notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

5 ötlet, amivel fokozhatod a szállodai vendégélményt egy sikeres szállodaüzemeltetésben

hirdetes

5 ötlet, amivel fokozhatod a szállodai vendégélményt egy sikeres szállodaüzemeltetésben

ZH

Ha ötleteket keresel a szállodai vendégélmény fokozására, akkor jó helyen jársz! Azért vagyunk itt, hogy elmondhassuk, az apró részletek számítanak, és a szállodaüzemeltetés vendégközpontú kialakítása érdekében tett erőfeszítések minden kétséget kizáróan jelentős hatással lesznek a szálloda hírnevére és a vendégek hűségére.

szállodai élmény

Szállodaüzemeltetés tippek – Vendégélmény fokozása


 
Bár a csúcsminőségű vendégélmény nyújtása nem egy bonyolult tudományág, fontos megérteni a vendégelégedettség alapjait, hogy olyan minőségi élményeket nyújthassunk, amelyek megismétlésre késztetik a vendégeket. Megnézünk 15 egyszerű módszert a szállodai vendégélmény javítására, és elmondjuk, miért fontos ezek alkalmazása.

Miért fontos a szálloda vendégeinek élményének javítása?


A szállodai vendégélmény különböző eszközökkel történő javítása kulcsfontosságú a szálloda márkaidentitásának erősítéséhez, a szállodának a versenytársak közé történő pozicionálásához, a vendégek megtartásának fokozásához, a foglalások és bevételek növeléséhez, valamint a további növekedéshez. Minél jobb az élmény, annál valószínűbb, hogy a vendégek véleményt írnak, ami viszont nagyobb forgalmat generál. 

Fontos, hogy javítsuk az élményt a szálloda minden érintkezési pontján, legyen szó foglaláskor, érkezés előtt, érkezéskor, tartózkodásuk alatt és jóval távozásuk után. Amitől egy élmény jobb, mint a másik, az az, hogy egy integrált, egybefüggő utazást hozunk létre a vendégek számára.

Ha Te is szeretnéd fokozni a vendégélményt a szállodádban, de a szállodaüzemeltetés egyes munkaterületei akadályoznak a célok elérésben és nem tudod, hogyan javíthatnál rajtuk, akkor vedd fel a kapcsolatot a HOTELMENTŐK-kel, akik segítenek a szállodaüzemeltetés minden területén! Ha pedig ötleteket gyűjtenél a vendégélmények javítására akkor tekerj lejjebb és olvasd el 5 tippünket!

hirdetes


5 szuper egyszerű módszer és ötlet a szállodai vendégélményének javítására

Nagyon sok módja van a szállodai élmények javítására. Annak érdekében, hogy túlteljesítsük ezeket az elvárásokat, érdemes folyamatosan értékelni és javítani a vendégélményt. Íme néhány gyors, egyszerű és olcsó tipp a szállodai vendégélmény javítására, amelyek tartós eredményekkel járnak!


1.    Kapcsolat felvétel még az érkezés előtt


A részletes érkezés előtti e-mail minden vendégnek sokkal gördülékenyebbé teheti érkezését és bejelentkezési folyamatát. Nem minden vendég fogja elolvasni az e-mailt előre, de azok, akik hajlamosak sok kérdést feltenni, valószínűleg igen. A személyre szabottabb élmény érdekében megfontolhatjuk, hogy az érkezés előtti e-mailt a különböző típusú vendégekhez vagy az év különböző időszakaihoz igazítsuk.

hirdetes

2.    Biztosítsunk korai bejelentkezési lehetőséget


A korai bejelentkezés az egyik legegyszerűbb módja a vendégélmény javításának. Egyszerűen arról van szó, hogy olyan lehetőséget adjunk nekik, amely a legjobban alkalmazkodik az időbeosztásukhoz. Akár egy elfoglalt találkozó előtt szeretnének lazítani, akár hajnalban érkezik a gépük, a korai bejelentkezés rugalmassága kétségtelenül gyors és egyszerű módja az elégedettség növelésének. 


3.    Legyenek partner kapcsolataid a környéken


A helyi látnivalókkal és szállítókkal való partneri kapcsolatok kiépítése mindkét fél számára előnyös. Több embert vonz be vállalkozásukba, miközben vendégeinknek olyan kényelmi funkciót kínálhatunk, amelyet értékelni fognak. Ha azt ígérjük, hogy sok vendéget küldünk be annak az étteremnek vagy látványosságnak az ajtaján, amellyel partnerünkhöz tartozik, akkor akár különleges kedvezményt is tudnak biztosítani vendégeinknek.

4.    Kínáljunk személyre szabott tartózkodást a vendégeknek


A személyre szabás a pozitív vendégélmények középpontjában áll. Azáltal, hogy alkalmazkodnak a vendégek preferenciáihoz és kívánságaihoz, szívesebben érzik majd magukat, és jobb általános megítélést alakítanak ki szállodai márkájáról. Legyen szó üdvözlésről az ágyon, vagy egy „apróságról” a szobában a vendég preferenciái alapján, egy kis részlet sokat segít.

5.    Kövessük nyomon vendégeink preferenciáit


Gluténintoleranciája van vendégünknek, vagy van egy kedvenc szobája a hotelben? Ha érkezésük előtt e-mailt küldünk, amelyben megkérdezzük, hogy vannak-e különleges kéréseik vagy allergiák a vendégeken belül, akkor a vendég úgy érzi, hogy valóban gondoskodnak róla. Amennyiben lehetséges, próbáljunk megfelelni a kéréseiknek, hogy megteremthessük számukra azt a kényelmet, amiért fizettek.


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes