notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Szőrtelenítés, de kinek és hogyan?

hirdetes

Szőrtelenítés, de kinek és hogyan?

Fizetett megjelenés

A szőrtelenítés egy olyan probléma, ami sem a nőket, sem a férfiakat nem kíméli. Jót lehetne azon vitázni, hogy vajon kinek a nehezebb: a hölgyeknek, akik számtalan testtájukat kénytelenek szőrmentesíteni időről időre, vagy a férfiaknak, akiknek a borotválkozás tulajdonképpen állandósuló kihívás. Ám valójában a legfőbb kérdés az, hogy miként mérsékelhetőek a személyes terhek, avagy milyen eszközzel célszerű belevágni a szőrdzsungelbe?

Szőrtelenítés

Fókuszban az egyéni igények!

A siker kulcsa a személyre, testre szabottság. Mindenkinek mások az elképzelései, a feltételei, azok az elgondolások, amik egyénileg mérvadóak. Ráadásul mindenki kicsit másképpen csinálja a szőrtelenítési rutinját. Van, aki csak a lábát és a hónalját veszi kezelésbe, megint más az intim részeket is rendbe teszi. Férfiaknál sem evidencia, hogy csak a borotválkozás az, ami újra és újra felbukkanó feladat. Úgyhogy nagy általánosságban beszélhetünk ugyanazokról a berendezésekről, kellékekről, amiknek a kézbevételével szó szerint kézbe vehető a szőrtelenítés folyamata, de mindenképpen célszerű vásárlás előtt alaposan körbejárni azokat a kritériumokat, amik kizárólagosan egyéni szinten mérvadóak. Ha ez megvan, akkor máris jöhet két kitűnő jelentkező, akikkel ténylegesen leegyszerűsíthető az eltávolításra váró szőrszálakban dúskáló élet.

A gépi segítség aranyat ér

Braun epilátor gyors, hatékony, eredményes munkára hívatott. Jó szolgálatot tehet a zsúfolt, rohanós hétköznapokon, vagy akkor, amikor váratlan események miatt tempósan kell megoldani a szőrkurtítás feladatát. Ergonomikus, kezes kialakításának hála kényelmes megfogni, nem csúszik ki a kézből, könnyű mozgatni, miközben precízen végzi a feladatát. Az általa lenyírt szőrszálak nem erősödnek meg, miközben a sima, bársonyos végeredmény tartósan megmarad. Nem kell hetente újra és újra kezelésbe venni a kényes területeket, és attól sem kell tartani, hogy a szőrdzsungel ellenállóbbá válik, mint valaha. A mobilizálása pofonegyszerű, úgyhogy nyaralásnál sem kell nélkülözni az előnyeit. És nem utolsó sorban abszolút fájdalommentes az alkalmazása.

hirdetes
hirdetes

Mi van azokkal, akik a borotvához ragaszkodnak?

Sokan érthető okokból továbbra is a borotvához nyúlnak a legszívesebben, ha a minél pontosabb szőrtelenítés a cél. A Wilkinson borotva egy az egyben megfelel minden felmerülő igénynek. Éles, precíz és eredményes. A kialakítása kellemes, jó kézbe fogni, és még a nehezebben elérhető hajlatoknál is biztonságosan használható. A megvágás esélye minimális, azaz sérüléstől nem kell tartani az esetében. Megéri mindenképpen minőségi eszközre voksolni, mivel ezek egyrészt hosszú élettartamot ígérnek, másrészt helytállnak még a legrázósabb helyzetekben is.

Mi újság a gyantával?

Kihagytuk a felsorolásból, nem véletlenül. Csak a nagyon speciális, prémium kategóriás variánsok azok, amik fájdalommentes szőrtelenítésre képesek. Amúgy pedig nagyjából elkönyvelhető, hogy a gyantáztatás egyet jelent az ideiglenes szenvedéssel. Van, akinek ez belefér, de akinek nem, annak profi megoldásokként szolgálnak a fent említett variánsok, amik ráadásul maximális biztonsággal kezelhetőek egyedül, szakértő segítség nélkül.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes