notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

5 tuti párkapcsolati tanács!

hirdetes

5 tanács az atombiztos párkapcsolatért

Bettina
5 párkapcsolati tanács

4#Atombiztos párkapcsolati tanács – Figyelj oda, hogy ő mit tesz érted!

Nem, nem arra gondolok, hogy figyelj arra, hogy mit tesz és mit nem tesz. Figyelj azokra a dolgokra amit ő azért tesz, hogy neked kedveskedjen. Amikor elmosogat, amikor főz, amikor rendel ételt, hogy neked aznap ne kelljen a konyhában ácsorognod azt azért teszi, hogy a te kedvedben járjon. A férfiaknak csak úgy mint a nőknek is nagyon jól esik, ha kedveskednek nekik a szép szavakkal és a „köszönöm” szó minden embernek sokat jelent. Tehát köszönd meg mindig a segítséget, mert nem természetes dolog, ahogy neked is jól esik, ha ő megköszöni az ebédet, vacsorát vagy bármi mást amit te készítettél.

5#Atombiztos párkapcsolati tanács – Állj ki mellette!

Bizony! Adódhat olyan szituáció, helyzet amikor akár a barátok, akár a család konfrontálóik a pároddal. Ilyenkor a legjobb amit tehetsz, hogy megpróbálod mindkét oldalt lenyugtatni, hogy ne legyél két tűz között, de ami még fontosabb, hogy állj ki a párod mellett! Ilyenkor fogja igazán érezni és megtapasztalni, hogy rád akármikor lehet számítani, akkor is ha a hozzád közelálló emberekkel kerül nézeteltérésbe. Neked is így esne jól fordított helyzetben, igaz?

hirdetes

 

Extra atombiztos párkapcsolati tanács – Kérjétek szakember segítségét

Előfordulhat, hogy a közös igyekezet ellenére sem sikerül megoldani minden problémát. Fontos, hogy ilyenkor elismerjétek, hogy külső segítségre lehet szükségetek, például egy pszichológusra, aki külső, független szemmel vizsgálja meg helyzeteteket, és tanácsokat kínál majd nektek.

hirdetes

A te kapcsolatod mennyire igaz ezekre? 

Kétségeid merülnek fel azzal kapcsolatban, hogy vajon a te párkapcsolatod ezeknek megfelelően működik-e? Esetleg felismertél benne olyan helyzetet, ami a te párkapcsolatodra nem jelelmző? Javaslom, hogy ülj le a pároddal és olvassátok át ezeket a pontokat közösen. A kommunikáció renegeteget számít egy kapcsolatban, nagyon sokat fog adni mindkettőtök számára. Ez az 5 pont mind olyan, amit tudnotok kell együtt megbeszélni, ha nem működik ezeknek a megbeszélése, akkor bizony el kell gondolkodni azon, hogy mennyire vezet egy irányba az utatok. Mind az 5 pont a ti jólműködéseteket fogja szolgálni, egyik sem olyan amiben bármi kivetnivalót lehet találni. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes