notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezek a viselkedések azt mutatják hogy titokban tetszel a férfinak, Egyértelmű jelek hogy a barátságnál többet akar tőled, Honnan tudhatod, hogy többet akar tőled egy férfi?

hirdetes

Jelek, hogy titokban nagyon is tetszel neki!

helloladies.hu
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A legtöbb férfi nem igazán jó a kommunikáció terén, ha az érzéseiről van szó, de bármennyire próbálja takargatni azt, hogy vonzódik egy nő iránt, mégis megmutatkozik a viselkedésében, ha azzal a lánnyal van, aki tetszik neki. Másszóval nem tudja mindig elrejteni a vonzalmát, mert a tetteiből kiderül. Ha figyelsz az alábbi jelekre, nem is lesz olyan nehéz rájönni, ha valaki titokban vonzódik hozzád.

Jelek, hogy tetszel a férfinak

6 viselkedés, ami azt jelzi, hogy titokban vonzódik hozzád


1.    Sokat néz


A szemkontaktus a legelső dolog, ami megmutatja egy férfi érdeklődését a nő iránt. Ha szeretne hosszan tartó benyomást tenni, így próbálja mélyíteni a kötődést. Ráadásul, ha egy megnyerő mosollyal párosítja, arra ösztönözheti a nőt, hogy az pozitívan reagáljon rá. Általában legalább 10 másodpercig tart, és ez egy nagyon erős gesztus, amivel kimutathatja vonzódását, de ez csak az első lépés.


2.    Kifogásokat keres, hogy megérinthessen


Minden egyes lehetőséget kihasznál, hogy megérinthessen a válladon, a karodon, vagy a térdeden, az sem zavarja, ha egy zsúfolt helyen vagytok, és egészen közel kell ülnötök egymáshoz. Az is lehet, hogy a hajadat a füled mögé teszi, és közel hajol hozzád, ha beszélsz. Azért is teszi, hogy lássa, hogyan reagálsz rá, ugyanakkor tiszteli a személyes szférádat és nem lépi át a határokat, nem hoz kellemetlen helyzetbe. Ha úgy érzi, szívesen fogadod a közeledését, akkor viszont él a lehetőséggel. Ezek az apró gesztusok többet mondanak minden szónál.

hirdetes


3.    Megnyalja, megharapja, vagy megérinti az ajkait, miközben a tieidet nézi


Elsőre furcsán hangzik, pedig nagyon is gyakori. Egy jó ember általában próbálja irányítani a vonzalmát, főleg ha csak most találkoztatok, de a testbeszéde akkor is elárulja. Ha az ajkait babrálja, miközben veled beszél, az egyértelmű jele, hogy erős érzései vannak irántad. Ha egyszer csak már nem a szemedbe néz, hanem az ajkaidra, a teste titokban arról árulkodik, hogy nagyon tetszel neki. Ez ugyanis az egyik legérzékibb pontja a testnek, és valószínűleg küzd az ellen, hogy megcsókoljon, mert még túl korai lenne. Azt is jelezheti ugyanakkor, hogy ideges melletted, és így próbálja nyugtatni magát.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Ha nem figyelsz egy férfire, miért akar jobban?

2020-07-01

Ha nem figyelsz egy férfire, miért akar jobban?

Nos, a szomorú igazság, hogy sok esetben, ha hanyagolsz egy pasit, csak jobban akar. Itt van néhány ok, hogy miért történik ez, de tartsd észben hogy míg időnként azért, mert a kevesebb kontaktus miatt rájön, hogy kellesz neki, máskor csupán azt bizonyítja, hogy csak játszik veled.

Lehetséges-e barátság kapcsolat után?

2020-07-03

Lehetséges-e barátság kapcsolat után?

Vajon létezhet-e barátság két ember között, miután szakítottak? Ebben a cikkben azokról a feltételekről van szó, amelyek teljesülése mellett talán igen!

Jelek, amikből tudhatod, hogy a volt párod még mindig érzéseket táplál irántad

2020-06-30

Jelek, amikből tudhatod, hogy a volt párod még mindig érzéseket táplál irántad

Azért váltatok szét, mert valami már nem működött. Tovább léptetek és a kapcsolatnak vége, de tényleg nincsenek már érzései irántad? Lehet, hogy vannak! Ha csinál, vagy mond bizonyos dolgokat, jó esély van rá, hogy ő még nem jutott túl rajtad. Itt van néhány jel, hogy a volt barátod még mindig érzéseket táplál irántad…

A legvonzóbb tulajdonságok egy férfiban

2020-06-30

A legvonzóbb tulajdonságok egy férfiban

Mely jellemvonások tesznek valakit úriemberré? Olyan tulajdonságokat gyűjtöttem most össze, amelyek leginkább vonzóvá tesznek egy férfit a nők számára.

Hogyan vehetsz rá egy férfit, hogy hosszútávon elkötelezze magát?

2020-06-29

Hogyan vehetsz rá egy férfit, hogy hosszútávon elkötelezze magát?

Azoknak a nőknek, akik igazán tartós, hosszútávú kapcsolatra vágynak, rávenni egy férfit, hogy elkötelezze magát olyan, mint egy véget nem érő harc. Itt van néhány módszer, amit megtehetsz, hogy mindenféle manipuláció nélkül rávedd a pasit, hogy sokáig veled akarjon lenni!

Őszinte okok, amik miatt komolyan el kell gondolkodni azon, hogy nem vállalsz gyereket

2020-07-01

Őszinte okok, amik miatt komolyan el kell gondolkodni azon, hogy nem vállalsz...

Egyre több az olyan nő, aki nem vállal gyereket. Ez lehet, hogy meglep néhány újdonsült anyukát, aki épp egy izgő-mozgó babáról gondoskodik, de a valóság az, hogy tudományos szempontból ha valaki úgy dönt, hogy nem lesz gyereke, igazából jó ötlet. Ha ezt az oldalát megértetted és áttérünk a személyes szempontra, még több értelme lesz.

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
22 787
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
2 489 711
Csajos Érdekességek Férfi Párkapcsolat Randi Szerelem