notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk, mit válaszoltak a férfiak, amikor arról kérdeztem őket, hogy miért csalták meg a barátnőiket, mi okuk van a hűtlenségre

hirdetes

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

helloladies.hu

Ha megcsalnak, az tönkreteszi az önbizalmadat, a hitedet a szerelemben vagy hogy egyáltalán akarj egy párkapcsolatot. Mindig felmerül a kérdés, hogy miért is történt és természetesen azon morfondírozunk, hogy mit rontottunk el még akkor is, ha a válasz az, hogy egyáltalán semmit. Hogy kiderüljön, mi is áll a hűtlenség mögött, megkérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mi okuk volt a megcsalásra. Íme a válaszok.

Férfiak mondták el, miért csalták meg a barátnőiket

„Megcsaltam, mert megtehettem


Én egy applikációt használtam, ami anonimitást biztosított, ami nagy könnyebbséget jelentett, nagyon egyszerűen ment. Úgy éreztem, hogy a kapcsolatomban én irányitok és biztonságban vagyok, hiszen én voltam az, aki tilosban járt, ettől pedig azt éreztem, hogy engem nem bánthatnak meg.”


„Megcsaltam, mert már nem akartam vele lenni


Megrekedtem egy olyan párkapcsolatban, aminek már nem akartam részese lenni. Egy részem azért maradt vele, mert kényelmes volt, a másik felem viszont egyszerűen félt megtenni a lépést és véget vetni mindennek, mert tudtam, hogy csúnya szakítás lesz. Visszagondolva, bánom, hogy nem tettem meg és megcsaltam, mert bűntudatom van.”

hirdetes


„Megcsaltam, mert engem is megcsaltak.


Először a barátnőm csalt meg és ahelyett, hogy próbáltuk volna helyrehozni a dolgot, vagy egyszerűen véget vetni a kapcsolatnak, bosszút akartam állni. Ha ő azt tehette, ami akart, akkor én is. Úgy éreztem megérdemlem, de mélyen belül tudtam, hogy csak meg akarom bántani – ez mutatja, mennyire nem volt egészséges a kapcsolat.”


„Megcsaltam, mert a következő „jobbat” kerestem.

hirdetes


Nehéz beismerni, hogy milyen is voltam fiatalkoromban. A nőkre egyfajta trófeaként tekintettem, a randizásra játékként és mindig valami jobbra vágytam. Ezzel sok embert megbántottam és bár ma már másként tekintek a nőkre, zavar, hogy így viselkedtem.”


„Megcsaltam, mert ittam.


Ez egy igen gyakori kifogás, tudom, de nekem kissé tovább tartott, hogy egyetem után megkomolyodjak, rendszeresen ittam, buliztam és lényegében azt csináltam, amit akartam és egyáltalán nem érdekeltek a következmények. Amikor próbáltam lenyugodni és egy igazi párkapcsolatban élni, ez a régi énem visszaköszönt, amikor túl sokat ittam és megcsaltam a barátnőmet. Emiatt elvesztettem egy nagyon kedves lányt.”

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

2020-09-14

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

Szerelmes lettél? Vajon ő is ugyanígy érez? Akármennyire is érdekel valaki, lehet, hogy te is félsz megtenni az első lépést, az viszont biztos, hogy le akarod őt nyűgözni. Úgyhogy mit tehetsz, hogy jó értelemben felhívd magadra a figyelmét? Adunk pár tippet!

Jelek, hogy a párod tönkreteszi az önbecsülésedet!

2020-08-31

Jelek, hogy a párod tönkreteszi az önbecsülésedet!

Mindeddig úgy tűnt, hogy jó a kapcsolatod, mostanában mégis kétségek merülnek fel benned, úgy érzed, a partnered nem támogat. Lehet, hogy a párod tönkreteszi az önbecsülésedet? Ha úgy érzed, veled is ez történik, ideje átértékelni a kapcsolatodat!

Jelek, hogy a volt pasid végleg túl van rajtad

2020-08-25

Jelek, hogy a volt pasid végleg túl van rajtad

Sokszor szakítás után még él bennünk a remény, hogy ismét együtt lehetünk. Teljesen természetes, hogy valaki így érez még akkor is, ha tudja, hogy nem sok értelme lenne. Azonban gyakran mégsem történik meg a kibékülés, ezért fontos, hogy felismerd, hogy a volt barátod továbblépett – örökre.

A top 4 kapcsolatgyilkos

2020-09-07

A top 4 kapcsolatgyilkos

Senki sem tökéletes, így egy párkapcsolat sem az. Az egyik legfontosabb, hogy felismerjük a kapcsolat gyilkos dolgokat és helyrehozzuk őket, mielőtt kicsúsznának az irányításunk alól. Ha mindkét fél hajlandó ebben kivenni a részét, a siker garantált!

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

2020-09-08

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

Az egyik legrosszabb érzés a világon beleszeretni egy férfiba, majd nem sokkal később rájönni, hogy végig komolytalan volt. Ha csak játszik veled, nagyon fájdalmas ráébredni, hogy kettőtöknek teljesen más elképzelése van a kapcsolatotokról. Ezek a dolgok azt mutatják, hogy csak játszik veled és nem érdemes rá több időt vesztegetned!

Csodás őszi körmök, amikbe garantáltan beleszeretsz!

2020-09-14

Csodás őszi körmök, amikbe garantáltan beleszeretsz!

Mutatunk néhány aranyos, stílusos körömötletet, amiket az ősz ihletett. Vannak köztük klasszikusok, illetve olyanok, amik kicsit eltérnek a megszokottól, így biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt, illetve akár ötletként szolgálnak, amiket aztán teljesen saját ízlésedre szabhatsz.


Csajos Férfi Párkapcsolat