notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az egészségtelen emberek szokásai

hirdetes

Az egészségtelen emberek szokásai

helloladies.hu

Egészségtelennek lenni nem csak a fizikai állapotodra, a súlyodra vagy étkezési szokásaidra vonatkozik, mert a lélek is lehet kiegyensúlyozatlan és beteg. Az egészségtelen emberek nem szándékosan jutnak el erre a szintre, mert folyamatosan, hosszú idő alatt alakul ki ez az állapot. Túlsúlyt viselnek a szívükön és a lelkükön azáltal, hogy megengedik a világnak, hogy az irányítsa az érzéseiket.

Az egészségtelen emberek szokásai

Manapság nem csak a fizikai egészségünkkel van probléma, sokszor megyünk át mentális krízisen. Az életmódunk ugyanis nem szolgálja a jólétünket. De csak azért mert a világ azt akarja, hogy egy bizonyos módon éljünk, nem kell követnünk. Van szabadakaratunk, ami azt jelenti, hogy dönthetünk (legtöbbször), hogyan alakítjuk az életünket. Választhatjuk az egészséget vagy a betegséget az ételekben, amiket eszünk, a gondolatokban, amik a fejünkben járnak, és az emberekben, akikkel körbe vesszük magunkat. Az egészségtelen emberek gyakran nem veszik észre a tetteik és gondolataik következményeit. Egészségesen élni azt jelenti, hogy tisztában vagy azzal, a döntéseid milyen hatással vannak rád, és a jó döntéseket hozod meg a mentális és fizikai egészséged érdekében is. Lássuk az egészségtelen emberek szokásait, hogy te a helyes döntést hozhasd meg, és ha szükséges, változtathass az életmódodon.

hirdetes


Krónikus panaszkodók


A negatív emberek mindig találnak valamit, ami miatt panaszkodhatnak, még akkor is, ha egyébként úgy tűnt, jól indul a napjuk. Az egészségtelen emberek általában túlságosan a negatív dolgokra koncentrálnak az életükben a pozitívak helyett. Ha valaki eléjük vág kocsival, az képes tönkre tenni az egész napjukat, és minden létező dologról panaszkodnak.


hirdetes
Kifogásokat keresnek


Az egészségtelen emberek olyan kifogásokat találnak, mint „nincs időm”, vagy „túl fáradt vagyok”, hogy igazolják, miért nem tartanak be valamit. Lehet, hogy megvan a szándék, mondjuk tényleg le akarnak fogyni, vagy találni egy másik munkát, de valami mindig közbe jön. Az egészséges emberek felelősséget vállalnak az életükért, és tudják, hogy ha akarnak valamit, azért tenni is kell. Az egészségtelen embereknek azért nehéz változtatni, mert nem látják az eredményt, ezért inkább megragadnak egy buborékban ahelyett, hogy erőfeszítést tennének annak elérése érdekében.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Házi praktikák ízületi gyulladás és fájdalmak kezelésére

2020-09-22

Házi praktikák ízületi gyulladás és fájdalmak kezelésére

Az ízületi gyulladás, illetve fájdalmak nagyon sok embert érintenek és az orvostudomány egyelőre sajnos csak fájdalomcsillapítókkal tud ellene harcolni. Habár ezek működnek, nyilván nem megoldás és hosszútávon sok mellékhatásuk lehet. Az otthoni gyógymódok, valamint a mozgás is nagyon hatásosak. Bemutatjuk a legjobb módszereket, amik csökkentik a f

Módszerek, amikkel sokat tehetsz az egészségedért és 1 percbe telnek

2020-09-15

Módszerek, amikkel sokat tehetsz az egészségedért és 1 percbe telnek

Ha szeretnénk megőrizni az egészségünket, az sok időt vehet igénybe, hosszútávon azonban mindenképp megéri, sőt az apró lépések is sokat számítanak. Vannak dolgok, amikre 60 másodperc is bőven elég és csodákat művelnek a testtel. Itt van néhány módszer, ami sokat tesz az egészségért és kevesebb, mint 1 percbe telik!

Ezekhez sosem illene hozzányúlnod más házában!

2020-09-21

Ezekhez sosem illene hozzányúlnod más házában!

Ha látogatóba mész valakihez, az alábbi illemszabályokat illik betartani, hogy te és a vendéglátód se kerüljön kellemetlen helyzetbe! Nézzük, mi az, amihez nem kellene nyúlnod!

Ha modernizálod a lakást, ezt a négy dolgot érdemes berakatnod!

2020-09-25

Ha modernizálod a lakást, ezt a négy dolgot érdemes berakatnod!

Itt az ideje egy kis lakásfelújításnak? Nagyszerű! Mutatok négy dolgot, ami egyetlen korszerű otthonból sem hiányozhat! A te lakásodban is helyet kapnak?

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

2020-09-22

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

Habár a férfiaknak is vannak nagyon bosszantó tulajdonságai és néha nagyon idegesítően viselkednek, a nők is csinálnak olyan dolgokat, amikkel az őrületbe kergetik a barátjukat. Fontos, hogy ezeket felismerjük, hiszen vannak jelei annak, hogy nem igazán vagy jó barátnő a szemükben, így dolgozhatsz rajtuk, mielőtt a kapcsolatodba kerülnének.

Fogadalmak, amiket magadnak kellene tenned

2020-09-08

Fogadalmak, amiket magadnak kellene tenned

Miért nem tartjuk be a saját magunknak tett ígéreteket? Az újévi fogadalmakat, hogy egészségesebben étkezünk, lefogyunk, megtanulunk egy új nyelvet – olyan hamar megfeledkezünk róluk, hogy már magunkat kinevetjük, mielőtt belekezdenénk...


Akaraterő Átalakítás Betegség Egészség Életmód Érdekességek Fejlesztő Férfi Tanács Táplálkozás