notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Testvéri szeretet képekben

hirdetes

Testvéri szeretet - soha el nem múló érzések

helloladies.hu

A testvérek közti szeretet sokszor több mint hagyományos kapcsolat. Barátság, szövetség, és feltétel nélküliség – természetesen ideális esetben. Az alábbi fotók ékes bizonyítékai annak, hogy a szeretet nem nem- és korfüggő.

Testvérek

A tesvtéri szeretet nem ismer határokat. Amikor gyermekünk születik, az maga a csoda. Ám amikor testvéret kap, az a következő – hiszen rácsodálkozunk arra az egyszerű tényre, hogy ők bizony tűzön-vízen át testvérek, és semmi nem állhat közéjük. 

 

Lehet az egyik fiú, a másik lány, ez mit sem számít. Óvják egymást, és a nagyobbak féltőn vigyázzák a kicsik lépteit. 

 

Miért jó, ha van testvérünk? Mert egy olyan szövetségesre lelhetünk benne, ami erősebb lehet, mint sok barátság. Kiállja az idő próbáját, és a közös emlékek, a szülőkkel töltött nyaralások örök köteléket képeznek. 

hirdetes

hirdetes

 

Eggyek, ami leginkább az ikreknél fedezhető föl – és nem csak a külső hasonlóságok miatt. Ha ideális a kapcsolatunk a testvérünkkel, feledhetetlen élményekkel lehetünk gazdagabbak már egészen kicsi korunktól kezdve: az összes csíny és rosszalkodás hátterében vastagon ott vannak a tesók. :) 

 

Hiszen mekkora buli, amikor 50-60 évesen arra emlékezünk vissza a tesóval egy családi összejövetel alkalmával, hogy mégis csak mi dobáltuk meg a szomszéd autóját, akinek persze fogalma sem volt, kik tehették. Vagy hogy mikor sütni próbáltunk, és sehogy sem akart  összeállni a tészta, ezért a végén az egész valamit (ami lett tészta helyett) elástuk a kertben, mert már szó szerint kikelt a tálból, és féltünk anyu reakciójától. 

 

Ezek azok, melyek mindig mosolyt csalnak az arcunkra, és könnyeket a többiekébe – amikor sírva nevetnek az anekdotákon. smiley

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Dolgok, amiket meg kell tanítanod a gyerekednek ahhoz, hogy kedves ember váljon belőle

2020-07-27

Dolgok, amiket meg kell tanítanod a gyerekednek ahhoz, hogy kedves ember...

A szülők hamar rájönnek, hogy milyen nehéz is a gyereknevelés, a gyerekek ugyanis mindent a szüleiktől tanulnak, azt is, hogy hogyan bánjanak másokkal. Lehet, hogy könnyűnek tűnik kedves gyereket nevelni, de sok szülő elmondhatja, hogy korántsem az. Szerencsére van néhány bevált módszer, ami segít abban, hogy a kedvesség végig kísérje a gyerek egés

Szabadulj meg a terhesség alatt felszedett pluszoktól!

2020-07-29

Szabadulj meg a terhesség alatt felszedett pluszoktól!

Kisbabád született, de a szülést követően rajtad maradt egy csomó felesleg? Íme egy megoldás, amivel a baba mellett is megszabadulhatsz a plusz kilóktól!

Ha egyke vagy, biztosan rád is mondták már ezeket a dolgokat...

2020-09-21

Ha egyke vagy, biztosan rád is mondták már ezeket a dolgokat...

Sok ember azt gondolja, hogy az egyedüli gyerekek önzőek, elkényeztetettek és sok sztereotípia él velük kapcsolatban. Azt pedig pontosan tudják azok, akik így nőttek fel, hogy ezeket egyáltalán nem olyan könnyű megdönteni, lássuk tehát, milyen gyakori félreértések van velük kapcsolatban.

Így készítsd fel a gyerekedet az iskolakezdésre idén!

2020-08-03

Így készítsd fel a gyerekedet az iskolakezdésre idén!

Ha figyelted mostanában a híreket, lehet, hogy a kezdés után néhány hónappal változik meg a helyzet. Mint minden más esetében, itt is a felkészülés a lényeg, és az, hogy megfelelően tájékoztasd a gyerekedet is arról, hogy mire számíthat ebben az évben!

Szülés 40 felett? - Milyen előnyei és hátrányai vannak?

2020-03-03

Szülés 40 felett? - Milyen előnyei és hátrányai vannak?

Gyakori kérdés a leendő szülők körében, hogy vajon mikor is érdemes családot alapítani? Ha elmúltál 40, akkor sem kell lemondanod az anyaságról, hiszen a mai világban a gyermekvállalás egyre jobban kitolódik.

Így küzdd le a szülés utáni depressziót, természetesen!

2020-06-10

Így küzdd le a szülés utáni depressziót, természetesen!

A szülés utáni depresszió az újdonsült anyákat sokkal nagyobb számban érinti, mint gondolnánk. Teljesen normális, ha szülés után te is rossz kedvű vagy, azonban ha ez hetekig elhúzódik, muszáj tenned valamit ellene. Ha gyógyszerek nélkül szeretnéd átvészelni ezt az időszakot, fordulhatsz természetes megoldásokhoz is!


Anya Anyaság Baba Család gyerek Gyereknevelés Gyermeklélektan Kisbaba Kisfiú Kislány Szülés