notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

5 tuti párkapcsolati tanács!

hirdetes

5 tanács az atombiztos párkapcsolatért

Bettina

5 tanács, hogy a párkapcsolatod a legjobb módon működjön és meglegyen az összhang kettőtök között!

5 párkapcsolati tanács

1#Atombiztos párkapcsolati tanács – Legyél mindig kendőzetlenül őszinte

Ha mindig őszinte vagy a pároddal és nyitott könyv vagy előtte, akkor soha semmi nem fog tudni rajtad és rajtatok fogást találni. Természetesen ahhoz, hogy többesszámról beszéljünk szükség van arra is, hogy ugyan ennyire legyen ő is őszinte hozzád, de a jól működő párkapcsolatokat az őszinteség és a bizalom alapozza meg. Enélkül nem tudtok jól működni, ha nincs őszinteség akkor nincs alap amire érdemes építkezni a párkapcsolatban tovább. Jól gondold meg, hogy mire vesztegeted az időd! Olyanra aki őszinte és te is az vagy hozzá, vagy van időd olyan emberre ahol csak az egyik fél tud őszinte lenni? Tedd fel a kérdést magadnak, bátran!

hirdetes

2#Atombiztos párkapcsolati tanács – Legyél érdeklődő

De ne az az erőltetetten. Ne azért kérdezed meg, hogy hogyan telt a napja mert meg kell kérdezni, hanem azért mert valóban érdekel téged, hogy mi történt vele. Kérdezd meg, hogy milyen volt a munkahelyén a napja? Csinál valamit esetleg utána? Milyen volt az edzés, vagy akár arról is érdeklődj, hogy milyen volt a focimeccs amit este nézett meg a cimboráival. Jól játszott a csapat akinek szurkolt? Hidd el, hogy nagyon imádni fogja, ha érdeklődést mutatsz afelől ami neki fontos. Természetesen ezt a foci meccset cserélni lehet bármi más hobbira, a lényeg, hogy érdeklődj felőle!

3#Atombiztos párkapcsolati tanács – Várd meg mindig, hogy befejezze amit elkezdett

hirdetes

Ha elkezd mesélni a párod valami akkor várd meg, hogy befejezze, tiszteld annyira, hogy nem vágsz a szavába, nem beszélsz máshoz, nem szakítod félbe, nem kezdesz bele te egyedül egy új dologba. A legnagyobb tiszteletlenség, hogy amikor valaki beszél a másikhoz, a másik fél egyszerűen nem figyel rá. Ha úgy érzed, hogy olyan a téma ami nem érdekel, nem tudsz hozzászólni is illedelmesen hallgasd végig, majd később jelezd neki, amikor már befejezte, hogy szerinte a apukája/anyukája/testvére/barátja ebben jobb beszéd partner lehet mint te, mert te egyszerűen nem tudsz ehhez mit szólni érdemben, de örülsz az ő érdeklődésének.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes