notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Munkáltatói márka: így tedd vonzóvá irodád megjelenését a munkavállalók számára!

hirdetes

Hogyan tedd vonzóbbá irodád a fiatal munkaerő számára? Mutatunk néhány trükköt!

A fiatalabb, Y és Z generáció ma már fontos részét képezi a munkaerőpiacnak. Azonban ők már teljesen más elvárásokkal indulnak egy munkahelyre! Mivel teheted vonzóbbá céged számukra? Mutatunk néhány trükköt! 

modern iroda

Az új generációban rengeteg lehetőség rejtőzik a munkaerőpiacon. Ezek a fiatalok rendkívül tehetségesek, okosak és érdeklődőek, ráadásul már készségszinten használják az internetet és az informatikai eszközöket – így a Te vállalatodnak is szüksége lehet rájuk! De hogyan foghatod meg őket, és mire van szükség, hogy ott is maradjanak? Egészen más igényeik vannak, mint a régebbi generációknak… nézzük! 

A rugalmasság elengedhetetlen

Ez a generáció már nem ül napi 8 órát az irodában. Bár rendkívül fontos száukra az irodai környezet (erről a későbbeikben még írunk), azonban a klasszikus munkaidő számukra már ijesztő. Nem kell azonban aggódnod, a rugalmasságra rugalmassággal válaszolnak, és nem feltétlen lógni szeretnének! Ha Y és Z generációs munkavállalókat szeretnél, a rugalmas munkaidőn és a rugalmas munkavégzési helyen is érdemes elgondolkodnod,. 

hirdetes

A technikai feltételeket meg kell teremtened

Ez a generáció már együtt lélegzik a technológiával, és tökéletesen lehangoló számukra, ha nem férnek hozzá a modern eszközökhöz. Ne várd tőlük, hogy nyomtatott formában adnak jelentést vagy papírokat tologatnak, viszont lehet, hogy sokkal gyorsabban és hatékonyabban megoldják, ha megteremted számukra a lehetőséged a technikai feltételekkel! 

hirdetes

A jó hangulat és a motiváció nem maradhat el! 

Míg a korábbi generációk életében a munka gyakorlatilag csak a pénzszerzésről szólt, addig az új generációnak ez már életstílust is ad. Éppen ezért egy Z vagy Y generációs sosem fog olyan munkahelyen maradni, ahol nem érzi kifejezetten jól magát! Ennek egyik fontos eleme az előrelépés lehetősége és a motiváció is, de az se árt, ha baráti légkört, kellemes hangulatot alakítotok ki. 

Egy trendi, modern irodára is szükséged lehet

Ez új generáció számára fontos lehet, hogy a munkaadó „menő” legyen, az iroda pedig impozáns, trendi, modern és vagány. Számukra öröm, ha büszkén mutathatják be az irodát ismerőseiknek, büszkén mehetnek be az ajtón, és fenntartások nélkül vállalhatják, hogy nálad dolgoznak. 


Ebben segíthetsz, ha olyan modern megoldásokat alkalmazol az irodában mint például a mobilfalak, a vagány közösségi terek, a szórakozásra alkalmas eszközök és a dekoratív megoldások. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes