notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Diana hercegné apró titkai, Ezért olyan feledhetetlen diana stílusa, Diana hercegnő a divat területén is hódított

hirdetes

Diana hercegné stílustitkai

helloladies.hu

Diana hercegné élete során többszörösen is kiérdemelte a divatikon címet – a bő ujjas ruhák, a sikkes szoknyák és a beállított haj csupán néhány jellegzetesség volt, amit tőle láthattunk. Stílusának legérdekesebb vonásai azonban éppen azok, amikre senki sem figyelt fel – azok az aprócska részletek, amik gyakran elvesztek a többi látványosabb között, de mindenképpen megérik, hogy külön említést tegyünk róluk.

Néhány stílustitok Diana-tól, amiket érdemes ellesned!

Íme néhány különleges stíluspillanat Dianától


Neve kezdőbetűjét ábrázoló nyaklánca


A kezdőbetűs nyakláncok egyáltalán nem számítanak újdonságnak. Diánát először Károly herceggel való házasságkötése előtt láthattuk ezzel a jellegzetes ékszerrel a nyakában, szülei Northamptonshire-i birtokán 1980-ban. A királyi családba való beházasodását követően ugyan inkább áttért a gyémántokra (ki ne tette volna a helyében), de a neve kezdőbetűjét ábrázoló ékszer 1985-ben is feltűnt a nyakán.


Színes harisnyái


Diána nem csak felső ruházatát és cipőit választotta egymáshoz. Időnként színes harisnyákat is viselt – általában kézzel festett darabokat, hogy biztosan passzoljanak öltözékéhez. Ezt a szabászati luxust a mai napig Kate Middleton is igénybe veszi néha, aki mindig öltözékéhez választ (vagy inkább készíttet) magának kalapot.


Az a bizonyos eset, amikor két karórát viselt a csuklóján


Diána stílusérzéke már az előtt példamutató (habár talán valamivel visszafogottabb) volt, mielőtt hivatalosan is hercegnévé nevezték volna ki. Példának okáért ott volt az az eset, amikor alig észrevehetően két karórát viselt az egyik csuklóján. A különös viselet mögött egy igen romantikus történet áll azonban: állítólag Diána felajánlotta Károlynak, hogy felveszi az óráját, míg a herceg pólót játszott a mellé az aranyóra mellé, amit korábban tőle kapott.

hirdetes


Amikor nem csak egyszerűen „viselte” a harisnyáit


Diána mindig is tökéletes egyensúlyt tartott a visszafogott és a teljes mértékben divatos stílus között, amire az összevarrt harisnyanadrágja tökéletes példaként szolgált. Ezeket a harisnyákat számos alkalommal viselte, és habár mindig szerényebb szoknyát húzott rájuk, egyértelműen a divat irányába kacsintgatott velük.

 

Szentimentális talizmánkarkötői


Diána érzelmessége gyakran a divat iránt érzett szeretetében is megmutatkozott – különösen amikor az ékszereiről volt szó. Néha különleges talizmánkarkötőjével látták, amin állítólag egy „H” és egy „W” betű volt, amelyek Harryt és Williamet szimbolizálták, illetve egy „X”, azaz a római 10-es szám, ami pedig 10 éves évfordulójukra utalt Károllyal.


Amikor tökéletesen viselte a kisujj gyűrűit


hirdetes
Házassága első éveiben a hercegnét gyakran látták egymás mellé helyezett Cartier gyűrűkkel és családja pecsétgyűrűjével a kisujján. Ez után nem mondhatja senki, hogy a mai sztároktól származik ez a szokás.


Tisztelgése a királyné előtt


A hivatalos eseményeken Diánát gyakran látták egy brossal a ruháján, amin II. Erzsébet arcképe látható. A bross hivatalos neve „Erzsébet királyné Családi Rendje”, és csak a királyi család bizonyos női tagjai kaphatják meg (csupán egy létezik belőle). A képen a fiatal királyné látható estélyi öltözékben – elefántcsontra készült és gyémántok szegélyezik, selyem alapon. A brosst a bal vállon kell viselni.


Színes szemceruzája


Nem csak a divat, de a szépség terén is igazi bálványnak számított. Diána időnként a ruhájához passzoló szemceruzát is használt, különösen amikor kéket viselt.


Amikor divatot teremtett a hamis szemüvegeknek


Tudomásunk szerint Diána hercegné egyébként nem viselt szemüveget, ami azt jelenti, hogy ezt kizárólag a divat céljából vette fel. Taps!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

A Föld gyógyul a koronavírus járványnak köszönhetően

2020-04-03

A Föld gyógyul a koronavírus járványnak köszönhetően

A koronavírus számtalan negatív hatással van az életünkre, azonban azt kell mondanunk, hogy a Földnek nagyon is jót tesz, esélyt ad a gyógyulásra - fantasztikus!

Spanyol zenészek az erkélyeiken játszák Céline Dion híres dalát

2020-03-19

Spanyol zenészek az erkélyeiken játszák Céline Dion híres dalát

A spanyolok nem hagyják, hogy a koronavírus kedvüket szegje, zenészek az erkélyeikről játszák közösen a Titanic híres dalát, a My Heart Will Go On-t, Céline Diontól.

A karanténban lévő olaszok együtt énekelnek az üres utcákon át - Csodás és kísérteties videó

2020-03-13

A karanténban lévő olaszok együtt énekelnek az üres utcákon át - Csodás...

Az olaszok karanténban vannak, azonban ez sem akadályozza meg őket abban, hogy együtt énekeljenek az üres utcákon át az ablakaikból. Megható és egyszerre kísérteties videó!

A dalai láma 10 legjobb bölcsessége, melyet érdemes lenne megfontolni!

2020-02-25

A dalai láma 10 legjobb bölcsessége, melyet érdemes lenne megfontolni!

A 14. dalai láma, Tendzin Gyaco, a tibeti emigráns kormány egykori vezetője, aminek a székhelye az indiai Dharamszala. Ő a tibetiek vallási vezetője. A tibeti buddhizmus felfogása szerint az elődei reinkarnációjaként született e világra.

Önkéntesek azért harcolnak, hogy megmentsék a koalákat a kihalástól

2020-01-28

Önkéntesek azért harcolnak, hogy megmentsék a koalákat a kihalástól

Az Ausztráliában tomboló tüzek miatt, egyre több a koalákról szóló írás jelenik meg, mivel a tűz jelentős hatással van az egyébként is csökkenő populációra, és a kihalás veszélye nagyon is valóssá vált.

Leckék az életről, amit érdemes megtanulni Kobe Bryant-től!

2020-01-28

Leckék az életről, amit érdemes megtanulni Kobe Bryant-től!

2020 január 26-án Amerika elvesztette egyik legjobb sportolóját, Kobe Bryant tragikus halálát egy helikopter balesetben lelte. Sajnálatos módon vele utazott 13 éves lánya, Gianna “GiGi” Bryant is, aki szintén sportolt, a balesetet senki sem élte túl, összesen kilencen vesztették életüket, köztük több gyermek is (a lány csapattársai).

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
100 751
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
1 524 024
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 1

Átlagos értékelés: 4.0