenetesen keresetté váltak, mert mindenki ilyesféle stílust akart az életében. De nem pusztán sportolás közben, hanem bevásárlásnál, munkába rohanásnál vagy korzózásnál. Így esett az eset, amikor a specifikusan előállított modellek a mindennapok sztárjaivá léptek elő. A gyártók viszonylag hamar alkalmazkodtak a megváltozott helyzethez, és a megnövekedett érdeklődéshez. Így a jövőben még több figyelem vetült az esztétikummal összefüggő jegyekre, hiszen a funkcionalitást erősítő jellemzőkből alapjáraton sem volt hiány.

hirdetes

A kérdés már csak az, hogy a praktikus tulajdonságok kiaknázhatóak-e a maguk teljességében a mindennapokban? A válasz egyértelműen igen! Egyrészt a kényelem, mint pozitívum mindenkinek jár, s ehhez tényleg nem kell sportolói babérokra törni. Másrészt a lábakat kímélő kivitel olyan előny, ami szintén nem az edzés meglétéhez vagy nem létéhez köthető. Sokkalta inkább úgy érdemes rá tekinteni, mint egy alapra, amire bárki építkezhet. Harmadrészt a talp finomra hangolt kialakítása, a cipő struktúrájának prémium jellemvonása olyan extra mondhatni bónusz ajándékok, amiknek a pozitív hozadékai nap, mint nap örömmel megélhetőek. Úgyhogy még jó, hogy bármilyen élethelyzetben tökéletesek a sneakerek!

hirdetes

Érdemes felpróbálni a kiszemelt modellt?

Kezdetben mindenképpen. Ha ez az első sneaker cipő, ami a figyelem meg a vásárlás célkeresztjébe kerül, akkor mindenképpen jó ötlet valamelyik CCC üzletet felkeresni, ahol a személyes megtapasztaláshoz minden körülmény adott. Viszont ha ez már a sokadik beruházás, akkor bőven elegendő a CCC online felületét segítségül hívni, így ugyanis pár perc leforgása alatt megrendelhető az a variáció, ami aktuálisan a befutó. A lényeg, hogy mint ahogy az élet számos területén, jelen esetben sem célszerű kellemetlen kompromisszumokkal élni, mert akkor pont az esszencia veszik el. A komfortosság, amihez történetesen szemeket gyönyörködtető, határozottan vonzó stílusosság is társul. Úgyhogy ildomos igazán magasra tenni azt a bizonyos lécet!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes