A szemétszedés a legújabb trend!

A szemétszedés a legújabb trend!

helloladies.hu
hirdetes

A közösségi médiában elég sok kihívás megjelent már, voltak köztük veszélyesek, mint például a mosókapszula kihívás, amit továbbra sem értünk, ki találhatta ki, azt pedig, hogy akik csatlakoztak miért tették, meg főleg nem. Vannak furcsák is, mint az, hogy dobj egy szelet sajtot a gyereked arcára. Ennek is sok követője van, a miértje azonban számunkra rejtély. A mostani kihívás viszont olyan, amivel mi is teljes mértékben azonosulni tudunk. Ahelyett, hogy arra buzdítaná az embereket, hogy őrült, kockázatos, buta és veszélyes dolgokat csináljanak, arra bátorít mindenkit, hogy olyat tegyenek, amiből nem csak ők, de mások és még a bolygó is profitálhat. Ez a #trashtag kihívás.

A szemétszedés a legújabb trend!

A kihívás lényege, hogy csinálni kell egy fotót egy olyan területről, ami szemetes, takarításra szorul, és miután meg lett tisztítva a rengeteg nem odaillő dologtól, le kell fényképezni, hogy látható legyen az eredmény, majd a két képet együtt kiposztolni. Megdöbbentő felvételeket látni, az először szemét borította, majd tiszta részekről, felsorakoztatva a szemeteszsákokat.


A kihívás egyre népszerűbb és sokan csatlakoznak, már az egész világról érkeznek képek ezzel a hashtaggel és nem csak a Facebookon, más felületeken, mint az Instagram is.

hirdetes
Nem is emlékszünk még egy ilyen kihívásra, ami a közösségi médiából indult és ilyen pozitív tettekre bátorította a résztvevőket. Pedig mennyivel jobb lenne, ha olyanokra ösztönöznék a gyerekeket és felnőtteket, aminek értelme is van és talán tanulnak belőle valamit. Ha rákerestek a #trashtag-re rengeteg képet találhattok, mi imádjuk ezeket nézegetni, hihetetlen látni, mekkora különbséget jelent, ha valaki pár szemeteszsákkal a kezében időt fordít arra, hogy egy kis részt feltakarítson, és szemétmentessé tegyen. Ez a kihívás bizonyítja, hogy az unatkozó tinédzserek és szinte mindenki más is készen áll egy olyan célhoz és kezdeményezéshez csatlakozni, ami hozzájárul ahhoz, hogy egy élhetőbb bolygónk legyen és valamennyit jóvá tegyünk abból a kárból, amit mi magunk okoztunk.

hirdetes


Van olyan köztetek, aki csatlakozik, vagy esetleg már csatlakozott is a kihíváshoz? Ha igen, mindenképp szeretnénk látni a képeiteket!

 

 

 

 

Képek forrása: www.boredpanda.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

Gyakori és ijesztő, de ártalmatlan tünetek

2019-05-16

Gyakori és ijesztő, de ártalmatlan tünetek

Hajlamosak vagyunk egyszerű tünetek mögé komoly dolgokat bemagyarázni, pedig sokszor ezek teljesen ártalmatlanok. Mielőtt hagynád, hogy doktor Google meggyőzzön arról, hogy a fejfájásod agydaganat miatt van, nézd meg milyen más megnyugtató magyarázat van erre, és más gyakori tünetekre.

Ezeket a dolgokat elég gyakran mikrózzuk - pedig nem kellene

2019-05-15

Ezeket a dolgokat elég gyakran mikrózzuk - pedig nem kellene

Ha rossz ételeket, tartókat, edényeket, vagy csészéket teszel be a mikróba, attól megbetegedhetsz, kiteszed magad a káros kémiai anyagoknak, sőt még akár tűz is keletkezhet. Kövesd az alábbi tippeket, hogy elkerüld a veszélyes mikrós baleseteket.

Ezek a jelek arra utalnak, hogy telefonfüggő vagy

2019-05-14

Ezek a jelek arra utalnak, hogy telefonfüggő vagy

Biztosan te is ismersz olyan embereket, akikről azt gondolod, hogy telefonfüggők. Manapság egyre gyakoribb jelenség, hogy mindig, minden helyzetben a kezünkben van a telefon, és azt nyomkodjuk ahelyett, hogy másokkal beszélnél, vagy az utat figyelnénk. Még ha nincs is napi 24 órában nálad a telefon, lehet, hogy téged is érint ez a probléma? Az első

Ezek a dolgok idegesítik a bolti dolgozókat

2019-05-13

Ezek a dolgok idegesítik a bolti dolgozókat

Ha valaha dolgoztál már szupermarketben, tisztában vagy vele, milyen nehéz tud lenni. Az igazság az, hogy ellentétben a híres mondással, a vásárlónak nincs mindig igaza, különösen igaz ez az élelmiszerboltokban. Mivel mindenkinek be kell valahol vásárolni, a legkevesebb amit tehetünk, hogy nem nehezítjük a pénztárosok, árufeltöltők, és egyéb áruház

Mindenki átélte már ezeket a kínos pillanatokat

2019-05-13

Mindenki átélte már ezeket a kínos pillanatokat

Amellett, hogy belekeveredhetsz a kellemetlen háborúkba és abba, hogy rajta kapjanak leskelődésen, a közösségi média kínos helyzetek egész új világát nyitja meg előttünk. Elmondjuk, hogy kezeld ezeket.

Ezeket hazudjuk napi szinten mindannyian

2019-05-09

Ezeket hazudjuk napi szinten mindannyian

Valamikor azért hazudunk, hogy szerethetőbbnek tűnjünk. Hazudunk, ha próbálunk hozzáértőnek tűnni. És néha azért hazudunk, mert úgy sokkal könnyebb. Következzen néhány a kedvenc füllentéseinkből.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
200 179
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 177 774
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 80

Átlagos értékelés: 4.7