notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A szex és new york új részekkel lepi meg a rajongókat 2021-ben.

hirdetes

Újra feltűnnek a legdögösebb ötvenes hölgyek - A Szex és New York új részekkel jön!

Bettina

Tizenhét év után tér vissza a Szex és New York sorozat, amit mai napig nem felejtettünk el. Izgatottan várjuk az új részeket, és kiderítettük, hogy mennyit kapnak a szinészek az új epizód forgatásáért. 

szex és new york új részek

Micsoda hír 2021-ben!


Tizenhét év után folytatódik a Szex és New York című sorozat.. A négy főszereplőből viszont csak hárman térnek vissza – Az egyik szereplő már korábban mondta, hogy ő többet nem kíván szerepelni ezért ehhez tartja is magát. A cikk-ben az is ki fog derülni, hogy melyik szereplő nem kíván többet szerepelni a nagysikerű sorozatban újra.Kik lesznek a szereplők az új részekben?


Nyilvánosságra hozták, hogy mekkora összegért írtak alá a Szex és New York című sorozat sztárjai. Újra összeáll a legmenőbb és legdögösebb hölgykoszorú, akik mára már mind az ötvenes éveikben járnak. A hölgyek közül Kim Cattrall már a hatodik x-et is behúzta, azonban ő tett egyszer egy kijelentést, amihez azóta is erősen tartja magát, és korábbi kijelentéseihez hű marad: Kim Cattrall nem kíván újra Samantha Jones bőrébe bújni, még akkor sem ha ezért a néhány részes sorozatért dollár milliót kapna. Úgy néz ki, hogy erre a hölgyre már pénz sem hat. Tehát Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis lesz 100% újra látható a sorozatban. A legizgalmasabb, hogy mindannyian producerként is részt fognak venni az új részek forgatásában, és ezt a hatalmas hírt meg is osztották az Instagram profiljukon!

hirdetes
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
hirdetes
 
 
 

SJP (@sarahjessicaparker) által megosztott bejegyzés

Itt egy kis nosztalgia morzsa, ugye te is emlékszel rá?

Mennyit kapnak ezért a színészek? 

Amiben biztosak voltunk, hogy bőkezűen megfizetik a hölgyeket azért, hogy rajongók milliónak a legnagyobb álmukat váltsák valóra. Nem is keveset kapnak ezért a 10 rész forgatásáért. 

sarah jessica parker

Cattrallal ellenben Kristin Davis (Charlotte York), Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) és Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) egységesen fejenként egymillió dollárt kapnak a az új részek forgatásáért. A díjnyertes sorozatot már most milliók várják izgatottan, hiszen ugyan ennyien voltak nagyon szomorúak amikor megszűnt a sorozat.Az új részeket 2021 tavaszán kezdik el majd forgatni, és 10 epizódos lesz. Ezeket az információkat az HBO Max adta hírűl. 

10 inspiráló, elgondolkodtató és vicces idézet a soroaztból! Lapozz a következő oldalra!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes