21 tipp az új és jobb élethez!

21 tipp az élethez, ami segít megváltozni

helloladies.hu
hirdetes

Ne várd meg a szilvesztert, kezd el már ma a változást. Összeszedtünk 21 remek titkot az élettel kapcsolatban. Ne fogadalmakat tegyél, hanem lépéseket a jobb élet felé. Irány az a rögös út, induljunk együtt és verjük meg a negatív gondolataink.

21 tipp az új és jobb élethez!

1. Memorizálj mindennap valamit

 

A válaszaid frappánsabbak és magasztosabbak lesznek, a vitákból okosabban jöhetsz ki. A legjobbak, a filozofikus idézetek és a versek.

 

2. Próbáld alacsonyabb szintre vinni a tárgyakhoz való kötődésed

 

Azok az emberek, akik erősen kötődnek tárgyakhoz, számukra szinte fájó élmény, mikor elvesztik vagy elveszik tőlük. A szívüknek szinte olyan érzés, mintha egy darabot kihasítottak volna. Ne légy birtokló, csak használó. Minél kisebb, a ragaszkodás egy tárgyhoz, annál boldogabb leszel az életben, mert nincs felesleges feszültség benned.

 

3. Mindig kíváncsian fordulj az élet felé

 

Akárcsak egy felfedező, az életet nézd a saját őserdődnek. Ne foglalkozz a megszokott dolgokkal, a felesleges eseményeket pedig kerüld el.  Próbálj ki új dolgokat, járj el másfajta eseményekre, hallgass bele más típusú zenékbe. Használj ki minden lehetőséget, amit az éled tár és te még észre sem vetted.

hirdetes

 

4. Jegyezd meg az emberek nevét

 

hirdetes

Amikor bemutatkozunk, sokszor a saját nevünkre figyelünk, hogy jól mondjuk. Ez egy felesleges frusztráció, inkább tiszteld meg a másikat és vésd az eszedbe a nevét. Miután bemutatkozott, magadban ismételd el a nevét többször is.  A másik segítség, hogy ha például bókol, akkor magadban utána elmondod, hogy Fruzsina igazán kedves. Ez egyrészt segít megjegyezni a nevét, másrészt pozitív jelentéssel bír.

 

5. Légy fitt!

 

Itt is él, hogy a múlttal felesleges foglalkozni.  Fókuszálj, a jövőre, hogy tested is megköszönhesse, amit jelenleg érte teszel.  Annyira jó, hogy tanulhatunk a múltból, és a jövőnket segíthetjük vele. Irány a jóga, a pilates, a futás, vagy egy kis torna és máris többet tettél magadért, mint eddig.


6. Mosolyogj többet

 

Amikor mosolyt csalsz az arcodra, az agyad szerotint bocsát ki, ami boldogság hormon.  Ez erős lesz, de a mosoly erőltetése olyan, mint amikor megparancsolod magadnak, hogy igenis boldog vagyok és leszek. Emlékezz erre, a boldogság mosolyban végződik, a mosoly pedig boldogságban.

 

7. Igyál még több vizet

 

A hidratálás szörnyen fontos az életben. A szódát teljesen felejtsd el, a szóda nagyjából olyan a szervezetednek, mintha a cukrot és a szirupot egy csészébe öntenéd, nem jó, felpuffaszt. Inkább fogyaszd a sima éltető vizet.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

Ezért nem kedvelnek az emberek (mit tehetsz azért, hogy ez változzon)

2019-05-23

Ezért nem kedvelnek az emberek (mit tehetsz azért, hogy ez változzon)

Bizonyára tudsz róla, hogy a kereskedők minden erejükkel azon vannak, hogy eladják termékeiket, vagy szolgáltatásaikat. Hogy felkeltsék az emberek érdeklődését ezek iránt, és egy pozitívabb képet alakítsanak ki bennük portékájukról, különböző marketingfogásokat vetnek be.

10 tipp, hogy megnöveld az önbizalmadat

2019-05-23

10 tipp, hogy megnöveld az önbizalmadat

Az önbizalomhiány sajnos gyakori probléma a nők körében, pedig minden hölgy egyedi és különleges, így nem szabadna, hogy önbizalomhiányuk legyen. Adunk 10 tippet, melyek segítségével te is felturbózhatod az önbizalmadat!

Úgy érzed elpártolt mellőled a szerencse? Íme 7 szokás melyet a sikeres emberek osztottak meg velünk

2019-05-22

Úgy érzed elpártolt mellőled a szerencse? Íme 7 szokás melyet a sikeres...

Valószínűleg a legtöbb ember vágyik a sikerre, ami azonban nem jön könnyedén, hiszen sokat kell tenni azért, hogy valakiből sikeres ember váljon. Ha te is szeretnéd sikeresnek mondani magad, érdemes 7 szokást bevezetned az életedbe, amik rövid időn belül meg fogják hozni számodra a változást.

7 tipp, hogy gyorsabban készülj el reggelente

2019-05-21

7 tipp, hogy gyorsabban készülj el reggelente

Időhiányba szenvedsz reggelente? Akkor ezeket a hasznos tippeket érdemes neked is megfogadnod, melyek segítségével rengeteg időt spórolhatsz!

Hogyan szeressünk bele újra az életünkbe?

2019-05-16

Hogyan szeressünk bele újra az életünkbe?

Talán néha úgy érzed, hogy már nem találsz annyi szépséget, örömet az életedben, mint egykor.. valami megváltozott. Valójában benned változott meg valami, a te hozzáállásodban, szemléletedben, viselkedésedben...

Ezekért a dolgokért soha ne kérj bocsánatot

2019-04-12

Ezekért a dolgokért soha ne kérj bocsánatot

Úgy tűnik, a mai világban több ember kritizál másokat mint valaha, sőt vannak olyanok akiknek ez életformává vált, és azzal töltik a legtöbb idejüket, hogy azt bírálják, mások hogy élnek. Azonban nem kell emiatt igazat adni nekik, és azt mondanod, sajnálom. Senkinek nem tartozol magyarázattal amiatt, hogy élsz, hogy döntesz, vagy hogy kivel töltöd

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
200 179
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
2 177 774
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 141

Átlagos értékelés: 5.0