X Értesülj kedvenc témáidról elsőkézből! Iratkozz fel hírlevelünkre!
https://www.helloladies.hu/ hírlevél feliratkozás

Testvérek - Egy szobában vagy külön?

Testvérek - Egy szobában vagy külön?

helloladies.hu
hirdetes

Minden szülőben felvetődik az a kérdés, vajon egy szobában vagy külön tegye a testvéreket. Amikor még a nagytesó egyedül van, előbb vagy utóbb úgy is elfoglalja az általunk kialakított kis birodalmát. Nem biztos, hogy szeretné, ha egy „új” teret foglalna belőle. Vegyünk figyelembe néhány igen fontos szempontot, mely segíthet nekünk abban, hogy eldöntsük, melyikkel is cselekszünk a lehető legjobban.

A szoba kérdése

A lakás vagy ház adta lehetőségek


Amikor eltervezzük a kistesót, akkor természetesen azt is figyelembe vesszük, hogy lesz-e helye. Fogjuk-e tudni valahol, egy csendes helyen altatni, marad-e tere neki is játszani. Rengeteg család lakik egy szobás lakásban. Egy babával sem egyszerű, nemhogy kettővel.

 

Az egy szobában való altatás


Ne felejtsük, el, hogy minden baba más. Lehet, hogy az első egy igen nyugodt, kiegyensúlyozott, egész éjjel alvós tündér volt, ám a második lehet épp az ellentettje is. Sajnos, komoly problémákat okozhat, ha valaki folyton éjszakázik, és ezzel ébren tartja az egész családot.

hirdetes

 

 

Mások véleménye


Nagyon fontos, hogy ti magatok döntsétek el, szerintetek mi a helyes. Mint másban, úgy ebben sem ésszerű más véleményére hallgatni. Minden háztartásban egészen mások a szokások. Egészen különbözőek vagyunk, mi magunk is. Ne hallgassunk senkire. Persze megfogjátok kapni, hogy ti miért nem úgy cselekedtek, de ezzel sose foglalkozzatok.

 

Eltérő korosztály


Sajnos igen nehéz két azonos korú gyermeket egy szobába helyezni. A probléma mégis akkor lesz fokozottabb, ha nagyobb korkülönbségről beszélünk. Ez a cikk is erről szól. Gondoljunk csak bele. Eltérő korosztályú gyermekek altatása sem egyszerű, nemhogy a közös játék. Lehet, hogy eleinte nagyon jól meglesznek, de a nagyobbat később biztosan frusztrálja majd a kisebb jelenléte. Ahogy nőnek a gyerekek, úgy fog egyre nagyobb jelentőséggel bírni az intimszféra jelentése.

hirdetes

 

 

Számít, hogy milyen neműek?


Valószínű, hogy igen. A legfontosabb szempont, hogy megtaláljuk a közös stílust. Mind a kettőnek szüksége van egy saját kis birodalomra.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
482 676
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
1 921 559
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 129

Átlagos értékelés: 4.9