notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk a legjobb anyáktól származó tanácsokat, amik segítenek túljutni a nehéz időszakokon és kitartani, Anyai jótanácsok

hirdetes

Anyai tanácsok - Így éld túl az életet!

helloladies.hu

Az anyukánk sok hasznos, bölcs tanácsot ad nekünk. Ő az első, aki megtanít arra, hogy milyen is, ha szeret valaki, felkészít arra, hogy magunkban is elboldoguljunk a világban és megadja az eszközöket, amik szükségesek ahhoz, hogy túljussunk a nehéz időkön. Nehéz időszakok pedig határozottan vannak…

Anyai jótanácsok az élethez

Mindenkinek van egy terve… amíg az meg nem változik


Mindenkinek van terve, amíg az ki nem nevet minket. A dolgok ugyanis megváltoznak, az élet folyamatosan változik és senki élete sem zökkenőmentes, még ha kívülről nézve úgy is tűnik.


A fáradtság mindannyiunkból bolondot csinál


Kifogásra van szükséged, hogy még pár percre megnyomhasd a szundi gombot, vagy hagyod, hogy a gyerekeid TV-t nézzenek, hogy kicsit tovább aludhass? Nehéz megbirkózni a feladatokkal és pozitívnak maradni, ha kimerült vagy. Aludd csak ki magad és másnap próbáld meg újra.


Nevetni kell


Az élethez egyszerűen elengedhetetlen a humorérzék. Még a legsötétebb időkben is találhatunk valamit, amin nevethetünk!

hirdetes


Túl tudsz jutni a nehézségeken


Lesznek nagyon kemény időszakok, olyan akadályok, amikre egyáltalán nem számítottál, amik elbizonytalanítanak, kétségekkel töltenek el. De sokkal erősebb vagy, mint gondolnád és még akkor is van erőd kitartani, amikor azt gondolod, hogy ez már lehetetlen, nem bírod tovább – ilyenkor olyan tartalékok kerülnek elő, amiknek eddig a létezéséről sem tudtunk. És végül, ezek a nehézségek sok mindenre megtanítanak, amiktől csak még erősebb leszel.


Az élet nehéz, majd jön a halál


hirdetes
Nem megszokott, de ha belegondolunk érdekes megközelítés. Az élet a legtöbbünk számára nem egyszerű, keményen kell küzdeni, kitartani. A tanács lényege pedig, hogy mindent kijátsszunk a nekünk kiosztott lapokból, legyen mindig egy B-tervünk (és esetleg még egy C is) és ne vegyük a boldog időket garantáltnak.


A változások rengeteg lehetőséget hordoznak magukban


Mivel annyi változás történik körülöttünk és rengeteg a bizonytalanság a világban, jó, ha erre néha emlékeztetnek minket.


Minden tőled telhetőt tegyél meg


Az egyetlen módja, hogy túljuss a nehéz időkön, ha minden információt számba veszel, ami a rendelkezésedre áll akármilyen kevés is legyen ez és átgondol lépéseket teszel annak érdekében, hogy a legjobbat hozd ki a helyzetből.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes