notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk a legjobb anyáktól származó tanácsokat, amik segítenek túljutni a nehéz időszakokon és kitartani, Anyai jótanácsok

hirdetes

Anyai tanácsok - Így éld túl az életet!

helloladies.hu

Az anyukánk sok hasznos, bölcs tanácsot ad nekünk. Ő az első, aki megtanít arra, hogy milyen is, ha szeret valaki, felkészít arra, hogy magunkban is elboldoguljunk a világban és megadja az eszközöket, amik szükségesek ahhoz, hogy túljussunk a nehéz időkön. Nehéz időszakok pedig határozottan vannak…

Anyai jótanácsok az élethez

Mindenkinek van egy terve… amíg az meg nem változik


Mindenkinek van terve, amíg az ki nem nevet minket. A dolgok ugyanis megváltoznak, az élet folyamatosan változik és senki élete sem zökkenőmentes, még ha kívülről nézve úgy is tűnik.


A fáradtság mindannyiunkból bolondot csinál


Kifogásra van szükséged, hogy még pár percre megnyomhasd a szundi gombot, vagy hagyod, hogy a gyerekeid TV-t nézzenek, hogy kicsit tovább aludhass? Nehéz megbirkózni a feladatokkal és pozitívnak maradni, ha kimerült vagy. Aludd csak ki magad és másnap próbáld meg újra.


Nevetni kell


Az élethez egyszerűen elengedhetetlen a humorérzék. Még a legsötétebb időkben is találhatunk valamit, amin nevethetünk!

hirdetes


Túl tudsz jutni a nehézségeken


Lesznek nagyon kemény időszakok, olyan akadályok, amikre egyáltalán nem számítottál, amik elbizonytalanítanak, kétségekkel töltenek el. De sokkal erősebb vagy, mint gondolnád és még akkor is van erőd kitartani, amikor azt gondolod, hogy ez már lehetetlen, nem bírod tovább – ilyenkor olyan tartalékok kerülnek elő, amiknek eddig a létezéséről sem tudtunk. És végül, ezek a nehézségek sok mindenre megtanítanak, amiktől csak még erősebb leszel.


Az élet nehéz, majd jön a halál


hirdetes
Nem megszokott, de ha belegondolunk érdekes megközelítés. Az élet a legtöbbünk számára nem egyszerű, keményen kell küzdeni, kitartani. A tanács lényege pedig, hogy mindent kijátsszunk a nekünk kiosztott lapokból, legyen mindig egy B-tervünk (és esetleg még egy C is) és ne vegyük a boldog időket garantáltnak.


A változások rengeteg lehetőséget hordoznak magukban


Mivel annyi változás történik körülöttünk és rengeteg a bizonytalanság a világban, jó, ha erre néha emlékeztetnek minket.


Minden tőled telhetőt tegyél meg


Az egyetlen módja, hogy túljuss a nehéz időkön, ha minden információt számba veszel, ami a rendelkezésedre áll akármilyen kevés is legyen ez és átgondol lépéseket teszel annak érdekében, hogy a legjobbat hozd ki a helyzetből.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Dolgok, amiket meg kell tanítanod a gyerekednek ahhoz, hogy kedves ember váljon belőle

2020-07-27

Dolgok, amiket meg kell tanítanod a gyerekednek ahhoz, hogy kedves ember...

A szülők hamar rájönnek, hogy milyen nehéz is a gyereknevelés, a gyerekek ugyanis mindent a szüleiktől tanulnak, azt is, hogy hogyan bánjanak másokkal. Lehet, hogy könnyűnek tűnik kedves gyereket nevelni, de sok szülő elmondhatja, hogy korántsem az. Szerencsére van néhány bevált módszer, ami segít abban, hogy a kedvesség végig kísérje a gyerek egés

Így készítsd fel a gyerekedet az iskolakezdésre idén!

2020-08-03

Így készítsd fel a gyerekedet az iskolakezdésre idén!

Ha figyelted mostanában a híreket, lehet, hogy a kezdés után néhány hónappal változik meg a helyzet. Mint minden más esetében, itt is a felkészülés a lényeg, és az, hogy megfelelően tájékoztasd a gyerekedet is arról, hogy mire számíthat ebben az évben!

Így csalogasd ki a gyerkőcöt a kertbe!

2020-07-29

Így csalogasd ki a gyerkőcöt a kertbe!

Gyönyörű az idő, de a gyerek nem akar kint játszani a jó levegőn, hanem bent poshad a szobában? Ezzel a módszerrel garantáltan alig tudod majd beparancsolni!

Ha egyke vagy, biztosan rád is mondták már ezeket a dolgokat...

2020-09-21

Ha egyke vagy, biztosan rád is mondták már ezeket a dolgokat...

Sok ember azt gondolja, hogy az egyedüli gyerekek önzőek, elkényeztetettek és sok sztereotípia él velük kapcsolatban. Azt pedig pontosan tudják azok, akik így nőttek fel, hogy ezeket egyáltalán nem olyan könnyű megdönteni, lássuk tehát, milyen gyakori félreértések van velük kapcsolatban.

Mennyire hagy majd mély nyomot ez az időszak a gyerekeinkben?

2020-05-20

Mennyire hagy majd mély nyomot ez az időszak a gyerekeinkben?

A gyerekeink nem fognak emlékezni bizonyos leckékre, amit tanítottunk nekik, vagy bizonyos veszekedésekre, ami ezen időszak alatt történt, arra viszont kétségtelenül emlékezni fognak, hogyan érezték magukat, ebben pedig a szülőknek nagy szerepük van.

6 egyszerű illemszabály, amit mindenkinek be kellene tartani!

2020-07-20

6 egyszerű illemszabály, amit mindenkinek be kellene tartani!

Attól, hogy az idők változnak, vannak bizonyos szokások, amik sosem mennek ki a divatból. Ezek azok az apróságok, amik régebben alapvetőnek és magától értetődőnek számítottak, az idő múlásával azonban sajnos egyre ritkábban találkozhatunk velük. Nézzük, melyek azok az etikett szabályok, amiket nem számít milyen laza világban is élünk, be kellene ta