notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

okok, amiért a férfi elhagy, férfi szakít, ezért hagyják el a férfiak a nőket

A férfiak akkor is szakíthatnak, ha még szerelmesek

helloladies.hu
hirdetes

Ezért hagyják el a férfiak a nőket

A nő állandóan nyaggatja


Nem kell ugyanazt a dolgot századjára is elmondani. Az állandó nyaggatás, piszkálódás, és becsmérlés tönkre teszi a kapcsolatot. Lehet, hogy a férfiak úgy játszanak, mint a gyerekek, de nem azok. Aligha tolerálják a folyamatos nyafogást és panaszkodást. Érezniük kell, hogy megbecsülik és értékelik őket. Inkább kerülik és figyelmen kívül hagyják a nyaggatást, mert az csak negatív megerősítést, vagy akár passzív agresszív konfliktust eredményez. Ha egy férfi úgy érzi, nem számít mit csinál, a nő úgyis panaszkodni fog, rájön, hogy úgysem lesz elégedett soha. Az ilyen fajta nő nem egy támogató társ, vagy olyan, akinek élvezni lehetne a társaságát.


Nem bírják az érzelmi függőséget


A férfiaknak térre, és a barátaikra van szükségük. Nem akarják, hogy úgy kezeljék őket, mint tulajdont, és nem szeretnék úgy érezni, hogy baby sitterek. Ha valaki kezdi úgy érezni, hogy elvesztette a lehetőségét, hogy részt vegyen sporteseményeken, kiruccanásokon, vagy társasági összejöveteleken a barátaival, lehet, hogy inkább azt választja, hogy elmegy. Egy egészséges kapcsolatban mindkét félnek meg kell lennie a saját barátainak, és hobbijának. A társfüggőség rosszat tesz a kapcsolatnak. A férfiak nem gondolják túl a bebörtönzés érzését. Abban a pillanatban, amikor úgy érzik, hogy az életüket drasztikusan irányítják és korlátozzák, akkor szakítanak is. Túlságosan is tartanak attól, hogy elveszítik a szabadságukat.

hirdetes


Nincs elég intimitás

hirdetes


A férfiaknak ugyanúgy szükségük van az intimitásra, mint a nőknek. Ha könyörögniük kell érte, és a nő fegyverként használja, hogy megkapja, amit akar, akkor lehet, hogy olyasvalakit keresnek, akivel megvan ez a kapcsolat. A férfiak sokféle ok miatt szeretnek bele egy nőbe, de nekik is érezniük kell, hogy szeretik és akarják őket, szükség van a közelségükre.


A férfiak úgy esnek szerelembe, hogy elvárják a megbecsülést, tiszteletet és támogatást. Ha valaki többé már nem érzi úgy, hogy ő a történet főhőse, szembe néz azzal a komoly döntéssel, hogy vajon meg kellene-e változtatnia vagy sem, a kapcsolati státuszát. A nő pedig egy-egy szokásával sokat tehet azért, hogy könnyebb legyen az elhatározás.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Összetört az álom: Szerelem első látásra nem létezik

2019-09-16

Összetört az álom: Szerelem első látásra nem létezik

A szerelem első látásra egy nagyon népszerű romantikus kifejezés. Lehet, hogy néhányan megkérdezték már tőled, hiszel-e benne, és a romantikus vígjátékok forgatókönyvírói ugyanolyan lelkesedéssel járják körbe a témát időről-időre, de szkeptikusként azért vannak kétségeink ezzel kapcsolatban. Rómát sem egy nap alatt építették fel, és egy erős, szere

Ilyen hatással van a testedre fizikailag a szakítás

2019-09-10

Ilyen hatással van a testedre fizikailag a szakítás

Egy romantikus kapcsolat vége a test és az agy számára is nagyon stresszes. A fájdalom egészen mélyre hatol, és lehet, hogy úgy érzed, soha többé nem leszel képes szeretni, de ezek csak az érzelmi tünetei a szakításnak. Csak nagyon kevés ember gondolna úgy egy szakításra, mint pozitív tapasztalatra, hacsak nem ők azok, akik meghozták ezt a döntést.

A bologtalan gyerekkor hatása kapcsolatainkra

2019-09-09

A bologtalan gyerekkor hatása kapcsolatainkra

Szüleink szeretete természetes kellene hogy legyen, és hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy minden szülő szereti a gyerekét, tudja hogyan mutassa ezt ki, és tudja mi kell a gyerekének. Ez azt feltételezi, hogy minden szülő megfontolt, felelősségteljes felnőtté vált, mindenféle múltbeli érzelmi probléma nélkül, ami hatással lenne rá. Sajnos, nem ez a

Nem kötelezi el magát melletted? Hagyd ott!

2019-09-03

Nem kötelezi el magát melletted? Hagyd ott!

Nagyon szuper kilépni a randizás világába, megbocsátani azoknak, akik átvertek és megpróbálni működtetni a dolgokat azzal a makacs sráccal, akin úgy tűnik egyszerűen nem tudsz túljutni. De ha már mindent megtettél, mégsem változik semmi, csak a továbblépés marad az egyetlen opció. itt van, miért jött el az ideje, hogy elengedd azt a srácot, aki nin

Így maradjon meg köztetek a kötődés, még ha nehéz időszakon mentek is át

2019-09-03

Így maradjon meg köztetek a kötődés, még ha nehéz időszakon mentek is át

Ha te, vagy a partnered nehéz időszakon mentek keresztül, nehéz fenntartani a szeretetet és a kötődést, amikor szembe kell néznünk a mindennapi problémákkal, stresszel, és a gondolataink mindig máshol járnak, vagy ha az élet egyszerűen csak összekuszálódott körülöttünk. Mégis, akár eredjen a probléma a kapcsolatból, akár külső oka legyen, lehetsége

Ilyen hatással van a szerelmi életedre, ha zárkózott vagy

2019-09-02

Ilyen hatással van a szerelmi életedre, ha zárkózott vagy

Zárkózottnak lenni azt jelenti, hogy néha másokkal lenni megterhelő számunkra, és szükségünk van egyedül töltött időre is, de nem feltétlenül vagyunk szégyellősek. Lehet, hogy nem szeretünk annyira kimozdulni, mint az extrovertált személyiségű emberek, de mi is élvezzük mások társaságát, csupán magunkra és a gondolatainkra is szeretünk időt szánni.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
222 770
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 344 178
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 114

Átlagos értékelés: 5.0