notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Kate Middleton körme, Szabályok a királyi családban, Kate piros körömmel jelent meg

hirdetes

Ki tudta, hogy van egy szabály, amit Kate Middleton állandóan megszeg?!

helloladies.hu

Lehet, hogy még nem Anglia királynéja, de Kate Middleton határozottan vezet, ha stílusról van szó. Nagyon ügyesen variálja úgy a ruháit, hogy több alkalomra is viselhesse, többször jelent már meg esküvőkön, különböző események ugyanabban a ruhában, ami ilyen körökben egyáltalán nem megszokott, egyszerűen úgy, hogy más kiegészítőkkel, cipővel viselte, és ezzel egy teljesen új irányt adott neki. Nem úgy, mint Meghan Markle, ő nem úgy ismert, mint aki megszegi a szigorú szabályokat, ha öltözködésről, és egyéb dolgokról van szó – kivéve ezt az egyet, amit mint került egész idő alatt semmibe vett.

Kate körme

A királyi öltözködés egyik alapszabályaként, a természetes körmök engedélyezettek csak a hivatalos királyi eseményeken, és a családtagoknak azt javasolják, hogy ezt, a nem hivatalos eseményeken is tartsák be. Az emberek odavoltak, amikor Meghan egy eseményen sötét körömlakkal jelent meg úgy, hogy Erzsébet királynő, uralkodása alatt semmi mást, csak egyetlen színt viselt végig.


Kate szintén ragaszkodik a festetlen körömhöz, vagy a nude és halvány árnyalatokhoz. Az esküvője napján egy világos rózsaszínű árnyalatot viselt, és mint kiderült annak ellenére, hogy imádja ezeket a színeket, nem mindig csak semleges körmökkel látható.


2012 óta többször is lefotózták már erős piros körmökkel, és hogy lehet, hogy senki nem vette észre? Úgy, hogy ezt a színt csak a lábán viseli. A szabályok szerint nem elfogadott pedikűrjét tehát a kedvenc nude manikűrjével párosítja, és évekig senki nem vette észre, hogy megszegi a szabályt. Habár nem ez az első eset, hogy a királyi család megszegi a protokollt, és sok ember szemében ez csak egy nevetséges apróság, a családtagoktól mégis elvárják, hogy betartsák a szabályokat, amik sokkal szigorúbbak, mint sokan gondolnák, még néhány alapvető szót sem szabad kimondaniuk, ezért is lenyűgöző, hogy ő is lázad a maga módján, és feszegeti a határokat.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes