notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Csillagjegyekkel való szakítás, hogy kíméletes legyél.

hirdetes

Úgy érzed, hogy végét járja a kapcsolatod? Segítünk, hogy tudsz kíméletesen szakítani!

Bettina

Segítünk abban, hogy tudsz úgy szakítani bizonyos csillagjegyekkel, hogy abban minnél kevesebb sérülés legyen. 

szakíts a csillagjegyekkel

Kossal való szakítás:Kossal nehéz szakítani, de egyszerűen befejezed azt, hogy minden energiát fektetsz a kapcsolatba és egyszerűen elkezdesz csak magaddal foglalkozni, akkor magától is menni fog. Ugyanis a Kos nem tűri meg maga mellett azt az embert, aki magával foglalkozik, de vele minimum ugyan ennyit nem. Ha nem tudod, hogy ezt miképpen tudnád kivitelezn akkor segítünk: egyszer kétszer csak utasítsd vissza a közeledését, ne foglalkozz azzal hogy ő időt szeretne tölteni veled, vagy beszélgetni szeretne veled. Nyomkodd a telefonod, vonulj félre egy könyvvel, jelezd neki, hogy most a magadra szentelt időd fontosabb.

Ikrekkel való szakítás:


Ikrekkel való szakítás könnyű. Egyszerűen merülj el a saját dolgaidban, foglalkozz a napi rutinjaiddal és jelezd, hogy neked saját magad a legfontosabb. Legyél kicsit uncsi, legyél kicsit földhözrgadt, felejtsd el az álmodozást és tervezgetést, hiszen azok úgy sem valósulhatnak meg...azaz csak tudasd vele ezt. Öntsd rá a napi problémáidat, és hárítsd rá a felelősséget. Ha ez sikerül akkor magától el fog menni. Egy ikrek sem tűri meg a párkapcsolatában, hogy a felelősség az övé legyen, hiszen határozottan úgy gondlja, hogy mindenki saját magáért felelős. 

hirdetes

Szűzzel való szakítás:

hirdetes

A Szűz hűséges és megbocsájtó jellem. Amit nem tud elviselni az az igénytelenség (rendszertelen tisztálkodás), közönséges viselkedés és a féktelen pénzszórás. Ezeket egyáltalán nem tudja elviselni. Néhány szűz a rendetlenséget sem, de mivel annyira nem szereti a kupit, hogy egyáltalán nem viseli el maga körül ezért sokszor azt tartja legjobb módszernek ha más után is ő pakol el, és őt ez igazán nem is zavarja. Nem szereti ha keresztezed az anyagi terveit, de ezzel óvatosan kell lenned, hiszen a Szűz nagyon jó pénzügyi szakértő.

Nyilassal való szakítás:

Nyilassal való szakítás nem nehéz, hiszen nem tartozik azon személyek közé akik nagyon ragaszkodóak lennének. Szereti a saját útját járni és ehhez nincs szüksége másra, hogy haladjon előre. Így könnyen elfogadja azt, hogyha egyszerűen elmondod neki, hogy szerinted mindkettőtöknek jobb, ha egyedül/egymás nélkül haladtok a saját utatokon előre, és megérdezed, hogy neki mi a véleménye erről? 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes