notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

okok, amiért a férfi elhagy, férfi szakít, ezért hagyják el a férfiak a nőket

A férfiak akkor is szakíthatnak, ha még szerelmesek

helloladies.hu
hirdetes

A szerelem bonyolult. Miért hagyják el a férfiak a nőket, mikor olyan nehéz megtalálni a szerelmet, és sok bátorság kell hozzá? A férfiaknak talán még nehezebb is megbirkózni ezzel az érzéssel, mint a nőknek. Ha egy férfi szerelmes lesz, számításba kell vennie, mit élhet át azzal, hogy megnyílik. Megéri ez a kockázat?

Ezért hagyják el a férfiak a nőket

Egy férfi ritkán veti csak bele magát a mélybe, és inkább apró lépésenként halad a hullámvölgyek világába. Nem születtek úgy, hogy értik, hogy működik egy nő. Valamikor viszont néhány egyszerű tényező sokat tehet azért, hogy nagyobb legyen a megértés. És ez mindkét félre igaz.


6 ok, amiért a férfiak elhagyják a nőt, akit szeretnek


Úgy érzi, próbálják megváltoztatni


Ha egy férfi kezdi úgy érezni, hogy nem elég, hogy nagyon sok hibája van, vagy nem lehet önmaga kritizálás és bíráskodás nélkül, elkezdni keresni a kijáratot. A nők – gyakran anélkül, hogy észrevennék – kasztrálják őt, azáltal, hogy feladatuknak érzik, hogy változtassanak rajtuk, vagy fejlesszék őket. Amire egy férfinak szüksége van, az egy olyan nő, aki teljes szívéből támogatja, ezáltal felfedezheti, ki is ő valójában. Mindannyiunknak erre van szükségünk a kapcsolatainkban. A férfi képes fejlődni egy szerető és támogató partner segítségével.

hirdetes


Fenyegetve érzi magát a nő sikerei miatt


hirdetes
Sok férfi hatalmas kudarcnak éli meg, és nagyon bántja az önbecsülését, ha a felesége/barátnője sikeresebb nála. Ez pedig negatívan hat arra is, hogyan látja a kapcsolat jövőjét. Ha nem érte el azt a sikert, amiről úgy érzi, megérdemelné, az gyakran döntő ok, amiért kiszáll a kapcsolatból. Nem képes támogatni, vagy osztozni a siker örömeiben, mert belül a nő sikereit a saját kudarcához hasonlítja.


Más férfiakhoz hasonlítják


Talán nincs is zavaróbb egy férfi számára, mint azt hallgatni, hogy egy nő a régi kapcsolatairól beszél. Ha pedig elkezdi őt az exeihez hasonlítani, az a vég kezdete. A férfiak nem akarják elemezgetni a múltbeli kapcsolatokat és intim kötődéseket. Egy férfi azt akarja hinni, hogy ő az egyetlen, aki jelenleg számít. Nem akarja azt hallani, hogy az előző pasi ezt tette, vagy azt tette. Tudni és érezni akarja, hogy amit ő jelen pillanatban tesz, az elég.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Ezeket a dolgokat kell megtenned, hogy rád találjon a szerelem

2019-08-14

Ezeket a dolgokat kell megtenned, hogy rád találjon a szerelem

Keresed az igazit, de nem sikerül megtalálnod a nagy Ő-t? Adunk néhány szuper tippet, amivel garantáltan rád fog találni a szerelem!

Megcsalt a párod? Ez fog történni veled!

2019-08-13

Megcsalt a párod? Ez fog történni veled!

Ha valakit megcsal a párja, nem egyszerű feldolgozni, és a megcsalt nők többsége úgy gondolja, mindig a harmadik fél a hibás. Egy kutatás alapján azonban jobban jöhetsz ki a dologból, mint gondolnád!

Jelek, hogy a kapcsolatnak hamarosan vége lesz

2019-08-16

Jelek, hogy a kapcsolatnak hamarosan vége lesz

Aggódsz a kapcsolatod egészsége miatt? Vannak dolgok, amik zavarnak, és azon agyalsz, vajon együtt fogtok-e maradni? Idővel minden kapcsolat megváltozik, de észre kell venned a negatív változásokat, amiktől teljesen tönkre mehet.

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy ideje szakítani

2019-08-13

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy ideje szakítani

Egyszer minden véget ér. Még a jó dolgok is. Így működik a világ. Semmi sem örök. Lehangoló, ugye? És ez igaz a kapcsolatokra is. Viszont vannak egyértelmű, figyelmeztető jelek amelyek arra utalnak, hogy lépni kell. Persze vannak olyan problémák, amelyeket meg lehet és meg is kell egy kapcsolatban oldani, de vannak olyan tények, amiken nem fogsz tu

Azt akarod, hogy szeressen? Ezek a technikák segítenek!

2019-08-13

Azt akarod, hogy szeressen? Ezek a technikák segítenek!

Kevesebb, mint egy másodpercbe telik beleszeretni valakibe. Ha szerelmes vagy, nagyon frusztráló lehet úgy érezni, hogy észrevétlen maradsz. Azonban nem remélheted a kívánt figyelmet, hacsak nem vagy hajlandó tenni érte. Nem lehet valakire rákényszeríteni, hogy szerelmes legyen, de lehetővé teheted, ha hajlandó vagy erőfeszítést tenni érte.

Szakítottatok? Így tedd magad túl rajta!

2019-08-09

Szakítottatok? Így tedd magad túl rajta!

A szakítást egyik félnek sem egyszerű feldolgozni. Gyakran azonban hajlamosak vagyunk felnagyítani a dolgokat, amivel nehezebb elfogadni az egyedüllétet. Adunk néhány tippet, amivel könnyebb lesz feldolgoznod a szakítást!

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
353 483
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 003 650
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 114

Átlagos értékelés: 5.0