notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezek a viselkedések azt mutatják hogy titokban tetszel a férfinak, Egyértelmű jelek hogy a barátságnál többet akar tőled, Honnan tudhatod, hogy többet akar tőled egy férfi?

Jelek, hogy titokban nagyon is tetszel neki!

helloladies.hu
hirdetes

A legtöbb férfi nem igazán jó a kommunikáció terén, ha az érzéseiről van szó, de bármennyire próbálja takargatni azt, hogy vonzódik egy nő iránt, mégis megmutatkozik a viselkedésében, ha azzal a lánnyal van, aki tetszik neki. Másszóval nem tudja mindig elrejteni a vonzalmát, mert a tetteiből kiderül. Ha figyelsz az alábbi jelekre, nem is lesz olyan nehéz rájönni, ha valaki titokban vonzódik hozzád.

Jelek, hogy tetszel a férfinak

6 viselkedés, ami azt jelzi, hogy titokban vonzódik hozzád


1.    Sokat néz


A szemkontaktus a legelső dolog, ami megmutatja egy férfi érdeklődését a nő iránt. Ha szeretne hosszan tartó benyomást tenni, így próbálja mélyíteni a kötődést. Ráadásul, ha egy megnyerő mosollyal párosítja, arra ösztönözheti a nőt, hogy az pozitívan reagáljon rá. Általában legalább 10 másodpercig tart, és ez egy nagyon erős gesztus, amivel kimutathatja vonzódását, de ez csak az első lépés.


2.    Kifogásokat keres, hogy megérinthessen


Minden egyes lehetőséget kihasznál, hogy megérinthessen a válladon, a karodon, vagy a térdeden, az sem zavarja, ha egy zsúfolt helyen vagytok, és egészen közel kell ülnötök egymáshoz. Az is lehet, hogy a hajadat a füled mögé teszi, és közel hajol hozzád, ha beszélsz. Azért is teszi, hogy lássa, hogyan reagálsz rá, ugyanakkor tiszteli a személyes szférádat és nem lépi át a határokat, nem hoz kellemetlen helyzetbe. Ha úgy érzi, szívesen fogadod a közeledését, akkor viszont él a lehetőséggel. Ezek az apró gesztusok többet mondanak minden szónál.

hirdetes


3.    Megnyalja, megharapja, vagy megérinti az ajkait, miközben a tieidet nézi


Elsőre furcsán hangzik, pedig nagyon is gyakori. Egy jó ember általában próbálja irányítani a vonzalmát, főleg ha csak most találkoztatok, de a testbeszéde akkor is elárulja. Ha az ajkait babrálja, miközben veled beszél, az egyértelmű jele, hogy erős érzései vannak irántad. Ha egyszer csak már nem a szemedbe néz, hanem az ajkaidra, a teste titokban arról árulkodik, hogy nagyon tetszel neki. Ez ugyanis az egyik legérzékibb pontja a testnek, és valószínűleg küzd az ellen, hogy megcsókoljon, mert még túl korai lenne. Azt is jelezheti ugyanakkor, hogy ideges melletted, és így próbálja nyugtatni magát.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Jelek, hogy a srác második randit is akar!

2020-02-17

Jelek, hogy a srác második randit is akar!

Az első randin soha nem arra kellene koncentrálnod, hogy mit akar a pasi, hanem arra, hogy jól érezd magad. Azonban valljuk be, legbelül egy kis hang mindig motoszkál, hogy vajon lesz-e folytatás, lesz-e második randi. Itt van 8 jel, ami arról árulkodik, hogy lesz.

Vajon tényleg fontos vagy a pasinak, vagy csak vésztartalék?

2020-02-17

Vajon tényleg fontos vagy a pasinak, vagy csak vésztartalék?

Honnan tudhatod, hogy valóban fontos vagy egy férfi számára, vagy csak vész esetére tartogat téged? Ezek a jelek világosan megmutatják a szándékait veled kapcsolatban!

Hogyan fejlesztheted a kommunikációt a párkapcsolatodban?

2020-02-24

Hogyan fejlesztheted a kommunikációt a párkapcsolatodban?

Ha arra gondolunk, mi a sikeres párkapcsolatok alapja, olyan szavak jutnak eszünkbe, mint a bizalom, őszinteség, nyíltság, móka. De van még egy nagyon fontos dolog, amiről nem szabad elfeledkezni, ami mindent üt – ez pedig a kommunikáció.

10 tanács, hogy idén megtaláld a szerelmet

2020-02-04

10 tanács, hogy idén megtaláld a szerelmet

Unod már a szingliséget és szeretnéd megtalálni az igazit 2020-ban? Fogadd meg tippjeinket, és a szerelem könnyebben megtalál majd téged, hogy végre boldog legyél!

Fontos kérdések, amiket meg kell válaszolnod a pasiról

2020-02-10

Fontos kérdések, amiket meg kell válaszolnod a pasiról

Randizni kezdtél valakivel, de nem szeretnéd az idődet vesztegetni? Tedd fel magadnak ezt a néhány kérdést és válaszold meg, hogy megtudd, van-e jövőtök!

Az érzelmileg elérhetetlen férfiak engem is azzá tettek

2020-02-03

Az érzelmileg elérhetetlen férfiak engem is azzá tettek

Ebben a történetben elmondom, hogy változtatott meg az évekig tartó randizás, milyen élményeim voltak, és mindez milyen hatással volt az életemre.

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
339 700
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
808 673
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 1

Átlagos értékelés: 4.0