X Értesülj kedvenc témáidról elsőkézből! Iratkozz fel hírlevelünkre!
https://www.helloladies.hu/ hírlevél feliratkozás

Testvéri szeretet képekben

Testvéri szeretet - soha el nem múló érzések

helloladies.hu
hirdetes

A testvérek közti szeretet sokszor több mint hagyományos kapcsolat. Barátság, szövetség, és feltétel nélküliség – természetesen ideális esetben. Az alábbi fotók ékes bizonyítékai annak, hogy a szeretet nem nem- és korfüggő.

Testvérek

A tesvtéri szeretet nem ismer határokat. Amikor gyermekünk születik, az maga a csoda. Ám amikor testvéret kap, az a következő – hiszen rácsodálkozunk arra az egyszerű tényre, hogy ők bizony tűzön-vízen át testvérek, és semmi nem állhat közéjük. 

 

 

Lehet az egyik fiú, a másik lány, ez mit sem számít. Óvják egymást, és a nagyobbak féltőn vigyázzák a kicsik lépteit. 

 

 

Miért jó, ha van testvérünk? Mert egy olyan szövetségesre lelhetünk benne, ami erősebb lehet, mint sok barátság. Kiállja az idő próbáját, és a közös emlékek, a szülőkkel töltött nyaralások örök köteléket képeznek. 

hirdetes

 

 

hirdetes

Eggyek, ami leginkább az ikreknél fedezhető föl – és nem csak a külső hasonlóságok miatt. Ha ideális a kapcsolatunk a testvérünkkel, feledhetetlen élményekkel lehetünk gazdagabbak már egészen kicsi korunktól kezdve: az összes csíny és rosszalkodás hátterében vastagon ott vannak a tesók. :) 

 

 

Hiszen mekkora buli, amikor 50-60 évesen arra emlékezünk vissza a tesóval egy családi összejövetel alkalmával, hogy mégis csak mi dobáltuk meg a szomszéd autóját, akinek persze fogalma sem volt, kik tehették. Vagy hogy mikor sütni próbáltunk, és sehogy sem akart  összeállni a tészta, ezért a végén az egész valamit (ami lett tészta helyett) elástuk a kertben, mert már szó szerint kikelt a tálból, és féltünk anyu reakciójától. 

 

 

Ezek azok, melyek mindig mosolyt csalnak az arcunkra, és könnyeket a többiekébe – amikor sírva nevetnek az anekdotákon. :) 


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
482 676
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
1 921 559
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 237

Átlagos értékelés: 4.7