notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Kate Middleton körme, Szabályok a királyi családban, Kate piros körömmel jelent meg

Ki tudta, hogy van egy szabály, amit Kate Middleton állandóan megszeg?!

helloladies.hu
hirdetes

Lehet, hogy még nem Anglia királynéja, de Kate Middleton határozottan vezet, ha stílusról van szó. Nagyon ügyesen variálja úgy a ruháit, hogy több alkalomra is viselhesse, többször jelent már meg esküvőkön, különböző események ugyanabban a ruhában, ami ilyen körökben egyáltalán nem megszokott, egyszerűen úgy, hogy más kiegészítőkkel, cipővel viselte, és ezzel egy teljesen új irányt adott neki. Nem úgy, mint Meghan Markle, ő nem úgy ismert, mint aki megszegi a szigorú szabályokat, ha öltözködésről, és egyéb dolgokról van szó – kivéve ezt az egyet, amit mint került egész idő alatt semmibe vett.

Kate körme

A királyi öltözködés egyik alapszabályaként, a természetes körmök engedélyezettek csak a hivatalos királyi eseményeken, és a családtagoknak azt javasolják, hogy ezt, a nem hivatalos eseményeken is tartsák be. Az emberek odavoltak, amikor Meghan egy eseményen sötét körömlakkal jelent meg úgy, hogy Erzsébet királynő, uralkodása alatt semmi mást, csak egyetlen színt viselt végig.


Kate szintén ragaszkodik a festetlen körömhöz, vagy a nude és halvány árnyalatokhoz. Az esküvője napján egy világos rózsaszínű árnyalatot viselt, és mint kiderült annak ellenére, hogy imádja ezeket a színeket, nem mindig csak semleges körmökkel látható.


2012 óta többször is lefotózták már erős piros körmökkel, és hogy lehet, hogy senki nem vette észre? Úgy, hogy ezt a színt csak a lábán viseli. A szabályok szerint nem elfogadott pedikűrjét tehát a kedvenc nude manikűrjével párosítja, és évekig senki nem vette észre, hogy megszegi a szabályt. Habár nem ez az első eset, hogy a királyi család megszegi a protokollt, és sok ember szemében ez csak egy nevetséges apróság, a családtagoktól mégis elvárják, hogy betartsák a szabályokat, amik sokkal szigorúbbak, mint sokan gondolnák, még néhány alapvető szót sem szabad kimondaniuk, ezért is lenyűgöző, hogy ő is lázad a maga módján, és feszegeti a határokat.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Egy privát levél kiszivárogtatása miatt Meghan hercegné a bíróságon nézhet szembe apjával

2019-10-07

Egy privát levél kiszivárogtatása miatt Meghan hercegné a bíróságon...

Meghan Markle 2015 óta először találkozhat szemtől szemben az apjával – de nem akárhol, hanem a tárgyalóteremben.

Egy kukac mentheti meg a Földet a műanyaghulladéktól

2019-09-24

Egy kukac mentheti meg a Földet a műanyaghulladéktól

A műanyag helyzet, amivel jelenleg szembe nézünk, mindenkire hatással van a bolygón. Senki sem marad ki a szennyezés ártalmas hatásaiból, és ha nem teszünk drasztikus lépéseket, a bolygó és lakói tovább szenvednek. Habár néhány országtól, mint például Ruandától lenne mit tanulni, még nagyon messze járunk attól, hogy megoldjuk a műanyagproblémát.

Minden esemény kihagyhatatlan kelléke: A Fotófal

2019-09-26

Minden esemény kihagyhatatlan kelléke: A Fotófal

Ha jártál mostanában esküvőn, vagy rendezvényen, szinte biztosan láttál virág- vagy fotófalat. Ez a trend az elmúlt években letarolta a világot és nem véletlenül: egyszerűen remekül néz ki és a vendégek is imádják.

Így vált Ruanda a világ egyik legtisztább országává

2019-09-16

Így vált Ruanda a világ egyik legtisztább országává

Lehetetlennek tűnik lényeges változásokat elérni a környezetvédelem terén? Visszafordíthatatlannak tűnik a helyzet? Talán van remény, hogy nem az, csak valóban tenni kell érte. És nem elég az, amit mi magunk megteszünk, hanem kormányzati szinten is foglalkozni kell a problémával. Erre tökéletes példa az, hogyan vált Ruanda a Föld egyik legtisztább

Kate Middleton esküvői ruháján volt egy rejtett üzenet - amit sokan nem vettek észre

2019-09-10

Kate Middleton esküvői ruháján volt egy rejtett üzenet - amit sokan nem...

Sokáig észrevétlen maradt egy megható részlet Kate Middleton ikonikus esküvői ruháján. Apróság, ami nagyon sokat számít!

Hírességek legfurcsább munkái, mielőtt ismertek lettek

2019-08-27

Hírességek legfurcsább munkái, mielőtt ismertek lettek

Lehet, hogy irigykedve gondolunk a hírességekre és fényűző életükre, de azért legtöbbüknek a siker nem egyenesen az ölükbe hullott, és egészen furcsa munkákat is el kellett vállalniuk a megélhetésért kezdve azzal, hogy körbe táncolnak csirkejelmezben egészen addig, hogy bogarakat szednek le a fákról, hogy eljuthassanak oda, ahol most tartanak.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
168 541
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 614 063
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 138

Átlagos értékelés: 4.9