notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

veszekedés a kapcsolatban, viták egy párkapcsolatban, viták amik azt jelzik vége a kapcsolatnak

Veszekedések, amik azt jelenthetik, vége a kapcsolatnak

helloladies.hu
hirdetes

Néha a kapcsolatok úgy vesznek rossz irányt, hogy észre sem vesszük, és olyan zónába kerülnek, ami már egyenesen veszélyes. Nézd meg, mik a figyelmeztető jelek – és mit tehetsz azért, hogy helyre hozd.

Viták a párkapcsolatokban

6 veszekedés típus, mi véget vethet a kapcsolatnak


Ragaszkodsz ahhoz, hogy neked van igazad


Igen, sokszor nehéz kimondani, hogy tévedtem, de egy kapcsolatban elengedhetetlen. Azt akarod, hogy igazad legyen, vagy boldog akarsz lenni? Nincs olyan, hogy valakinek mindig igaza van, mindnyájan szoktunk tévedni, és ezt be is kell ismerni. Ahelyett, hogy azt találgatjátok, kinek van igaza, inkább azt találjátok ki, hogyan működhetnének jobban a dolgok. Ha apróságokról vitáztok, inkább próbáljátok meg elengedni őket, a fontosabb dolgokról beszélgessetek, de csak megfontoltan. Ne veszekedjetek, hanem vonuljatok félre, gondoljátok át, mit akartok pontosan mondani, ne emeljétek fel a hangotokat, és ne mondjatok hirtelen haragból sértő szavakat. Legyen egy jól átgondolt álláspontod. Ha úgy érzed, mindig neked kell igazat adni, az negatív hatással van a kapcsolatra. Ha nem tudjátok fejben tartani, hogy egy csapat vagytok, és a probléma gyökerére koncentrálni, akkor egy idő után annyi fájdalmat okoztok egymásnak, hogy akár különválás is lehet a vége.

hirdetes


Más a véleményetek a gyerekekről


Valószínűleg minden pár beszélget a gyerekkérdésről még házasság előtt, de az érzések ezzel kapcsolatban változhatnak. Az egyik félelem, hogy a gyerek a karrier útjába áll. Ha nem ugyanaz az álláspontotok a gyerekkérdésben, az sok haragot szülhet. Szülőnek lenni fizikailag és érzelmileg is nagy elkötelezettség. Ez nem kompromisszum kérdése, amit csak úgy megtesztel a másikért. Tényleg komolyan kell gondolni, vagy nem fog működni. Nem fair valakit se rá-, se lebeszélni a gyerekről. Még akkor is nehéz, ha mindkét szülő mindent belead.

hirdetes


Újra és újra ugyanazt a vitát folytatjátok le


Megint itt vagyunk. Állandóan piszkálod, amiért nem cseréli ki a WC-papírt. Emlékeztetnie kell, hogy hívd fel, ha elindultál haza. Az is lehet, hogy sokkal mélyebb vitákat folytattok, mondjuk a vallásról, politikáról, vagy arról, hogyan neveljétek a gyerekeiteket. Akár hiszed, akár nem, valójában nem arról vitatkoztok, amiről hiszitek. Az ismétlődő viták az életmódban, személyiségben fellelhető különbségeket mutatják. Akár váláshoz is vezethet, ha hagyjátok, hogy csúnya veszekedésekké fajuljanak, elutasítjátok a rendes beszélgetést, vagy a másikat hibáztatjátok. Kompromisszumot kell kötni, és engedni kell, hogy vége legyen az állandó vitáknak.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Ezeket a dolgokat kell megtenned, hogy rád találjon a szerelem

2019-08-14

Ezeket a dolgokat kell megtenned, hogy rád találjon a szerelem

Keresed az igazit, de nem sikerül megtalálnod a nagy Ő-t? Adunk néhány szuper tippet, amivel garantáltan rád fog találni a szerelem!

Megcsalt a párod? Ez fog történni veled!

2019-08-13

Megcsalt a párod? Ez fog történni veled!

Ha valakit megcsal a párja, nem egyszerű feldolgozni, és a megcsalt nők többsége úgy gondolja, mindig a harmadik fél a hibás. Egy kutatás alapján azonban jobban jöhetsz ki a dologból, mint gondolnád!

Jelek, hogy a kapcsolatnak hamarosan vége lesz

2019-08-16

Jelek, hogy a kapcsolatnak hamarosan vége lesz

Aggódsz a kapcsolatod egészsége miatt? Vannak dolgok, amik zavarnak, és azon agyalsz, vajon együtt fogtok-e maradni? Idővel minden kapcsolat megváltozik, de észre kell venned a negatív változásokat, amiktől teljesen tönkre mehet.

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy ideje szakítani

2019-08-13

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy ideje szakítani

Egyszer minden véget ér. Még a jó dolgok is. Így működik a világ. Semmi sem örök. Lehangoló, ugye? És ez igaz a kapcsolatokra is. Viszont vannak egyértelmű, figyelmeztető jelek amelyek arra utalnak, hogy lépni kell. Persze vannak olyan problémák, amelyeket meg lehet és meg is kell egy kapcsolatban oldani, de vannak olyan tények, amiken nem fogsz tu

Azt akarod, hogy szeressen? Ezek a technikák segítenek!

2019-08-13

Azt akarod, hogy szeressen? Ezek a technikák segítenek!

Kevesebb, mint egy másodpercbe telik beleszeretni valakibe. Ha szerelmes vagy, nagyon frusztráló lehet úgy érezni, hogy észrevétlen maradsz. Azonban nem remélheted a kívánt figyelmet, hacsak nem vagy hajlandó tenni érte. Nem lehet valakire rákényszeríteni, hogy szerelmes legyen, de lehetővé teheted, ha hajlandó vagy erőfeszítést tenni érte.

A férfiak akkor is szakíthatnak, ha még szerelmesek

2019-08-12

A férfiak akkor is szakíthatnak, ha még szerelmesek

A szerelem bonyolult. Miért hagyják el a férfiak a nőket, mikor olyan nehéz megtalálni a szerelmet, és sok bátorság kell hozzá? A férfiaknak talán még nehezebb is megbirkózni ezzel az érzéssel, mint a nőknek. Ha egy férfi szerelmes lesz, számításba kell vennie, mit élhet át azzal, hogy megnyílik. Megéri ez a kockázat?

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
353 483
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 003 650
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 125

Átlagos értékelés: 4.8