notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

ZEMA Porcelán és ékszer márka

hirdetes

ZEMA porcelán ékszerek - egy magyar családi vállalkozástól

helloladies.hu

Egyedi értéket és minőséget képvisel a hazai ékszer és divat kiegészítők világában, az immár nemzetközi hírű, ZEMA ékszerház.

ZEMA Porcelán és ékszer márka

Hogyan születnek a ZEMA ékszerek?

A családi vállalkozás 2011 óta készít saját tervezésű és kivitelezésű porcelán ékszereket, amelyek exkluzivitásához, a kézi megmunkáláson túl, hozzájárul a dekoráláskor használt 21 karátos arany és a 23 karátos platina. A Pálházán található, saját tulajdonú manufaktúrát, Papp János vezeti.  Az ékszerek dekorálását festőművészek és porcelán festők végzik. A kezdeti formákat szobrászművészek készítik a ZEMA tervei, pontosabban a márka designere, Papp Erzsébet tervei alapján. A dekorációk sokrétűek, a tradicionálistól az art-deco-n és szecesszión át a barokkig.  


A ZEMA koncepciója, hogy a tradíció iránti elkötelezettséget közvetítse, amelynek szerves része az ősi magyar motívumok felvirágoztatása. Ennek jegyében született meg a legújabb, ŐSERŐ névre hallgató kollekció, mely egy folyamat kezdete, egy sorozat első néhány, erőteljes darabja. Az elnevezés egyszerre utal a négy őselemre, mögöttes tartalma pedig a magyarok eredetének a feldolgozása a honfoglalás és a honfoglalást megelőző időszakból. Hosszú kutatómunka és a Magyarország területén megtalálható leletek tanulmányozása előzte meg az egyes korszakok stílusjegyeiből, formáiból, színeiből összeállított kollekció megalkotását.  Minden történelmi időszakhoz egy-egy elemet és motívumot kapcsoltak. Ennek eredményeként a honfoglalás korához a három ágú élet virága motívum és a földelem társul. Az avar kort a kör alakú napsugárforma és a tűz elem eleveníti meg. A hun kor ábrázolását az üstök felsőrészén található motívum és a víz elem jellemzi. A szkíta kor jellemző motívuma az emberalakot ábrázoló kardnyél a levegő elemmel társítva.

hirdetes

Útban a világhír felé


A világszerte egyedülállónak mondható, porcelánból készült ékszer, még a nagy és világhírű porcelángyárakban is csak elvétve lelhető fel. Nem foglalkoznak ezzel az igazán míves, nagy precizitást igénylő, új irányzat felvirágoztatásával. A világ számos pontján elismeréssel adóznak a ZEMA márka minősége, tiszta lelkületű kreációi előtt. A márka részt vett már több Fashion Weeken, így New York-ban, Párizsban, tetszést arattak Londonban, Bécsben vagy Kuala Lumpur-ban is.  A márka hazai megbecsülését jelzi, hogy 2014-ben elnyerték a Nemzeti Érték címet. Hírességek is szívesen viselik ezeket a művészi értékű darabokat, nem csak fellépéseik, TV-s megjelenéseik kapcsán, hanem a magánéletben is.

hirdetes


A ZEMA ékszereken kívül más porcelán termékeket is készít, nemes pálinkák design-os üvegeitől a patinás díjakig.  A márka büszke arra, hogy Az Év Sportolója gálára a ZEMA egyedileg tervezett és kizárólag erre az alkalomra kézzel készített, 21 karátos arannyal bevont díjaival ünnepelhetik a hazai sportvilág kiválóságait.
                                                                                                         

Nézd meg a videót, hogy készülnek ezek a gyönyörű ékszerek

 

 

Még több csodaszép ékszerért látogassatok el weboldalukra!

www.zemajewels.hu

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

2020 ősz: A legújabb hajtrendek

2020-09-14

2020 ősz: A legújabb hajtrendek

Nem szépítjük a helyzetet, 2020 ősze elég furcsa lesz, ehhez pedig a divat világa is alkalmazkodott valamennyire, hajszínek terén például idén azok az árnyalatok lesznek igazán menők, amikkel keveset kell fodrászhoz menni és foglalkozni.

Mit viseljünk 50 év felett? 6+1 tuti tipp, hogy 50 felett is dögös legyél!

2020-07-30

Mit viseljünk 50 év felett? 6+1 tuti tipp, hogy 50 felett is dögös legyél!

Mit viselj 50 év felett, hogyan öltözködj trendin, még sem kirívón, ha elmúltál 50? A következőben mutatunk 6+1 tuti tippet, hogy 50 felett is dögös legyél!

Így öltözz ősszel - Szuper outfitek

2020-09-07

Így öltözz ősszel - Szuper outfitek

Az oversized daraboktól kezdve a modern, trendi ruhákig végre előkerülnek a kényelmes kötött pulcsik és ruhák, sálak, sapkák és kalapok, a párosítások száma pedig szinte végtelen. Mutatunk néhány őszi inspirációt, amikből bátran meríthetsz ötleteket, a saját stílusodra szabva!

Ősz inspirálta frizurák

2020-09-08

Ősz inspirálta frizurák

Ismét beköszöntött az ősz, ha pedig szeretnél egy kicsit megújulni, mutatunk néhány csodálatos frizurát, amik tökéletesen megállják a helyüket ebben az évszakban (is), hiszen árnyalataikban, stílusukban tökéletesen visszaadják ezen időszak hangulatát.

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

2020-09-14

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

Ha van bármi állandó, az a változás. De miből tudhatod, hogy végre ideje szakítani a múlttal és elindulni egy boldogabb élet felé? Ahhoz, hogy boldogok lehessünk, képesnek kell lennünk elengedni a múltban szerzett sebeket, a kapcsolatokat, amik nem működtek és ami a legfontosabb, azt, hogy szinte minden rossz dologért saját magunkat hibáztatjuk.

Csodás őszi körmök, amikbe garantáltan beleszeretsz!

2020-09-14

Csodás őszi körmök, amikbe garantáltan beleszeretsz!

Mutatunk néhány aranyos, stílusos körömötletet, amiket az ősz ihletett. Vannak köztük klasszikusok, illetve olyanok, amik kicsit eltérnek a megszokottól, így biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt, illetve akár ötletként szolgálnak, amiket aztán teljesen saját ízlésedre szabhatsz.


Divat Ékszer Érdekességek Trendek Videó